Ako kreatívne oznámiť tehotenstvo rodine?
Ako ste oznamili tehotenstvo najbližšej rodine? Urobili ste to nejak prostredníctvom staršieho súrodenca?
Maju vaše staršie deti niečo na "pamatiatku" v zmysle "budem starší brat/sestra" na body?
V našom okolí to snáď každý oznamoval týmto spôsobom, čiže tomu sa chcem určite vyhnúť.
My sme to nasim rodicom oznamili k ich narodeninam, zhodou okolnosti moja mama a svokor maju narodky blizko pri sebe a tak sme im dali zreb, kde bolo po zotreti hlavnej vyhry napisane: Budes babka (Budes dedko). Islo o prve vnuca z kazdej strany. Nasim babkam som do krabicky dala detske cizmicky, nakolko som mala termin v decembri. Teraz cakame druhe a tiez to asi oznamime k narodeninam nasich rodicov a to som kupila body budem velka sestricka
Normalne som im to povedala
My sme to obom babkam povedali zrebom. Bolo to super lebo to vobec necakali 😂 cakali euráče 😂😂😂😂odporucam 🥰
Nasi sa to dozvedeli tak, ze som isla do nemocnice, lebo som krvacala. Nakoniec som aj bola rada, ze som to nemusela nikomu oficialne oznamovat, lebo tieto velke gesta u nas vacsinou nedopadaju podla mojich predstav a potom som sklamana.
My sme starým rodičom oznamovali stieracími žrebmi. Určite odporúčam žreby od svadobnagrafika.com

my sme oznamovali nase prve babatko na tieto vianoce, na stedry den, dostali zabalenu krabicku kde bolo mini body s napisom - Ja som ten najkrajsi darcek + fotka sona, boli nadšení , strasne sa tesili kedze ide o ich prve vnucatko