Ako oznámiť rodičom a svokre, že som tehotná?
nemate nejake vtipne dobre napady ako oznamit rodicom a svokre ze sme tehotny
pre vsetky, ktore si myslia, ze oznamenie prichodu nového cloviecika tu berieme niektore ako divadlo - moje mile, su pary, ktorym sa nedari mat dlhodobo dieta a ked to konecne pride, myslim, ze su tak prešťastní, ze sa z nich aj divadelníci stanu. viem, o com hovorim. prve dieta prislo po roku, a na druhe som cakala 11 rokov.
kolko ludi, tolko chuti, ja sa tu predsa do nikoho "neobuvam", ze to oznami len tak medzi recou.
empatia a respekt voci druhym este nikomu neuskodil.
Však nech si robí každý ako chce. Ale pri druhej dcére sme to svokrovcom do telefónu nehovorili, išli sme tam na návštevu a svokra hneď: ,, Ty si tehotná !! ,, Som bola už taká okrúhlejšia vraj peknejšia.
V robote to vedeli skôr ako ja, prišla som a asi traja ľudia či nie som tehotná. Skrátka to bolo vidieť.
Mna vzdy odhalila kadernicka. Dokopy trikrat mi len tak medzi recou prehodila, ze mam ine vlasy. - Ake ine? - Neviem, proste su ine, ze by ste mali nejaku novinku?🙂. Raz to povedala skor ako som ja zistila a to som zistila vzdy okolo 3+5 tt
@manchester1987 🙂 nám nahrala situácia.. moji rodičia boli na plese a vyhrali v tombole nočník.. tak sa na tom rehotali, a že ho hneď posunuli nejakým mladým pri stole, čo mali malé dieťa.. tak som ich "sprdla", že si ho mohli nechať a o pár mesiacov nemuseli kupovať.. celá debata prebiehala v aute (niekam nás viezli) a ocino skoro nevybral zákrutu :D a mamine kým to došlo :D ale my s manželom sme sa bavili 🙂
@meggie911 presne 🤦 je každého vec akým spôsobom chce túto vec oznámiť rodičom. Podľa mňa to je niečo krásne , nádherné čo si zaslúži to najkrajšie prvé predstavenie rodičom. Ale 100 ľudí 100 chutí, tak nechápem ženy suchárky (ako sa nazvali) prečo idú svoje suchárstvo pchať druhým 🤦🙈🤷
@chudovanovamonika naco otvaras 4 roky staru diskusiu?
@manchester1987 prvé tehotenstvo telefonátom,boli sme od seba ďaleko a druhé tehotenstvo som sa odhodlavala dosť dlho a len tak medzi rečou som povedala tatkovi a on,že o tom vie bo zeriem mastné mäso..to ja nikdy teda 😂😂😂 len potom s plačom,že tatik,oni sú tam dva 😂😂😂
@simonka77 to je krásne nemáte kdesi tu básnickú ešte odloženú ? 😍
Su take salky - ked vlejes horuci napoj objavi sa napis ( lubovolny) alebo fotka. My sme dali urobit napis - budem dedo - budem babka + obrazok babatka a bociana. Salky sme im dali boli sme u nich na predlzeny vikend a za p.ana si neurobili caj do tych salok.- mali svoje oblubene. Tak potom som im povedala aby sme si urobili do novych aby nahodou nezapadli prachom. Svokru skoro " vykotilo" ked to zbadala🤣🤣🤣. Nikdy predtym nic podobne nevidela brala to ako kuzlo a ked si precitala co tam je skoro dostala infarkt- samozrejme az kym jej to doslo.😜. Odporucam nenapadne natocit reakciu.🤣

Ako mne je to jedno. Mozte o tom napisat aj operu.