icon

Ako oznámiť rodičom a svokre, že som tehotná?

manchester1987
8. jún 2015

nemate nejake vtipne dobre napady ako oznamit rodicom a svokre ze sme tehotny

Strana
z2
anatalia77
9. jún 2015

Ako mne je to jedno. Mozte o tom napisat aj operu.

simonka77
9. jún 2015

pre vsetky, ktore si myslia, ze oznamenie prichodu nového cloviecika tu berieme niektore ako divadlo - moje mile, su pary, ktorym sa nedari mat dlhodobo dieta a ked to konecne pride, myslim, ze su tak prešťastní, ze sa z nich aj divadelníci stanu. viem, o com hovorim. prve dieta prislo po roku, a na druhe som cakala 11 rokov.
kolko ludi, tolko chuti, ja sa tu predsa do nikoho "neobuvam", ze to oznami len tak medzi recou.
empatia a respekt voci druhym este nikomu neuskodil.

nyusika
9. jún 2015

@simonka77 ale ved mner je to jedno, kludne nech si rezervuju aj javisko v SND. nazor snad napisat mozem, nie ?
podla mna je omnoho dostojnesie oznamit to pri nejakom rodinnom posedeni, vôbec to nemusi byt medzi recou, kludne mozu rodicov aj na veceru pozvat.

natalym
9. jún 2015

Však nech si robí každý ako chce. Ale pri druhej dcére sme to svokrovcom do telefónu nehovorili, išli sme tam na návštevu a svokra hneď: ,, Ty si tehotná !! ,, Som bola už taká okrúhlejšia vraj peknejšia.
V robote to vedeli skôr ako ja, prišla som a asi traja ľudia či nie som tehotná. Skrátka to bolo vidieť.

redlola
27. jún 2015

Mna vzdy odhalila kadernicka. Dokopy trikrat mi len tak medzi recou prehodila, ze mam ine vlasy. - Ake ine? - Neviem, proste su ine, ze by ste mali nejaku novinku?🙂. Raz to povedala skor ako som ja zistila a to som zistila vzdy okolo 3+5 tt

syssu
27. jún 2015

@manchester1987 🙂 nám nahrala situácia.. moji rodičia boli na plese a vyhrali v tombole nočník.. tak sa na tom rehotali, a že ho hneď posunuli nejakým mladým pri stole, čo mali malé dieťa.. tak som ich "sprdla", že si ho mohli nechať a o pár mesiacov nemuseli kupovať.. celá debata prebiehala v aute (niekam nás viezli) a ocino skoro nevybral zákrutu :D a mamine kým to došlo :D ale my s manželom sme sa bavili 🙂

chudovanovamonika
1. jún 2019

@meggie911 presne 🤦 je každého vec akým spôsobom chce túto vec oznámiť rodičom. Podľa mňa to je niečo krásne , nádherné čo si zaslúži to najkrajšie prvé predstavenie rodičom. Ale 100 ľudí 100 chutí, tak nechápem ženy suchárky (ako sa nazvali) prečo idú svoje suchárstvo pchať druhým 🤦🙈🤷

beky1813
1. jún 2019

@chudovanovamonika naco otvaras 4 roky staru diskusiu?

akriakova
19. júl 2022

@manchester1987 prvé tehotenstvo telefonátom,boli sme od seba ďaleko a druhé tehotenstvo som sa odhodlavala dosť dlho a len tak medzi rečou som povedala tatkovi a on,že o tom vie bo zeriem mastné mäso..to ja nikdy teda 😂😂😂 len potom s plačom,že tatik,oni sú tam dva 😂😂😂

uzlenmiriam
25. aug 2022

@simonka77 to je krásne nemáte kdesi tu básnickú ešte odloženú ? 😍

zuzinka888
25. aug 2022

Su take salky - ked vlejes horuci napoj objavi sa napis ( lubovolny) alebo fotka. My sme dali urobit napis - budem dedo - budem babka + obrazok babatka a bociana. Salky sme im dali boli sme u nich na predlzeny vikend a za p.ana si neurobili caj do tych salok.- mali svoje oblubene. Tak potom som im povedala aby sme si urobili do novych aby nahodou nezapadli prachom. Svokru skoro " vykotilo" ked to zbadala🤣🤣🤣. Nikdy predtym nic podobne nevidela brala to ako kuzlo a ked si precitala co tam je skoro dostala infarkt- samozrejme az kym jej to doslo.😜. Odporucam nenapadne natocit reakciu.🤣

Strana
z2