icon

Ako povedať manželovej dcére o mojom tehotenstve?

fionahope
10. sep 2015

Zijeme s manzelom a jeho dospievajucou dcerou. Nemam s nou zly vztah ale ani nie sme kamaratky, ani jej nie som druhou mamou, ved ma svoju. Teraz som zistila ze som tehotna, prve spolocne dieta s manzelom, ale ja mam uplne stres z toho ze jej to mame povedat. Viem ze nebude nadsena, lebo ani ked sa dozvedela ze sa berieme, nevzala to dobre. Strasne mi to zneprijemnuje radost z noveho stavu, tak ako sa tu mnohe tesite, ja to neviem. Boli ste v podobnej situacii? Ako to dopadlo??? Dakujem

Strana
z2
vydrnik
12. sep 2015

Moj teraz uz manzel mal v peci dvoch synou teraz jim je 20.18.ked som sak nim nastahovala aj z mojou dcerou dobre mna prijali.Ked som otehotnela tak zme jim to povedali obi dvaka Prijali to dobre Starsi isiel potom robit na Cechy takze domov chodieva 2x za rok Ked som bola v porodnici dokonca mna prisiel pozriet.Z maleho braceka su nadseni a maji ho velmi radi

babatkoling
21. sep 2015

Mala by si taketo obavy ak by dcera bola Tvoja biologicka? Predpokoladam, ze nie. Tak nevidim dovod, preco by si mala mat akekolvek obavy v pripade dietata - pardon - dospelej zeny - ktora ani nie je Tvojim dietatom. Co este Ti mlada slecna urcuje / diktuje?
Vase dietatko, Vas zivot... Tes sa z toho, ak ste to tak planovali. Nedaj si znechutit tehotenstvo, ja som si tym presla, ked som cakala mojho syna tak vsetci padli na zadok, ze ako to zvladnu draheho deti z prveho manzelstva. Pritom bol moj syn jediny planovany, ti dvaja sa narodili 'nechtiac'.
Ani v normalnej rodine si pred planovanim druheho dietata ludia nepytaju povolenie od prvorodeneho...
Vytesuj sa, rob to, co normalne tehotne maminy robia - kupuj oblecko a vecer sa nad tym s drahym vytesujte... Nedaj si zobrat tu radost, nikdy viac sa to nezopakuje (myslim pri tomto dietatku)...

vydrnik
21. sep 2015

@babatkoling dobre si to napisala

fionahope
autor
17. nov 2015

Tak jej to manzel povedal, povedala Gratulujem a viac sa tomu nevenovala. Ale teraz sa sprava neznesitelne,vsetko jej vadi. Aach jaj,asi kvoli tomu ze si to cele zacina uvedomovat, dufam ze ju to casom prejde a zmieri sa s tym.

Strana
z2