Ako ste povedali rodine, že ste tehotná?
Pred mesiacom sme mali svadbu a vždy sme hovorili, že po svadbe "ideme na dieťatko" 🙂 No a ono to prišlo naozaj HNEĎ! 🙂 Samozrejme veľmi sa tomu tešíme, no nikto neveril (ani my dvaja), že sa to takto rýchlo podarí, preto by som to hlavne rodičom chcela oznámiť nejako zaujímavo, originálne. Ako ste to oznámili vy? 🙂 ❤
Ja som im to zatelefonovala, nech majú šancu vychladnúť kým prídem domov... Zabudli mi zložiť tak som si vypočula riadnu hádku o tom, koho je to chyba a tak 🙄
V den, ked sme to oznamovali, mala moja starsia /z prveho vztahu/ rodicko v skole. Doobeda som bola u dr, poobede teda v skole a Danku mi zatial strazili rodicia. Po rodicku sme prisli s mm pre nu. Hned sme povedali, ze najskor sa musime porozpravat s nou, mamine som podala krabicku s tehu cajom, nech mi ho zatial uvari. Nasi si mysleli, ze ma Danka nejaky pruser v skole, tak sa stiahli do kuchyne. My sme jej zatial v izbe oznamili, ze bude mat surodenca, ked mamina s krikom vybehla z kuchyne, ci je to fakt pravda a potom sme si vsetci od stastia poplakali. Snažili sme sa 7mesiacov. Teraz sme sa tesili uz bez tatina, lebo v case, ked sa nam to po roku snazenia zas podarilo, on prave zomrel :'(
K svokrovcom sme isli hned od nasich a ked som svokre podala krabicku s cajom, tak sa este urazila, ze ci ma doma malo cajov, ked som si doniesla vlastny. No potom sa lepsie kukla a velmi sa tesili. U nich to bolo prve ich vnuca, ked nerátam moju starsiu, ktoru beru ako svoju.
A teraz som si kupila od Kolacovej tricko ,,ano, ano planovali sme to" obliekla a isli sme na navstevu. Mojej mamine sme to museli oznamit predcasne telefonicky, lebo sme mali mat rodinnú oslavu, sestra s detmi spala u maminy a maly sa jej rano zobudil s kiahnami, tak som k nim na ziadnu oslavu nesla pre istotu.
Od 5tt mi byvalo zle s bola som unavena, tak som obmedzila navstevy. Krpca sme si priviezli z dovolnky v egypte. Ocino mi raz volal a nadaval mi, ze ma ist k doktorovi, lebo som si z toho egypta urcite priniesla nejakeho parazita😆 Preistotu sme isli az ked som mala tehotensku knizku, teda v 8tt. Mali sme ist za par mesiacov na lyzovacku. Bola tam aj segra z priatelom, mali ist s nami a z rodicmi. Povedala som, ze ja sice na lyzovacku pojdem, ale nebudem sa lyzovat. Segre zaplo okamzite a hned ma objimala. Nasi divno kukali a zaplo im, az ked im segra povedala, "vsak je tehotna". Potom to este vecer zapijali😉 Svokrovi, ktory byva s nami, len na svojom poschodi, sme povedali v ten isty den. Zasmial sa, povedal, ze ziadne prekvapko, ze to vie uz od zaciatku. Pocul ma vracavat, tak si domyslel. Uz len cakal, kedy sa prizname.
Druhe tehotenstvo uz tusili, mam trombofiliu, tak som musela chodit po doktoroch. A kedze som nemala kam dat dubaka, sami na to casom prisli.

Ja som mame zavolala nakolko zijem daleko,ze mami budes babi😀 ticho a potom plac😅a ze potom ti zavolam😀a potom plakala zase lebo si zelala dievcatko a bol to chlapec😀pri druhom sa to opakovalo😀zase plakala,ze bude babi a ze to bude chlapec😂
Manzel pri prvom povedal iba mamine,ze asi bude babi a pri druhom som este ani test neurobila ani sama nevedela ale on uz povedal rovno,ze bude babi😀nakolko sme obe deti dali na prvy sup😲
Ostatnyn clenom rodiny sme nepovedali nic az kym sme sa nestretli a nevideli velke brucho😀to bola pre mna strasna sranda,tie velke oci a prekvapene tvare stali za to,a milion otazok jasne,ze preco som nic nepovedala😂ale ked tie tvare su ozaj na nezaplatenie,hlavne ked sa mi darilo maskovat celkom uspesne do cca 5-6 mes😂