Ako utajiť tehotenstvo na zemiakovej brigáde?
Dobry den,
Idem si po rady, v 9.tt ideme na zemiakovu brigadu ako kazdy rok. Mame uz 2 rocneho syna, ja sa nemozem s nicim natahovat , no nik este nevie , ze som tehu kezde som rizikova.
Preto si idem po napady a rady ako sa tam len motat ale nezbierat zemiaky a nenatahovat sa s kyblami.
Viem, najlepsie je ostat doma ale ideme cela rodina aj manzel musi ist pomoct svojmu otcovi zdvihat tazke vrecia, ja tu zas sama s malym nemozem ostat pre istotu tyzden…( este ku tomi tam bude mat syn oslavu narodenin, torta, zakusky su objednane)
Napadlo mi, ze by som povedala ze ma seklo v chrbte a som po - masazi ale este to nieje ok ale pride mi to slabe, kedze dalsi 3 ludia okolo 60 tky maju problemi s chrbticami a idu makat ako kazdy rok…
Dakujem za kazdy napad 🙂
Tak uz sa nasiel niekto, kto pojde tie krumple vybrat? 😝
@47katka47 Ja som bola na rizikovom-v nemocnici na infuziach. Takze je rizikove, ktore stanovi lekar a potom su tie dalsie "rizikove"😉
@47katka47 taký detail: kto bude dozerať na 2 ročného syna počas zemiakovej brigády? Veď ten nemôže ostať sám niekde....a na pole tiež nie, veď tam tak dlho nevydrží a bude potrebovať človeka, čo ho bude dozerať.
@dskjhfdlkdjhl ja viem co to je tiez som lezala s infuzkami…. Ale aby som tym infizkam predisla, nemam sa teraz namahat ako bezproblemove tehu, kt mozu aj do fitka chodit… och strata casu s vami…
Ci chcete polutovat, ze ste lezali?…
@47katka47 Klud, ja naozaj nepotrebujem polutovat😉 Ten prispevok bol o inom.
@dskjhfdlkdjhl
Tak rizikove tehu je z roznych dovodov udavane, v roznych fazach/ stadiach
Do skupiny rizikovych napr patria aj tie, co maju 1.tehu vo vysokom veku ( ale inak je vsetko ok)- tie su mozno tie “rizikove”

@47katka47 Takze ani doma nerobis nic, lezis ci sedis a o dieta sa stara manzel a vsetko robi manzel, tym padom nepracuje?