icon

Ako veľmi nepribrať počas tehu?

mamcucha
9. okt 2014

Mate nejake triky ako vela nepribrat pocas tehotenstva? Som typ zeny, ktora "pribera aj z vody" a tak by ma zaujimalo ako sa to da aj bez pohybu. Prve tehu bolo rizikove a take bude urcite aj druhe. Sladke som nejedavala a napriek tomu som pribrala 30kg!!! Bola to hrozna zataz na telo, tak pri druhom tomu chcem zabranit.
Da sa to vobec? Jasne, ze bez liekov a chemie...

Strana
z4
mamcucha
autor
17. jan 2015

@ervenka Tak mne je uz jd zbytocny.. Musim sa vyhybat len soji. 🙂 A comu este? Nejak si to nepamatam..

ervenka
17. jan 2015

@mamcucha IP. Nastastie ten preklad mam ulozeny, kedykolvek poslem..

mamcucha
autor
18. jan 2015

@ervenka dakujem, pozrela som. 🙂 Ale vratme sa k tomu co teda jedavas?

ervenka
18. jan 2015

@mamcucha vsetko mozne. napr. vcera vecer som odkracala do obchodu pre ananas, mahrule v plechovke+ coko puding + slahacka v spreji. To nie ja, to ditko chcelo. 😀
jahody, jablka, mandarinky, banany- to musi byt v dome. Ryby, ryza, zelenina (brokolica, fazulove truciky ala macingova) a tak... Naozaj sa neobmedzujem... 😉

mamcucha
autor
23. feb 2015

@ervenka Ahoj. Tak ja sa teraz musim "pochvalit" so svojim neuspechom. 😖 Za tychto par tyzdnov som pribrala viac ako pocas prvych mesiacov!!! Som zo seba sklamana, lebo som doslova zrala vsetko doradu. ☹ Musim uz zacat jest zdravo.

ervenka
23. feb 2015

@mamcucha ale ved sa maj rada, ved si tehuuuuu huhuuuuuuu.... 😀 mnaaaah, ja vazim okolo 99kg/34tt. Mne je to cislo jedno, hlavne, aby ditko bolo ok a vydrzalo este nejaky cas vnutri. OD 30tt je uz zostupene, otocene. raz je vody dost, potom nie. V stredu zase sono... Takze vaha ma az tak velmi netrapi. 😉

mamcucha
autor
23. feb 2015

@ervenka tak jasne, ze chcem, aby bolo babo v pohode, ale aj aby som sa vedela postarat. A po cisarskom sa samo o sebe tazko hybe. Nie este ked budem ako sumo. Na deti budem uplne sama.. :/
Kolko si pribrala od zaciatku tehu?

ervenka
23. feb 2015

@mamcucha ak si dobre pamatam, zacinala som na 86kg. 😉

stella1968
27. feb 2015

Ja som pri 1.tehotenstve pribrala 4kg,zo zaciatku mi moc nechutilo jest,ale potom som vyjedala chladnicku aj v noci,zacinala som s 58kilami a 2tyzdne po porode som mala 53kg,.maly vazil 3150g,a pri poslednom som pribrala viac ako 20kil,vyzerala som ako mala gula,maly vazil 3800g.Myslim si teda aspon v mojom pripade,ze si treba davat pozor na prejedanie,lebo ja som pri ppslednom synovi s prepacenim zrala,ale je to aj o genetike,lebo moja mamina mala 7deti a okrem bruska bola stihla

petkakv
27. feb 2015

Ja som pri prvom jedla čo som videla,stále som bola hladná,V robote sa zo mňa smiali,že stále iba jem.najviac mi chutili slané rybičky.pribrala som 28kg.teraz som opäť tehotná A mám úplne iné chute,síce sme ešte len na začiatku teraz 7tt ale určite sa tak nebudem prejedat ale ani hladovať,viacej zeleniny,ovocia,zdravšie veci A snáď to toľko nestupne.

mamcucha
autor
30. jún 2015

Tak som tu po dlhej dobe a idem sa "pochvalit". Pri porode som vazila nieco cez 82kg, co je o 2kg viac ako pri prvej. Ledva som sa hybala a tomu som sa chcela vyhnut, no nepodarilo sa. :(
Do mesiaca po, som uz bola na povodnej vahe 68,5kg ak si dobre pamatam a teraz mam 66,6kg(mala ma skoro 1,5 mesíaca). Zial, klesa to len nedostatkom jedla.
Neviete mi poradit nejake rychle zdrave jedlo, ktore len zhltnem pocas kojenia? Lebo ja normalne nestiham jest. 😀

@ervenka
@petkakv vy ste na tom ako?

ervenka
30. jún 2015

@mamcucha ja- porodna vaha 112 kg. poporodne problemy... teraz vaha 98. Nekojim, takze s samojedlou rychlohubkou neporadim.

luciaros
31. júl 2015
silviettaa
31. júl 2015

ja som sa stravovala pocas tehu rovnako ako predtym, ziadne extremy, normalne som jedla, neprejedala som sa, kedze som si nevedela predstavit zhadzovat kila popri malom dietati, to by bolo pre mna velmi stresujuce, dbala som na prevenciu a pomohlo, pribrala som cca 9 kg 🙂

tatana01
Odpoveď bola odstránená
milota164
17. aug 2015

ja som pribrala 12 , podla mna treba jest normalne ako pred tehu a ked niekto nie je tucny pred tak by to mal po porode v pohode zhodit, tazsie je to so striami ked sa spravia pri rychlom pribrati, da sa tomu predist kremovanim, ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu a bola som spokojna.

gabika2580
7. nov 2015

Ja som pribrala 20gk.A cítim sa ako slon.. Ale tak pôrod je už za dverami, tak už hádam nepriberiem.. Dúfam, že rýchle schudnem s budem ako predtým..

Strana
z4