icon

Ako zareagoval váš priateľ, keď ste mu oznámili, že bude otecko?

dory123
1. okt 2016

Aká bola reakcia? 😝

Strana
z2
certi
1. okt 2016

ved zalezi od toho, ci ste planovali alebo nie, ako dlho ste vyrabali atd......

dory123
autor
1. okt 2016

@certi uups... keď neviem ako sa dá upraviť príspevok a zabudla som doplniť keď ste neplánovali a len tak to prislo 🙂

certi
1. okt 2016

@dory123 nevadi, hlavne, ze si to sem dodala🙂))

dory123
autor
1. okt 2016

@certi áno aj keď kúsok neskoro keďže som zaspala od únavy haha 🙂

mia407
1. okt 2016

Opustil ma..

candii
1. okt 2016

vypulil oci .. kukol na mna.. my budeme mat babo? To vazne? Si robis srandu (bol 2.april 😁) a to sme mohli este rok pockat 😃😃 ale prvotny sok opadol a velmi sa tesil a cele tehotestvo mi bol oporou a plnil vsetky moje tehu chutky 😃 .. a porod tiez so mnou zvladol na vybornu a teraz je z neho najlepsi ocko na svete 😊 kazdu volno sekundu venuje nam

dory123
autor
1. okt 2016

@candii jeeej 🙂

angelinajolie
1. okt 2016

Vyrábali? Som pohoršená.

janinah
1. okt 2016

priateľovi by som nikdy takú vec neoznamovala,počkala som si,kým bude manželom...a ako to zobral? s radosťou...po prvý,druhý aj tretíkrát..... 😉

tyelde
1. okt 2016

Zasmial sa, ze to fakt len nam sa moze stat

candii
1. okt 2016

@janinah .. od veci tvoj koment. Nie kazdy par sa hrnie do svadby .. a ked pride babo skor tak co? Rychlo.. rychlo svadba ci co?

dory123
autor
1. okt 2016

@candii sex aŽ po svadbe 😂

candii
1. okt 2016

@dory123 jaaj .. zatial zamknuta s pasom cudnosti na 100 zamkov 😂😂

dory123
autor
1. okt 2016

@candii jedine tak to vidim, inak mi to do hlavy nejde 😂

janinah
1. okt 2016

@candii no,hlavne sa každý zariadi po svojom,ak nechcem dieťa pred svadbou,tak ho nemám....

@dory123 naučím ťa aj iný spôsob ako neotehotnieť pred svadbou? 😉

angelinajolie
1. okt 2016

Ked su ludia jak dobytok tak to tak dopadne

angelinajolie
1. okt 2016

Poriadne si uzit a ked pride k nehode, ruky prec, ziadna akcia prijat za svoje rozkose zodpovednost !

angelinajolie
1. okt 2016

Uprimne, kolko percent rodicov planovalo svoje 1 dieta ?

candii
1. okt 2016

@angelinajolie .. my sme napr. planovali 😊

mysga
1. okt 2016

My sme asi divní, ale nejako extra sme to neprežívali, že slzy a tak... ako velakrat hovoria. 🙂 povedali sme si,ze ideme na to. Na prvykrat sa zadarilo, tak trošku šok a už sme len dufali, že moje dni fakt nepridu, test bol pozitivny este pred nimi. A neprišli. 🙂

adalea
1. okt 2016

@angelinajolie aj my sme plánovali, po 9 rokoch spolužitia a nie, nie sme manželia 😉

hettinka
2. okt 2016

pri prvom som si robila test o 5:00 ráno, takže som ho s tou novinou zobudila a on rozospatý povedal, že uhmmm a bolo 😀 pri druhom sme sedeli nad testom obaja, to sa tešil navonok viac, a to sme sa aj dlhšie snažili, mali za sebou aj neúspešné tehotenstvo.

Obidve deti plánované a až po svadbe ... v žiadnom prípade som sa nechcela vydávať tehotná, aj ked isté skúsenosti sme už za sebou mali 😀

hettinka
2. okt 2016

@candii v dnešnej dobe sa bábo pritrafí len naozaj nezodpovedným ľuďom, lebo existuje plno spôsobov, ako sa zariadiť tak, aby sa to len tak nestalo ... ja žijem s manželom vyše 20 rokov a nepritrafilo sa nám za celý ten čas žiadne neplánované dieťa. Nežijeme v stredoveku, aby ľudia nevedeli, ako to robiť a dieťa neurobiť...

lavinis
2. okt 2016

no, že či je ten test spoľahlivý, lebo aj jeho kamoška mala // a nebola tehotná 😀 plánovali sme síce, ale ani vo sne by ma nenapadlo, že v 36r. otehotniem na prvý pokus.

timea7
3. okt 2016

@angelinajolie aj my sme plánovali, súhlasím, že je dnes milión spôsobov, ako neotehotnieť neželane, ale zodpovednosť dnes mladým veľa nehovorí. Netvrdím, že sa nemôže pritrafiť, ale tu u autorky témy tipujem, že sa na to veselo vykašlali.

vuvi
3. okt 2016

@hettinka cakame neplanovane babatko,ale nepovažujem sa za nezodpovednu,praveze som stastna...jasne,ze to bol riadny sok,ale keby som bola nezodpovedna,tak sedim doma na zadku,tehotna,bez prace,na krku rodicom..no stihli sme svadbu,ja autoskolu,statnice,novu pracu a pripravujeme si spolocne byvanie s manzelom... Nesud takto z ostra druhych,prosim ta...

hettinka
3. okt 2016

@vuvi ja som sa šokom špeciálne chcela vyhnúť a našťastie, žiadne šoky na začiatku tehotenstva a prispôsobovanie sa zmenenej životnej situácii som nemusela riešiť ... prečo by som mala, keď sa to dá aj naplánovať, len treba trošku sebadisciplíny a áno, zodpovednosti voči sebe, partnerovi a aj tomu dieťatku. Ja som bola rada, že som v kľude stihla doštudovať, pracovať, vydať sa, a potom sme sa rozhodli pre dieťa. Pri druhom to tiež bolo plánované rozhodnutie, nás obidvoch.
Máš šťastie, že to pre vás nakoniec dobre dopadlo a nezostala si napríklad s dieťaťom sama. A gratulujem...

majulino
3. okt 2016

@hettinka je hlupe toto tvrdit ja mam syna neplanovaneho, dokonca som aj antikoncepciu brala a aj tak som otehotnela, moja mama mala vnutromaternicove a ked som mala 20 otehotnela dnes mam 7 rocneho brata a 5 rocneho syna... nemyslim si ze sme nezodpovedne

vuvi
3. okt 2016

@hettinka mozno pred rokom by som mala rovnaky nazor na vec ako ty, tiez by som to povazovala za nezodpovedne, odsudzovala druhych, ktori sa dostali do takejto "nezelanej" situacie... ale pochopila som, ze nemam pravo sudit druhych, pokial sa neocitnem v ich situacii... mozes byt stastny clovek, ze ti vyslo vsetko tak, ako si si naplanovala. mala som tiez ine plany, (nastastie) nevyslo... teraz sa mam stokrat lepsie...

janussss
3. okt 2016

V pohode... prv že si srandu robím... a potom že vážne??? Boli sme s toho v šoku, ale tešil sa .. a to som mala 17.... a on 20 🙂 a v pohode... sme spolu až dodnes máme aj druhú dcérku... nemenila by som ani jeho ani dcérku 😝 a keď som zistila že som tehotná druhýkrát... (plánovane) ja som plakala že neviem teraz či chcem druhé dieťa atď... a on celý šťastný

Strana
z2