icon

Ako zistíme pohlavie dieťatka?

henyka86
14. mar 2014

čaute žienky,,ešte síce nie som tehuľka ani mamička,,ale s priateľom už plánujeme..neviete ako sa dá zistiť aspoň čo najpravdepodobnejšie aké bude pohlavie dieťatka?? Priateľ má brata, ja mám brata, mamina moja má brata tiež..Myslíte že tam je šanca na dievčatko? 🙂

ichbinich
14. mar 2014

Sancu mas 50-50. No dobre, nie presne, celosvetovo je myslich trochu viac zien 😉

Nie, pohlavie zalezi len a len od toho, aka spermia "vyhra" a oplodni vajicko. To s rodinou nema nic spolocne. Manzel je z troch bratov, my mame syna a dceru a svagor ma dve dievcata 😉
A inak 100% pohlavie sa dozvies po porode 😉 😀

lucinka2811
14. mar 2014

to sa podla rodiny neda 🙂 priatel ma v rodine samych chlapov.. bratov, bratrancov atd .. :D ja zas sme same dievcata, aj z otcovej strany aj z maminej .... a narodilo sa nam dievcatko :D hoci existuje cinsky horoskop :D mne to vyslo len ci kazdemu vyjde to je diskutabilne :D

lucia20
14. mar 2014

presne ako pise ichbinnich. rodina to neovplyvnuje. ja som z troch dievcat... vsetky sestry maju samych chlapcov. ja mam styri dievcata. 😀 a to som uz aj muza vymenila. 😀 ale citala som zopar vyjadreni lekarov, ze muzske spermie su rychlejsie ale kratsie preziju. zenske su kvalitnejsie ale pomalsie. cize ak chces chlapca, tak najlepsie robit v den ovulacie, lebo tie muzske sa tam skor dostanu ako tie zenske. ak dievcatko, tak par dni pred ovulaciou. nez tam tie zenske pridu, muzske su uz mrtve. asi na tom cosi bude, lebo my sme vzdy robili pred ovulaciou a mame styri babizne. 😀 no ale kazdopadne, jedno co to je, hlavne nech je to zdravucke.

@lucinka2811 mne toto 3x zo styroch nevyslo. 😀