Ako zvládate teplá v tehotenstve ?
Ahojte žienky . Nechcem za každú otázku písať krátke správy , tak ma napadlo že toto by mohla byť lepšia varianta. Chcela som sa spýtat čo vy a tehotenstvo v tomto teple? Bud skúsenosti ktoré ste mali , alebo ako ho prežívate teraz ? Ja som v piatom mesiaci a toto teplo ma zabíja . Mám pocit že sa ešte len oblečiem a už mám všetko mokré . Prežívate to každá takto ? Strašne bývam podráždená 🙂 čo inokedy som sa v lete a pri tom krásnom slnku len usmievala :D . Ako ste si vy v lete poradili , poprípade ak máte triky ako to leto v tehotenstve prežiť lahšie , napíšte 🙂 . Váha sa mi na hor ešte nepohla takže to je asi taký najmensí dôvod ktorý by to mohol spôsobovať. Ďakujem za každý príspevok . ANemusí to byť rada , úplne stačí ako to prežívate vy . Ďakujem ;*
@misinka0611 no to tiez je taky mesiac este :/ ja nastastie az v novebri takze to sa tesim to uz bude fajn . Len prezit tieto horucavy :/ nastastie dnes je dazdivo :D to je take pre mna hihi
...

@simiatomi125 Druhýkrát by som do toho nešla, že rodiť v septembri, no nám sa to podarilo na prvýkrát, čo sme nečakali, tak to takto vypálilo :D Ale neboj, zvládneš, hlavne si treba dávať na seba pozor a neísť za hranicu možností 🙂