Akú najzvláštnejšiu kombináciu jedla ste mali počas tehu?
Ahoj maminky - tehulky. Chcem zadat otazku trosku na pobavenie. Aku najzvlastnejsiu kombinaciu jedla ste mali v tehotenstve? Moja bola vianocka s horcicou. 😀
není to nějaká extremita ale jeden večer jsem dostala chut na topinky ale ne z topinkovače ale na oleji smažené fakt fest mastné napité 😀 s takovou chutí jsem snedla 3krajice 😀 to sem byla asi ve tretim mesici. no a pak cca v 5-6.mes. byl u nás kamarád že udelame topinky (v topinkovači) a já že udelám na to česnekovou pikantní pomazánku 🙂 navalala jsem tam tolik česneku že mu oči slzely a vypil k tomu asi litr vody 😀 ale já jsem si pochutnala v tehu sem měla česnekové absťáky 😀 😀
Udeny korbacik a cokoladka - to som nemala este ani spraveny test. Ked som si ho isla potom robit, uz som si bola tak nejak ista 🙂
smazena slanina s ladovym salatom a lentilkami ... a to som ani nebola tehotna. v tehotenstve som take sialene chute nemala.
no ja sa z vás tak rehlím, že konec 😀 mňa takisto čudesné kombinácie obchádzajú, zatiaľ som nič nekombinovateľné nespájala - ale čo nie je môže byť🙂 akurát u mňa to raz na večeru boli hrianky s malinovým lekvárom - viem, nič moc - ale keď som to povedala našim, spadla im sánka. Od detstva neznášam chlieb s lekvárom🙂 A strašne, ale strašne fičím na citrónoch. Počítam, že možno onedlho len prekrojím napoly a budem olizovať🙂)
Ja som mala v tehotenstve sen asi kazdej zeny. Nenavidela som vsetko sladke. Ani len cherry paradajku som nemohla zjest lebo bola na mna prilis sladka🙂 Ale taky zavinac s uvarenou klobaskou bola najvacsia pochutka🙂
najzvlastnejsia podla mna bola chut na omietku, ci ytong....kedze sme prerabali, zjedla som asi celu jednu planovanu izbu....:oD dodnes sa pri spomienke na to, ako som chrumala ten humus chytam za hlavu aka som bola trubka.... a potom "klasika" chlieb s maslom, sunkou, med, lekvar, horcica (to bol dresing) a na vrch kysle uhorky...:o)
Slimaky v omacke - mnami - uz by som mala zahajit tohtorocnu sezonu 😝
nejake sialene kombinacie si nepamatam...ale asi prvu polovicu tehu som frcala na kyslej kapuste zo suda...bolo obdobie dlavenia kapusty, a ja som sa do nej tak pustila, ze rodicia nadlavili dalsi sud, ze ked sa tak rychlo mina 😀 kazde jedlo muselo obsahovat kapustu...a obcas bolo take, ze kapusta, za tym prisla chut na sladke, tak som zjedla cokoladu a potom zas kapustu 😀
nič také zvláštne, akurát som jeden týždeň nejedla nič iné, iba surovú mrkvu namočenú v kyslej smotane 😀 😀 😀 😀 😀 a asi od 20teho týždňa som bola schopná zjesť aj 2kg banánov denne 😀 😀 😀 😀
..pri dcére som frčala na jahodách z konzervy,pri synovi zase na zavináčoch.. 🙂 ..
ja som nemala specialne chutove kombinacie,ale jedla som nenormalne vela chleba,doslova som bola chlbova zavislacka 😀 bohuzial mi po porode ostal na stehnach a brusku,ale tak pracujem na odstraneni 🙂
Sardinky... a to som bola 5 rokov vegetarianka. Odvtedy jem aj maso, aj ked nie velmi casto.
bryndzové halušky so slaninkou a s brusnicovým kompótom 😵
moja mamina ked bola somnou tehotna jedla na kila cierne uhlie co sa s nim kuri ze si ho zubnou kefkou vycistila pod vodou a to bola najlepsia mnamka. ja ked som bola tehu chute ziadne ale bezne pocas zivota kombinujem vselico napr vianocka s pastekou, chlebik so syrokremom a navrch na kolieska nakrajany banan alebo mango, rohlik s maslom sunkou a dzemom, k fazuli sisky s dzemom som zajedala
ja som mala asi v cca 8 mesiaci strašnú ale strašnú chuť na ..HLINU 😀
No ja sa len rehniiim :D ja nemam zatial nejake extra sialene chute, ale do vsetkeho co sa hodi pcham ocot :D cize kysle kysle kysle 😀 niekedy zjem nieco sladke a automaticky mam chut na nieco slane tak vtedy som schopna hadzat do zaludka take veci ..ako napr. Zjedla som misku cokapiku s mliekom, a potom hned zavinace :D a co je zvlastne, ze pred tehu som nesnasala rozmoceny cokapik a teraz ked som tehotna tak si ho musim nechat rozmocit :D inak este ked sa niecoho prejem, alebo to zjem viackrat za den, tak to znenavidim..ako napr. Cesnakovy dresing ..uz ho nemozem citit :D
melón, klasický červený... dennodenne polka melónu minimálne... moje dieťa neplávalo v plodovej vode, ale v melónovej šťave 😀 😀
odpadnem z niektorých gurmánok :D :D ... ja som mala len "nechuť" a to na na ryžu (napínalo ma, keď som ju videla) a ešte som nemohla bravčové mäso jesť..ale to len asi prvé 4mesiace
ja som zobrala kyselinu citronovu a vyjedala som ju s velkou polievkovou lyzicou, to bola moja najoblubenejsia pochutka 🙂
ja som mala chut na spenat varila som to aj 4x za tyzden a mandarinky no minimalne kilo som urcite zjedla za den
mne bolo celych 9 mesiacov zle ale ak som si chcela pomaskrtit tak som jedla omaslovene pecivo a medzi to chilli omacku vysoko palivu a davala som si tam toho akoby to bol kecup ..teraz ledva zjem za kvapku sak je to stiplave neviem ako som to mohla jest .DD
kuracie prsia s melonom a jahodami
kazdy den som musela mat zmrzlinu - vela zmrzliny, no a teraz mi uz nechuti
zemiaky na akykolvek sposob, melony som bola schopna vrazdy kupovala som ked stalo kg 90korun a kazdy den ina chut a sunku ale az ku koncu tehu :D ale chute mam stale :D a to nie som tehu 😅
v nedelu som kolac zajedala pikantnými zelenými olivami.....
Ja som sice nekombinovala, ale na posedenie som bola schopna si osupat tri citrony a cele ich zjest 🙂
Ked som este nebola tehotna, chutil mi hranolceky s vanilkovou zmrzlinou z McDonaldu, a teraz prave mam chut si ju dat
Inac kazdy den mi chuti jest polievky aj na ranajky..cely den! 😎
podobne ako bipa, len polievky a polievky a polievky. Ziadne zvlastne chute nemame, teda ak sa k tomu nepriraduje NECHUT az odpor k cokolade, keksom, chipsom, mc donaldu, cestovinam s omackami, vysmazanym jedlam a podobnym specialitam tohto druhu. Nam chuti ovocicko, zeleninka, cerealie, cestoviny s maslom ( ale tie som jedla aj predtym) a hlavne tie polievocky 😉 Ked sa ocitneme v okolo fast foodov taha nas to len a len k rybyckam so zemiacikmi 😀 najhorsie je, ze je melonove obdobie a ten ani do ust nesmiem dat 😠
Ja si pochutnavam NA vianocke s medom a cibulou ,alebo klobaska s nutelou ,tiez aj jahodovy jogurt s rajcinami a chrenom 🙂

ziadnu