icon

Akú najzvláštnejšiu kombináciu jedla ste mali počas tehu?

gervidda
8. apr 2013

Ahoj maminky - tehulky. Chcem zadat otazku trosku na pobavenie. Aku najzvlastnejsiu kombinaciu jedla ste mali v tehotenstve? Moja bola vianocka s horcicou. 😀

tetapetra
16. apr 2013

ziadnu

inffinity
16. apr 2013

není to nějaká extremita ale jeden večer jsem dostala chut na topinky ale ne z topinkovače ale na oleji smažené fakt fest mastné napité 😀 s takovou chutí jsem snedla 3krajice 😀 to sem byla asi ve tretim mesici. no a pak cca v 5-6.mes. byl u nás kamarád že udelame topinky (v topinkovači) a já že udelám na to česnekovou pikantní pomazánku 🙂 navalala jsem tam tolik česneku že mu oči slzely a vypil k tomu asi litr vody 😀 ale já jsem si pochutnala v tehu sem měla česnekové absťáky 😀 😀

zuska888
21. apr 2013

Udeny korbacik a cokoladka - to som nemala este ani spraveny test. Ked som si ho isla potom robit, uz som si bola tak nejak ista 🙂

masinka
21. apr 2013

smazena slanina s ladovym salatom a lentilkami ... a to som ani nebola tehotna. v tehotenstve som take sialene chute nemala.

amelie123
21. apr 2013

no ja sa z vás tak rehlím, že konec 😀 mňa takisto čudesné kombinácie obchádzajú, zatiaľ som nič nekombinovateľné nespájala - ale čo nie je môže byť🙂 akurát u mňa to raz na večeru boli hrianky s malinovým lekvárom - viem, nič moc - ale keď som to povedala našim, spadla im sánka. Od detstva neznášam chlieb s lekvárom🙂 A strašne, ale strašne fičím na citrónoch. Počítam, že možno onedlho len prekrojím napoly a budem olizovať🙂)

ju11i
21. apr 2013

Ja som mala v tehotenstve sen asi kazdej zeny. Nenavidela som vsetko sladke. Ani len cherry paradajku som nemohla zjest lebo bola na mna prilis sladka🙂 Ale taky zavinac s uvarenou klobaskou bola najvacsia pochutka🙂

zana0077
21. apr 2013

najzvlastnejsia podla mna bola chut na omietku, ci ytong....kedze sme prerabali, zjedla som asi celu jednu planovanu izbu....:oD dodnes sa pri spomienke na to, ako som chrumala ten humus chytam za hlavu aka som bola trubka.... a potom "klasika" chlieb s maslom, sunkou, med, lekvar, horcica (to bol dresing) a na vrch kysle uhorky...:o)

prasiatko30
21. apr 2013

Slimaky v omacke - mnami - uz by som mala zahajit tohtorocnu sezonu 😝

jaanik
22. apr 2013

nejake sialene kombinacie si nepamatam...ale asi prvu polovicu tehu som frcala na kyslej kapuste zo suda...bolo obdobie dlavenia kapusty, a ja som sa do nej tak pustila, ze rodicia nadlavili dalsi sud, ze ked sa tak rychlo mina 😀 kazde jedlo muselo obsahovat kapustu...a obcas bolo take, ze kapusta, za tym prisla chut na sladke, tak som zjedla cokoladu a potom zas kapustu 😀

jankamgr
22. apr 2013

nič také zvláštne, akurát som jeden týždeň nejedla nič iné, iba surovú mrkvu namočenú v kyslej smotane 😀 😀 😀 😀 😀 a asi od 20teho týždňa som bola schopná zjesť aj 2kg banánov denne 😀 😀 😀 😀

vinifred
22. apr 2013

..pri dcére som frčala na jahodách z konzervy,pri synovi zase na zavináčoch.. 🙂 ..

terezka1947
22. apr 2013

ja som nemala specialne chutove kombinacie,ale jedla som nenormalne vela chleba,doslova som bola chlbova zavislacka 😀 bohuzial mi po porode ostal na stehnach a brusku,ale tak pracujem na odstraneni 🙂

sabiatko
22. apr 2013

Sardinky... a to som bola 5 rokov vegetarianka. Odvtedy jem aj maso, aj ked nie velmi casto.

mahulenka87
22. apr 2013

bryndzové halušky so slaninkou a s brusnicovým kompótom 😵

danielitka26
22. apr 2013

moja mamina ked bola somnou tehotna jedla na kila cierne uhlie co sa s nim kuri ze si ho zubnou kefkou vycistila pod vodou a to bola najlepsia mnamka. ja ked som bola tehu chute ziadne ale bezne pocas zivota kombinujem vselico napr vianocka s pastekou, chlebik so syrokremom a navrch na kolieska nakrajany banan alebo mango, rohlik s maslom sunkou a dzemom, k fazuli sisky s dzemom som zajedala

danjelca
22. apr 2013

ja som mala asi v cca 8 mesiaci strašnú ale strašnú chuť na ..HLINU 😀

misicka20
25. máj 2013

No ja sa len rehniiim :D ja nemam zatial nejake extra sialene chute, ale do vsetkeho co sa hodi pcham ocot :D cize kysle kysle kysle 😀 niekedy zjem nieco sladke a automaticky mam chut na nieco slane tak vtedy som schopna hadzat do zaludka take veci ..ako napr. Zjedla som misku cokapiku s mliekom, a potom hned zavinace :D a co je zvlastne, ze pred tehu som nesnasala rozmoceny cokapik a teraz ked som tehotna tak si ho musim nechat rozmocit :D inak este ked sa niecoho prejem, alebo to zjem viackrat za den, tak to znenavidim..ako napr. Cesnakovy dresing ..uz ho nemozem citit :D

dejnas
25. máj 2013

melón, klasický červený... dennodenne polka melónu minimálne... moje dieťa neplávalo v plodovej vode, ale v melónovej šťave 😀 😀

uberfrau
25. máj 2013

odpadnem z niektorých gurmánok :D :D ... ja som mala len "nechuť" a to na na ryžu (napínalo ma, keď som ju videla) a ešte som nemohla bravčové mäso jesť..ale to len asi prvé 4mesiace

talula
25. máj 2013

ja som zobrala kyselinu citronovu a vyjedala som ju s velkou polievkovou lyzicou, to bola moja najoblubenejsia pochutka 🙂

mariavasik
25. máj 2013

ja som mala chut na spenat varila som to aj 4x za tyzden a mandarinky no minimalne kilo som urcite zjedla za den

gumidekmomo
25. máj 2013

mne bolo celych 9 mesiacov zle ale ak som si chcela pomaskrtit tak som jedla omaslovene pecivo a medzi to chilli omacku vysoko palivu a davala som si tam toho akoby to bol kecup ..teraz ledva zjem za kvapku sak je to stiplave neviem ako som to mohla jest .DD

pingu1
25. máj 2013

kuracie prsia s melonom a jahodami

vanilka_4
25. máj 2013

kazdy den som musela mat zmrzlinu - vela zmrzliny, no a teraz mi uz nechuti

miggi83
25. máj 2013

zemiaky na akykolvek sposob, melony som bola schopna vrazdy kupovala som ked stalo kg 90korun a kazdy den ina chut a sunku ale az ku koncu tehu :D ale chute mam stale :D a to nie som tehu 😅

jvlo
29. máj 2013

v nedelu som kolac zajedala pikantnými zelenými olivami.....

andelok
29. máj 2013

Ja som sice nekombinovala, ale na posedenie som bola schopna si osupat tri citrony a cele ich zjest 🙂

bipa
24. jún 2013

Ked som este nebola tehotna, chutil mi hranolceky s vanilkovou zmrzlinou z McDonaldu, a teraz prave mam chut si ju dat
Inac kazdy den mi chuti jest polievky aj na ranajky..cely den! 😎

marciixo
25. jún 2013

podobne ako bipa, len polievky a polievky a polievky. Ziadne zvlastne chute nemame, teda ak sa k tomu nepriraduje NECHUT az odpor k cokolade, keksom, chipsom, mc donaldu, cestovinam s omackami, vysmazanym jedlam a podobnym specialitam tohto druhu. Nam chuti ovocicko, zeleninka, cerealie, cestoviny s maslom ( ale tie som jedla aj predtym) a hlavne tie polievocky 😉 Ked sa ocitneme v okolo fast foodov taha nas to len a len k rybyckam so zemiacikmi 😀 najhorsie je, ze je melonove obdobie a ten ani do ust nesmiem dat 😠

michaleja_west
28. dec 2013

Ja si pochutnavam NA vianocke s medom a cibulou ,alebo klobaska s nutelou ,tiez aj jahodovy jogurt s rajcinami a chrenom 🙂