icon

Aký je váš gynekológ po ľudskej stránke?

lenka216
17. jún 2015

Ahojte. Chcela by som sa informovat, akého mate gynokologa. Ide mi totiz o to, ze viem, ze je odbornik, ze co sa tyka vysetrenia mozem byt kludna, ale skor sa mi jedna o taku ludsku stranku. Ked vidim, ako vsetky pisete, kolko vase deticky vazia, meraju, pridavate foto - ja nic take neviem, nemam. Ked pridem na vysetrenie tak ma popozera, povie ze je vsetko ok a kedy mam prist zasa. Ale nikdy mi nic nepovie, ani kolko meria ani kolko vazi. Dostala som jednu fotku aj to ked som si ju az vypytala, aj to bolo s poznámkou, ze nechape naco mi bude a este som zato zaplatila aj dve eura, teraz by som chcela dalsiu, kedze malicka je uz vacsia ale nemam ani odvahu si ju vypytat. Ked som sa ho pytala prvy krat na pohlavie, tak mi povedal, ze on sa nepozeral, ze ci si myslim, ze ci to je jedine co kontroluje. Druhy krat mi uz povedal, a kedze citam ako sa casto krat stava, ze sa pohlavie zmeni, tak som sa ho minule spytala, ze ci je to este stale dievcatko a iba mi odvrkol, ze vsak som vam minule povedala, ze hej tak naco sa pytam znova. Mavam strasne migreny, samozreme ako na kazdom lieku, je napisane, tehotne poradte sa so svojim lekarom, tak som sa ho spytala ci si mozem jednym kremom masirovat krk a nato mi povedal, ze ci je on chodiaca encyklopedia ze uplne zboznuje, ked mu nastavajuce mamicky zacnu vyvolavat ci mozu to alebo to :( zamerne nepisem o ktorého doktora sa jedna, mozno mi napisete aby som od neho odisla, alebo ze som len precitlivena, lebo viem ze je odbornik a vsetcia si ho chvalia, ale proste tato stranka mi vadi, hlavne ked citam ako vsetky sa tesite na poradnu a davate fotky, a ja ked mam ist na poradnu tak skor trpnem nech to uz mam za sebou...

Strana
z2
gergeja
17. jún 2015

@zabka1000 diki, nasla som...len zo zvedavosti to kukam 😀

bibistec
21. jún 2015

odbornik neodbornik ten je snad drakula...to je co za pristup, ja by som odisla a este poriadne nehlas a tresla dvermi. Ja mam lekarku a toto je presny opak a tiez je odbornicka. Zvysoka by som sa nanho vykaslala...

Strana
z2