icon

Aký je vekový rozdiel medzi vašimi deťmi??

3m3chaela
5. apr 2020

Ahojte, chcem sa spytat aky mate vekovy rozdiel medzi detmi? Nas bude mat dva roky a pravdepodobne, vlastne na 99,9 percent som tehotna. Proste to citim a viem zajtra si to potvrdim testom..chceli sme s druhym este trosku pockat, no ocovidne sa uz stalo. Nas maly je este take zive striebro. Dalsia vec chceli sme aj kupovat domcek, lenze ten by bol hotovy niekedy tesne pred porodom. Takze to asi tiez budeme tymto padom odkladat. Ani vlastne neviem preco sa pytam, mozno len chcem pocut vlastne skusenosti co nas to vlastne caka😃

Strana
z2
anitta98
6. apr 2020

@3m3chaela myslím si, že úplne v pohode. môj názor je zase taký, že čím menší vekový rozdiel tým lepšie. aspoň sa potom medzi sebou prehrajú. možno to budeš mať ťažšie teraz v tehotenstve ale uvidíš, že potom neskôr budeš rada, že sú tak po sebe.

dusankomoj
6. apr 2020

Medzi mojimi deťmi je rozdiel 20 rokov(nie mesiacov) a je to tak isto super! Akurát že dcera, odkedy máme malého tvrdí, že je asi lesbička a nebude mať žiadne deti🙂 Taktiež sme rekonštruovali dom s ročným deckom pod pazuchou a dalo sa! ( tri minúty vyberáte obkladačky a dvadsať minút naháňate dieťa po obchode) Nebojte ,všetko ide,držím palce.

ladyvi
6. apr 2020

My mame 2.5 roka a je to narocne na zosuladenie. Prva dost utrpela narodenim surodenca v takom blbom citlivom obdobi, kedy uz aj chape, co sa deje, ale emocne to nevie spracovat. Za mna osobne 3 rocny rozdiel je nestastny. Bud menej, 1 rok max 2, alebo viac. Len nie ten vek 2,5-3,5 roka 😂 ale to je nas pripad.

majusska202
6. apr 2020

Ja mam rozdiel rok a 5 mediacov. Chodím k tomu ma vysokú. Starší je mega živé dieťa ale rozhodnutie mat druhé neľutujem. Obcas je to mega zaberak ale radšej si to teraz naraz všetko odbijem ako keby mal malý 5 rokov a všetko od začiatku riešiť

tristanka
6. apr 2020

@ladyvi časom to bude lepšie

nika1971
6. apr 2020

mam doch chlapcov so 7 rocnym rozdielom....teraz maju 15 a 22 ...je to v pohode

tami2014
6. apr 2020

My máme rozdiel 2 roky, nemenila by som za nic na svete.

cacorkaa
7. apr 2020

Mam syna z prveho vztahu 9r, teraz som tehotna. Mimco sa narodi v novembri, takze vekovy rozdiel bude 10r. Je to podla mna vela. S manzelom by sme chceli po narodeni spolocneho potomka rychlo hned dalsie. Aby sa spolu zabavili a postarali jeden o druheho. 🙂

uzanka16
7. apr 2020

Ja mam rozdiel 19 mesiacov bolo to veľmi náročné psychicky i fyzicky, teraz majú 4 a 2 r. 8 mesiacov a stále je to zaberák a riadny. Ja mam živé striebra extrémne.

Strana
z2