icon

Beriete probiotiká počas tehotenstva?

22. jan 2026

Ja ich mám užívať dáva ich každému že je to pre bábätká dobre niečo s očkami spomínala ale mám pocit keď si ich dám točenia hlavy

babushkaem
22. jan 2026

ja som brala probiotika, ale kvoli liekom, ktore som pocas tehotenstva brala... hento neviem, pride mi to ako obchodny tah od doktorky...

hopatko
22. jan 2026

Vaginalne probio capiky su dobre pre ocka babatka? Nieco som zmeskala? Rada sa necham poucit.
A nie, nebrala som nic take pocas tehotenstva.

mullerova46
22. jan 2026

@anonym_autor beriem probiofix ale hlavne kvôli sebe a má to vraj výsledky v prevencii nezdedenia kožných ochorení ktoré mám aj ja takže win win

sisa_s
22. jan 2026

Probiotika nemaju nic s ocami, ake ti odporucila?

autor
22. jan 2026
@hopatko

Vaginalne probio capiky su dobre pre ocka babatka? Nieco som zmeskala? Rada sa necham poucit.
A nie, nebrala som nic take pocas tehotenstva.

@hopatko no aj ja som sa čudovala že čo hovorí 😅 asi to je naozaj len marketing 😅

autor
22. jan 2026
@sisa_s

Probiotika nemaju nic s ocami, ake ti odporucila?

@sisa_s tyndaflor aj podľa mňa noo

sisa_s
22. jan 2026
@anonym_autor

@sisa_s tyndaflor aj podľa mňa noo

@anonym_autor nezmysel, asi ma pani doktorka nejaku proviziu, ak by som nemala tazkosti alebo nebrala atb, nedavala by som si zbytocne vag.probiotika

anonym_830eec
22. jan 2026

Chybaju ciarky, bodky, zmysel textu.

hopatko
22. jan 2026
@anonym_830eec

Chybaju ciarky, bodky, zmysel textu.

@anonym_830eec nemyslim si, ze v tomto pripade by tomu ciarky a bodky dali nejaky zmysel.

anonym_830eec
22. jan 2026
@hopatko

@anonym_830eec nemyslim si, ze v tomto pripade by tomu ciarky a bodky dali nejaky zmysel.

@hopatko podla chaotickeho nezmyselneho textu nevieme urcit preco jej to lekarka odporucila. Mozno tam je dovod, len autorka asi nevie....

kiki68
22. jan 2026

Ja som musela