icon

Bol s vami manžel na prvom sone?

marekdianka
3. feb 2013

Môžem ísť na poradňu s manželkou?

Strana
z2
luciferkax
4. feb 2013

@barcelona94901 uuuuuuf, to muselo byť super prekvapko 🙂 🙂 🙂 teraz sa boím ísť na preventívku hihi :D ty budeš ako tie angličanky, čo porodia z ničho nič 😀 😀 😀 😀 😀 alebo na tvojom mieste chodím na preventívku dvakrát do roka - pr istotu 😀 😀 😀

barcelona94901
4. feb 2013

@luciferkax no to teda bolo ,jediné,čo sme chceli,aby bolo teda bejby zdravé a spravili sme si dalšie prekvápko,.ked sme tak začali,že sme si nedali zistiť pohlavie ,to bolo tiež super 😉
na angličanky nemám,tie rodia ani nevedia ako,porod som si poctivo odfučala,to už nebola sranda 😀

fiffinkaa
4. feb 2013

@barcelona94901 a v kolkom si bola ked ste na to prišli že si tehu? 😀

luciferkax
4. feb 2013

@barcelona94901 no ved to zdravé bejby je základ, hlavne vtedy, ak nevieš, že si tehu a pcháš do seba aj to, čo by si nemala :D

barcelona94901
4. feb 2013

@fiffinkaa to bola pre nás šupa
nejaký čas trvalo ,pár dní prešlo,kým sme pochopili,že to neni sen,vtip,že to fakt ,teda moj bol v pohode,len mne to prišlo čudné ,kedže som nemala príznaky ,aj strach som mala,či je všetko určite v poriadku so mnou ,či sa niečo nestane?moja gynda bola ale velmi zlatá ,tá mi to vysvetlila 😀 a na sone mi ešte povedali,že asi dieťatko bude menšie,no bolo vačšie než iné babetka,ani žltačku sme nemali,takže všetko bolo ok

jáj a na konci piateho mesiaca ,sme to teda povedali rodine,takže moc času na otázky nemali 😀
ešte som aj dva týždne prenášala 🙂

hajajanka
4. feb 2013

@marekdianka Ano, mozes 🙂

fiffinkaa
4. feb 2013

@barcelona94901 fakt na konci piatého?? tak to verím že bol šok..inak ja pri prvom synovi som mala ešte v šiestom mesiaci mini bruško, že nik ani nevedel že som tehu..a pohyby si necítila? hehe

zuzkat1
4. feb 2013

@marekdianka mne by to vadilo kedze uz ti tu pisali ze sa prvy robi vaginalne. Opytaj sa manzelky ci ta tam chce a popripade chod s nou a sama nech rozhodne ci ta zavola dnu. Moj bol so mnou na 3d a 4d sono v 22t a to bolo super. Inak ma na poradne len odprevadzal.

luciferkax
4. feb 2013

@barcelona94901 🙂 🙂 tosi ja nemôžem dovoliť, kedže som raz porodila v siedmom emsiaci, to by som bola tehotná len tri mesiace 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

barcelona94901
4. feb 2013

@luciferkax no ved to,toho som sa ja bála..hlavne ked som si vtedy začala teda zhánať info ,že čo mám,nemám,
sa spustila lavína informácii a ja som len rozmýšalala nad tým,že pane bože,ved ja som bola na opekačke a jedla som čo asi nemožem?a pila som minerálku ,ktoru nesmiem? a bola som sa kupať a jedla som divinu na víne..a množstvo info od snažilky z mojho okolia a dvoch tehuliek ,pre mna neznáme niečo cudzie a zrazu info a ty si nebrala kys.listovu a nenatieraš si bruško proti striám atd,atd ,to je obrovská lavína informácii ,myšlienok ..dovtedy som ani nevedela čo su strie a zrazu bum..a ideš na nejaký cukor ,,a kontrolu a už v tom plávaš 🙂 a haluz ,že mne váha išla hore až od šiesteho ,do toho piateho nič ,nikto,ani zle,absolutne normálny život

drobna13
4. feb 2013

xcela by som sa opytat ci sa nieco plati v michalovskej nemocnici za ultrazvuk?

marekdianka
autor
4. feb 2013

bol to nadherny zazitok

Strana
z2