Prosím aké presne vyšetrenia tam robia???
Kocky idem na morfologiu ku Dr. Grochalovi do MT, ale objednal ma na 18+4tt teda prebiehajuci 19tt, nie je to skoro? Pri oboch synoch som bola az po 20tt.
@jlp ja som bola 13 tt unho a potom 22 tt :0)
@hors to ano, ale mne ide o tu morfo v druhom trimestri. Ze sa ma robit od 20tt a mne dal termin skor na ten 19tt 😒
@jlp aha prepac :0)
@jlp nie, morfologicky usg sa robi myslim medzi 18-22 tyzdnom, ale moze sa i neskor naj do 24 tyzdna.
Baby prosím čo znamená morfologia srdca mám ísť s tým za 3 týždne na kontrolu.....môže to byť niečo vážne ja sa do toho nevyznám
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Modrý koník ti poradí v každom trimestri.Zisti viac o prvom trimestri.Zisti viac o druhom trimestri.Zisti viac o treťom trimestri.Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kocky idem na morfologiu ku Dr. Grochalovi do MT, ale objednal ma na 18+4tt teda prebiehajuci 19tt, nie je to skoro? Pri oboch synoch som bola az po 20tt.