icon

Boli ste na plese, svadbe, tancovačke v 6. mesiaci?

verbe
26. apr 2012

Ahojte, ja sa chystám, teda, neplánujem nejako skákať a tancovať do rána, ale myslíte, že si môžem párkrát takým miernejším tempom zatancovať? Doktor mi pri poslednej kontrole odporučil kľudový režim (podľa jeho slov: nedvíhať ťažké veci, bez pohlavného styku, miernejšie prechádzky môžem). Keď som sa ho pýtala prečo, povedal: aby som sa nezačala predčasne otvárať. No krček mám uzavretý. Nič viac mi k tomu nedodal.

katy1979
26. apr 2012

@verbe ked ti nakazal kludovy rezim tak chod ale ziadne hopsacky. asi by ti to nezakazal len tak.
ja som sa v 6mesiaci vydavala takze maly bol vyhopsany az moc.

mamimonka
26. apr 2012

@verbe ahoj... ja som absolvovala už jednu dikso párty.. a poviem Ti, že lepšie som si nezatancovala snáď ani keď som nebola tehu, aj malej sa to veľmi páčilo, tancovala so mnou 🙂 Pokiaľ sa dobre cítiš, myslím, že by nemal byť problém, hlavne aby si nejako neskákala a brala ohľad na to ako ti je.. keď pociťuješ únavu treba si oddýchnuť.. a o tri týždne sa chystáme na svadbu, tak sa tiež trošku povykrúcame 😉

azarijka
26. apr 2012

@verbe svadbu som mala v 6mes 🙂 aj som pred svadbou chodila na hodiny tanca.

cicimon
26. apr 2012

no pri kludovom rezime by som urcite nesla tancovat, posediet na svadbu ale tancovacka nie

xenicka13
26. apr 2012

v 7.mes som bola na plese ale radsej som jedla ako tancovala 🙂

verbe
autor
26. apr 2012

Ďakujem baby za rady a skúsenosti. Môj doktor je taký dosť obozretný, no aj skúpy na slovo, ešteže som od neho vypáčila aspoň túto informáciu: čo ten kľudový režim obnáša. A nepovedal mi, že by bol krček v nejakom zlom stave, alebo ja. Výsledky z krvi mám podľa jeho slov dobré (tuším povedal: veľmi dobré). A tak snáď keby niečo bolo, tak ma s tým oboznámi. Alebo by ešte mohol mlčať aby ma viac nevystrašil? Neviem. Popravde, sama si neviem predstaviť môj "pobyt na parkete" 😀
V 5 tt som trošku zakrvácala a nejaké dva týždne mala špinenie. Vtedy som mala tiež kľudový režim, ale prísnejší, to som nechodila ani von a mala som sa čo najmenej hýbať. No odvtedy som nemala problémy, až teraz , táto jeho poznámka. Vtedy som to aspoň chápala, no teraz nie.

cicimon
26. apr 2012

@verbe neviem ci mas pred tou svadbou poradnu, ale ak si nie si ista, tak sa radsej spytaj dr.

verbe
autor
26. apr 2012

@cicimon nie, už nemám

cicimon
26. apr 2012

@verbe no ak by som si nebola ista, zavolala by som ale sa sla spytat... ale urcite by som netancovala pri kludovom rezime

monulicka
26. apr 2012

@verbe ja som bola na svadbe v 27tt a v pohode, aj sme si zatancovali, ale len take lazo plazo, nijake velke natriasacky 😵

magic08
26. apr 2012

@verbe
ja som v siedmom mesiaci bola na 50-tke, kde sa tancovalo... pri pocte ludi, to bola mensia svadba 😀 zatancovala som si len tak mierne, skor take jemne vlnenie 😀 s tym bruskom sa uz ani velmi nedalo... a podotykam, ze som ma cerklage, kedze som sa v piatom mesiaci zacala otvarat a bolo vsetko v poriadku.. takzesi myslim, ze s kludom mozes ist, aj si trosku zakrepcit, ale vsetko s mierou a pocuvat svoje telo... prijemnu zabavu... 🙂

zdenin
7. aug 2012

@verbe ja som sa vydávala v 21tt a vydržala som cca do3tej a tancovala som tak mierne.teda skor som sa tak pohupovala 😀 😀 😀

lussy23
7. aug 2012

to je riskovanie, ja by som nešla.

lujza123
10. aug 2012

@verbe ja som bola v 7 mesiaci na festivale 😀 a doma som tancovala namiesto cvicenia stale. Len ziadne rockandrollove vyskoky len tak v klude sa vlnit...ale s bruskom sa ani nic ine neda

@lussy23 co je riskovanie? Pohyb?? Riskovanie je hnitie a prezieranie sa cele tehu

modrofuzik11
10. aug 2012

bola som na svatbe vo osmom mesiaci. pokial som sedela, bolo to fajn. tancovat som uz moc nevladala. okolo jednej v noci som isla domov. ale bolo to ok. urcite by som isla znovu.

ichbinich
10. aug 2012

Ja som tancovala 40 hodin pred porodom 😀
Jasne, ze jive, rock'n'roll sme vypustili uz davno predtym, a pri viedenskom valciku ma vynasalo zo zakruty, ale plouzaky ako anglicky valcik, rumba a spol. urcite nie su problem. V 7 mesiaci som chodila na brusne tance pre tehotnem, jedna mamicka uz dokonca pocas kurzu prenasala 😉
Takze, klud a rozvahu. Ked ti nieco nebude robit dobre, prestanes a sadnes si. Ak sa neotvaras, tam by nic nemalo hrozit.

lussy23
10. aug 2012

@lujza123 na diskoteke je veľa ľudí, a môže ju niekto buchnúť do bruška

lujza123
11. aug 2012

@lussy23 no pokial ma trochu sudnosti urcite sa nebude pchat do tej najvacsej tlacenice ale zdrzi sa opodial...ono aj babetko v brusku kope ako o zivot ked je priamo pri reprakoch a hlasnej hudbe takze isto bude v pozadi. A buchat ju nikdo nebude aj opity ludia davaju pozor a neposkakuju okolo tehotnej. Tehotenstvo nieje choroba ani zlocin aby clovek sedel 9 mesiacov doma ako vo vezeni, nikam nechodil lebo ho mozu ludia buchnut a pomaly nic nejedol aby sa babetku nic nestalo.

masinka
11. aug 2012

pocas prveho tehotenstva som chodila na brusne tance pre tehotne a v osmom mesiaci som bola kamoske za druzicku, tak som si aj trochu zatancovala 😀 teraz s tretou v brusku sme boli v 6. mesiaci bratrancovi na svadbe, uz s dvomi starsimi dcerami sme sa na parkete tiez vyblaznili 😀 pri kludovom rezime by som sa urcite moc nenatriasala, ale nejake sladaciky by hadam neuskodili. (inac aj pri tehotenskych brusnych tancoch sa vynechavaju vsetky trasy, len sa pohupuje, kruti a vlni bokmi).

bettypo
11. aug 2012

@verbe to že je uzavretý neznamená že je všetko OK. Prečo by inak nariadil kľudový režim. Pozri na hodnotu CS v tehotenskej knižke

euka210
20. aug 2012

ja som bola na svadbe v 8m, ale mi veru vadilo, ze sme si nemohli s muzickom poriadne zatrsat, ale iba tak kludne nieco. Ale ked mas kludovy rezim, tak opatrne, ziadne polky a pod. 🙂