icon

Bruško v 4. týždni

kata011
9. feb 2015

Ahojte žienky. som v 4 tt a vybehlo mi takéto bruško 😉 😅 ....mali ste aj vy take???????? je to moje druhe tehotenstvo ......

Bruško v 4. týždniBruško v 4. týždni
Strana
z2
zdena12345
10. feb 2015

mne sa take spravilo v 6t lebo som mala 6cm hematom. ale ked sa vstrebal tak mi nebolo vidno az do 4-5 mes.

miku1
10. feb 2015

@kata011 Postav sa rovno a tak sa odfoť, keď sa takto vypučíš, tak je jasné, že nejaké brucho tam máš. Ale tehotenským to v 4tt nazvať je ešte priskoro. A len preto, že @bonaqa2013 nemá v profile uvedený počet detí, neznamená, že ich aj v skutočnosti nemá. Nie každý tu musí zverejniť všetko. Keby si bola na tejto stránke dlhšie, tak ju ako prispievateľku do fór už poznáš a vedela by si, že nekecá blbosti a píše ti pravdu, aj keď sa to tebe nepáči. 🙂

bonaqa2013
10. feb 2015

@miku1 Ďakujééém. Si milá že si sa ma zastala. Niekedy mám pocit, že si tu niektorí robia srandu. Píšu tu hlúposti a doma sa na tom bavia.
A to na budúci týždeň začínajú prázdniny. Takže výskyt bude vyšší.

miku1
10. feb 2015

@bonaqa2013 Je pravda, že už je tu viac tém odveci ale čo už. Zvrháva sa to tu nejak 🙂

ivankaberrynka
10. feb 2015

@kata011 Uvediem svoju vlastnú skusenost. Taketo brusko som ja mala este pred tehu. Testovala som 24 dni po predpokladanom pocati a mala som 2 rovnako silne ciarky. Za prve 4 tt som hned pribrala 1 kg a brusko mi "napuchlo". Nie je to vraj nic nezvycajne, tak neviem preco tu niektore pisu nieco ine. Ved kazda mame iny organizmus a ine telo, takze kludne mozes mat take brusko z tehu.

lavinis
10. feb 2015

zaujímave, bábätko má len pár mm a už takéto bruško 😉

yanni
10. feb 2015

nehrozi v 4tt, ak ked druhe tehu. To je biologicky embryo stare len 2 tyzdne. To ho len velmi vypucujes. A mozes byt aj nafuknuta. To sa stava casto v prvom trimestri.
Ja som teraz v 17tt a take nemam. Ale kazde telo je ine. Len v 4tt nemas mat este z coho. Akurat ako vravim, len nejak nafuktute. Nemas vetry? Ono je to normalne. Ale to brusko este s dietatom nema nic spolocne. Ak je len nafuknute, moze byt, ze o tyzdne-dva ti splasne.

katka1981
10. feb 2015

Mne sa paci ako sa kvôli jednej fotke zvrtne debata 🙂 Kazda mala brucho ine. Jedna chlpate, druha so striami, dalsia mala sosovice, ina pupaky, dalsia tetovanie..... Niekto ma brucho este vacsie a ani babo nikdy nemala. Ak si tehotna, velkost bruska nie je podla mna extra podstatna. Uzi si to. Mne je to az smiesne ake blbosti sa tu niekedy riesia. Ktovie ci nafukuje viac kysla kapusta alebo susene slivky.... mozno si treba brucha porovnat. Nic proti zakladatelke, pisem vseobecne.

ilie
10. feb 2015

Ja som mala tiež také,ako pred ms,len mi ostalo také nafúknuté,potom bolo 2 mesiace stále rovnaké

grossmann
Autor odpoveď zmazal
monicka9
16. feb 2015

@kata011 mne tiez velmi nafúklo brucho medzi 4-5 tt vypadam ako v 5mesiaci😳 to mi v kazdom tehu takto a to sa este ani maternica nezvacsuje..

rona01
1. mar 2015

Už máme 8tt 🙂

rona01
1. mar 2015
majus136
24. júl 2015

Takže je normálne mať taketo V 9tt?

Strana
z2