icon

Bude moje dieťa vlasaté, ak ma nepáli záha?

5. nov 2023

ahojte som v 35 tt a este som nemala záhu ...Znamena to že mala nebude vlasatá? je to pravidlo s tou zahou ?ze ked je budu mat deticky vlasky ?

biglovemom
5. nov 2023

🤦🏼‍♀️

dzulli1980
5. nov 2023

Buď rada, že Ťa nepáli záha ... mňa pálila celé tehotenstvo, nepomáhalo mi absolútne nič, no trpela som neskutočne, v 9. mesiaci som spávala v sede, lebo mi išlo hrdlo rozleptať, tak ma pálila ... dcéra mala vlasy ako Sandokan, keď sa narodila, no skrz tú záhu by mi nevadilo ani keby sa narodila holohlavá, len aby som sa nemusela tak trápiť.

autor
5. nov 2023

@dzulli1980 no tak je to pravda potom ze sa narodila vlasata ked si mala taku zahu

majamat
5. nov 2023

mna zaha palila riadne a dcera bola takmer bez vlasov. dokonca do 1r nemala ziadne vlasky. okolo 2r sme jej robii 3cm copiky, co mala horko-tazko nejake tie vlasky.

az v skolke je vlasky anrastlia amla ich po pas.

autor
5. nov 2023

@majamat ďakujem 🙂

pininka1
5. nov 2023

Ja som mala prisernu zahu a mala sa narodila skoro holohlava, takže je to blud

katkaseiner
5. nov 2023

pri dcere som mala zahu a bola vlasata, pri synovi brutalna zaha, zle mi bolo, ku koncu som spavala posediacky a maly bol holohlavy 🙈

kvetinka1918
5. nov 2023

Švagrinú pálila zaha celé tehotenstvo povedala si že mala bude mať aspoň pekné vlásky a narodila sa plešata😄smeje sa doteraz na Tom ja som 31tt a zahu mám stále kúpila som si také sumienky na cmulanie pre tehotné na zahu 😃takže buď rada že záhu nemáš 😘🤪

siska53
6. nov 2023

To s tym nic nema.

zuzi0911
6. nov 2023

V prvom tehotenstve som zahu nemala ,dcéra mala vlasy .
V druhom tehotenstve som skoro zhorela s dcéra bola plesata do 3 rokov . V treťom tehotenstve to isté a syn mal vlasy . Čiže vôbec to neplatí ..a buď rada ,lebo mne ra zaha zostala a to je brutal ,keď ma to chyti

h2
6. nov 2023

Prosím, skús sa zamyslieť. AKO by pálenie záhy mohlo mať súvis s tým, či sa dieťa narodí s vlasmi, alebo bez??? Veď to je blbosť už na prvý pohľad.

simca06022011
6. nov 2023

Bud rada a nerieš. A presne ako pise @h2.
Mňa palila zaha, že som myslela ze zomriem a dcére začali rast viac vlasy až po roku :D

maryetta
6. nov 2023

Pri vsetkych detoch ma palila zaha hned. Pri prvych troch som si tehu test robila lebo jedno z priznakov bolo palenie zahy. Prestalo to az cca tyzden po porode. Je to niečo fakt hnusne. Nic nezabera. Z toho mi je zle cely den. Ked niekedy az hlava boli. Niekedy od zufalstva som si veru aj poplakala.
Prve dve deti boli holohlave minimalne 2roky.
Treti vlasky mal. Ale aj tie mu vypadali.
Je to proste blud.

alickapusinka
6. nov 2023

Pane bože čo trepeš .Bud rada že ťa záha nepáli to je hnus. Ktorá žena to zažila pri tehotenstve vie že je to peklo. Nechápem tehotne ženy sa sťažovať ak nemáš žiadne príznaky nepochopím. A somarinu že bude mať vlasy to je len povera.

vsicka036
6. nov 2023

Mna zaha palila ako slak, krpec sa narodil s beznym porastom hlavy ako ine babatka, zato bol chlpaty po celom tele. 😂 a ma na chrbte chlpky doteraz take tmave, uz ma 5.

vroni
12. apr 2024

Mňa v živote zaha nepalila a narodilo sa mi jedno plesate a jedno vlasate dieťa.