icon

Bude to dievčatko alebo chlapček?

Dnes o 14:24

Ahojte ,bola som u gynekológa,ale vraj nevie povedať, že čo čakáme,som v 24tyzdny tehotenstva.Videla som tu na modrom Moniku,že mamičky dali foto bruška,a mamičky im písali ,že asi čo myslia ,že čo čakajú.Skusim aj ja ,viem ,že to nie je ako gynekológ,ale aspoň aby som vedela,že čo poviete.Tehotenstvo mám úplne iné,ako predošlé . Ďakujem

Strana
z3
martinmmartin
Dnes o 14:27

A nieje to jedno?

anonym_bb30af
Dnes o 14:28

Dvojičky

zobaka
Dnes o 14:29

tvar brucha na to nema ziadny vplyv, nam povedali pohlavie v 20 tt na screeningu

autor
Dnes o 14:29
@anonym_bb30af

Dvojičky

@anonym_bb30af ne čakám dvojičky ,je tam len jeden

anonym_ee22fd
Dnes o 14:30

Bide to clovek.

autor
Dnes o 14:31
@zobaka

tvar brucha na to nema ziadny vplyv, nam povedali pohlavie v 20 tt na screeningu

@zobaka no to viem ,len skúšam ,že čo píšu mamičky ,že asi čo to bude,áno viem,že hlavné je zdravie

autor
Dnes o 14:32
@zobaka

@zobaka Nám ešte nepovedal isto gynekológ a som v 24tyzdny

januska12323
Dnes o 14:33

Z brucha ti to nikto nepovie.

autor
Dnes o 14:34
@januska12323

Z brucha ti to nikto nepovie.

@januska12323 to viem 😊

anonym_3164cc
Dnes o 14:34

Ci pána....tam je tuku

thereisabear
Dnes o 14:36
@anonym_autor

@januska12323 to viem 😊

Zjavne nevieš, keď sem dávaš fotku brucha.

anonym_25fa5a
Dnes o 14:38

Z tvojho brucha vidim, ze nepouzivas krem. Tak zacni pouzivat, lebo budes mat este vacsmi popraskane. Teraz ti uz zacne ozaj velmi rast. Treba kremovat 🙂.

autor
Dnes o 14:39
@anonym_25fa5a

Z tvojho brucha vidim, ze nepouzivas krem. Tak zacni pouzivat, lebo budes mat este vacsmi popraskane. Teraz ti uz zacne ozaj velmi rast. Treba kremovat 🙂.

@anonym_25fa5a používam krém ,ale to je jedno

anonym_25fa5a
Dnes o 14:40
@anonym_autor

@anonym_25fa5a používam krém ,ale to je jedno

@anonym_autor To fakt? Lebo ja som kremovala v oboch tehotenstvach a ozaj pomohlo. Ani jedna stria. Ale vela kremu som vzdy pouzila. Ved ja nie v zlom som ti to pisala. Len kremy ozaj pomahaju.

autor
Dnes o 14:42
@anonym_25fa5a

@anonym_autor To fakt? Lebo ja som kremovala v oboch tehotenstvach a ozaj pomohlo. Ani jedna stria. Ale vela kremu som vzdy pouzila. Ved ja nie v zlom som ti to pisala. Len kremy ozaj pomahaju.

@anonym_25fa5a môžem sa spýtať, že aký ste používali ?Lebo teraz už tretí som vyskúšala,ale no neviem

autor
Dnes o 14:43
@anonym_3164cc

Ci pána....tam je tuku

@anonym_3164cc keď nevidíš ,tak nekomentuj

anonym_f00a92
Dnes o 14:45
@anonym_25fa5a

@anonym_25fa5a ja som sa v prvom nekremovala. Ani teraz sa nekremujě a som vo vyssom tyzdni ako autorka. Vela zavisi od elasticity koze.

autor
Dnes o 14:46
@anonym_f00a92

@anonym_25fa5a ja som sa v prvom nekremovala. Ani teraz sa nekremujě a som vo vyssom tyzdni ako autorka. Vela zavisi od elasticity koze.

@thereisabear pozrite koľkých dali foto bruška,a neboli taký aký ste Vy ,radšej nekomentujte

anonym_f00a92
Dnes o 14:47
@anonym_autor

@thereisabear pozrite koľkých dali foto bruška,a neboli taký aký ste Vy ,radšej nekomentujte

@anonym_autor to asi nebolo mne 😂

januska12323
Dnes o 14:49
@anonym_autor

@januska12323 to viem 😊

@anonym_autor tak prečo sa pýtaš? Môžem ti napísať dievča ale nemá to žiadnu výpovednú hodnotu.

autor
Dnes o 14:50
@januska12323

@anonym_autor tak prečo sa pýtaš? Môžem ti napísať dievča ale nemá to žiadnu výpovednú hodnotu.

@januska12323
@januska12323 ale možno ,že dobre píšu mamičky

anonym_d303d4
Dnes o 14:53

@anonym_autor dievčatko

autor
Dnes o 14:54
@anonym_d303d4

@anonym_autor dievčatko

@anonym_d303d4 ďakujem za odpoveď

anonym_d9a562
Dnes o 14:54
@anonym_25fa5a

@anonym_25fa5a strie nie su o kreme ale o genetike

autor
Dnes o 14:56
@anonym_d9a562

@anonym_d9a562 ďakujem

anonym_25fa5a
Dnes o 14:58
@anonym_d9a562

@anonym_d9a562 Ked dobre sa kremuje nepopraska koza

anonym_f9d08c
Dnes o 14:59

Troll neverim ze v 21storoci v druhej polovici 20rokov toto niekto seriozne prida 😂 myslim, ze uz obdobie kedy sa brali babske rady vazne ludstvo davno upustilo a ked urcit nevie ani gynekolog tak laici asi tazko to urobia len z pohladu na brucho 😂 cudujem sa, ze rovno gynekologa si sa to neopytala nech ti len tak povie 😂

anonym_d9a562
Dnes o 15:01
@anonym_25fa5a

@anonym_d9a562 Ked dobre sa kremuje nepopraska koza

@anonym_25fa5a este raz opakujem, ze je to o genetike a o tom aku mas pokozku pruznu. Krem moze spomalit tvorbu srii ale nemoze tomu zabranit, ked mas na ne predispoziciu

autor
Dnes o 15:05
@anonym_f9d08c

Troll neverim ze v 21storoci v druhej polovici 20rokov toto niekto seriozne prida 😂 myslim, ze uz obdobie kedy sa brali babske rady vazne ludstvo davno upustilo a ked urcit nevie ani gynekolog tak laici asi tazko to urobia len z pohladu na brucho 😂 cudujem sa, ze rovno gynekologa si sa to neopytala nech ti len tak povie 😂

@anonym_f9d08c myslíš , že si smiešna

anonym_25fa5a
Dnes o 15:05
@anonym_d9a562

@anonym_25fa5a este raz opakujem, ze je to o genetike a o tom aku mas pokozku pruznu. Krem moze spomalit tvorbu srii ale nemoze tomu zabranit, ked mas na ne predispoziciu

@anonym_d9a562 Ok, to je tvoj nazor. Ale moj je taky, ze poriadne kremovane brucho nepopraska. Dajme tomu, ze elasticita koze, ale aj krem vela urobi. Asi ti popraskalo, tak to zvalujes na elasticitu. Ja po 2 tehotenstvach mam brucho, ze by si neverila, ze som tehotna bola. A to som mala mega velke brucho.
Ja odporucam kremovat. A henta pani, ze je to zbytocne 😀.

Strana
z3