icon

Bude to dievčatko alebo chlapček?

Dnes o 14:24

Ahojte ,bola som u gynekológa,ale vraj nevie povedať, že čo čakáme,som v 24tyzdny tehotenstva.Videla som tu na modrom Moniku,že mamičky dali foto bruška,a mamičky im písali ,že asi čo myslia ,že čo čakajú.Skusim aj ja ,viem ,že to nie je ako gynekológ,ale aspoň aby som vedela,že čo poviete.Tehotenstvo mám úplne iné,ako predošlé . Ďakujem

autor
Dnes o 15:07
@anonym_25fa5a

@anonym_d9a562 Ok, to je tvoj nazor. Ale moj je taky, ze poriadne kremovane brucho nepopraska. Dajme tomu, ze elasticita koze, ale aj krem vela urobi. Asi ti popraskalo, tak to zvalujes na elasticitu. Ja po 2 tehotenstvach mam brucho, ze by si neverila, ze som tehotna bola. A to som mala mega velke brucho.
Ja odporucam kremovat. A henta pani, ze je to zbytocne 😀.

@anonym_25fa5a to je jedno či kremujeme , alebo nie,to je hlavné, že bábätko je zdravé .

anonym_25fa5a
Dnes o 15:09
@anonym_autor

@anonym_25fa5a to je jedno či kremujeme , alebo nie,to je hlavné, že bábätko je zdravé .

@anonym_autor Tak to mas pravdu 🙂. Ale preco si nepomoct, aby ostalo brucho ako pred otehotnenim 🙂.

anonym_866c0b
Dnes o 15:10
@anonym_d9a562

@anonym_25fa5a este raz opakujem, ze je to o genetike a o tom aku mas pokozku pruznu. Krem moze spomalit tvorbu srii ale nemoze tomu zabranit, ked mas na ne predispoziciu

@anonym_d9a562 nie je to len o genetike, ale hlavne o vyváženej strave a výžive tela.

anonym_f9d08c
Dnes o 15:13
@anonym_autor

@anonym_f9d08c myslíš , že si smiešna

@anonym_autor inspirovala som sa touto diskusiou 😉 ale je pravda, ze co sa tyka humoru tak taku uroven nedosiahnem asi nikdy 😂

thereisabear
Dnes o 15:15

Tak hovorí sa, že pri dievčatku je brucho guľatejšie, ide viac do boku a pri chlapcovi je užšie. No samozrejme závisí od stavby tela a typu postavy ženy.

anonym_b7f28f
Dnes o 15:17
@anonym_25fa5a

@anonym_d9a562 Ked dobre sa kremuje nepopraska koza

@anonym_25fa5a To je falošný mýtus. Môžeš byť aj naložená v oleji, ale ak ti má koža popraskať, lebo sa veľmi natiahla, tak popraská.

anonym_b7f28f
Dnes o 15:18

@anonym_autor To vyzerá na dvojičky. Ak je tam len jedno, tak na 50% to bude dievča.

autor
Dnes o 15:25
@anonym_25fa5a

@anonym_autor Tak to mas pravdu 🙂. Ale preco si nepomoct, aby ostalo brucho ako pred otehotnenim 🙂.

@anonym_25fa5a áno aj Vy máte pravdu

anonym_8eed66
Dnes o 15:26

objednala by som sa niekde na 3D/4D ;)

autor
Dnes o 15:26
@anonym_b7f28f

@anonym_autor To vyzerá na dvojičky. Ak je tam len jedno, tak na 50% to bude dievča.

@anonym_b7f28f no viem že 50-50 🤣 ďakujem

autor
Dnes o 15:28
@anonym_8eed66

objednala by som sa niekde na 3D/4D ;)

@anonym_8eed66 to že tu nikde neje blízko,našli sme ďaleko viac než 80km ,no to je problém,že teraz cestovat nemôžem , kvôli nevolnostiam

anonym_25fa5a
Dnes o 15:28
@anonym_b7f28f

@anonym_25fa5a To je falošný mýtus. Môžeš byť aj naložená v oleji, ale ak ti má koža popraskať, lebo sa veľmi natiahla, tak popraská.

@anonym_b7f28f Tvoj nazor. Ja mam iny nazor. Ziaden mytus. Kto nechce nech nekremuje. Ale ako som pisala, ja nemam ani jednu striu, vela som kremovala 🙂

anonym_01bfa1
Dnes o 15:29

Ja si tipnem chlapceka, ale to je len o "pocite", ten tvar brucha je uplne irelevantny, to skor hovori o polohe plodu.
Ja cakam piate dieta, mame uz 2 chlapcov a 2 dievcata a teraz mam brucho "na chlapca", take viac dopredu, "spicate", manzelova sesternica ma termin tyzden po mne a brucho ma viac tak do bokov, gulate, do sirky. A obe cakame dievcata. To brucho som mala ale stale cca rovnake, v tom som ja rozdiel nevidela, ci to bol chlapec, ci dievca. To su len take povedacky, ked neboli sona, tak si ludia vytvorili nejake "teorie", lebo boli proste zvedavi a chceli nieco predpovedat. V dnesnej dobe...Nebola si na "velkom sone" v 20tt.? Tam uz by lekar mal vediet povedat.

anonym_25fa5a
Dnes o 15:30
@anonym_autor

@anonym_8eed66 to že tu nikde neje blízko,našli sme ďaleko viac než 80km ,no to je problém,že teraz cestovat nemôžem , kvôli nevolnostiam

@anonym_autor Juj to mas dlho nevolnosti ☹️. Tak uz len vydrzat. V 30tt sa robi dalsie velke sono a to ti uz snad povedia 🙂.

anonym_01bfa1
Dnes o 15:30
@anonym_25fa5a

Z tvojho brucha vidim, ze nepouzivas krem. Tak zacni pouzivat, lebo budes mat este vacsmi popraskane. Teraz ti uz zacne ozaj velmi rast. Treba kremovat 🙂.

@anonym_25fa5a to vobec nemusi byt o kremovani. Ja nekremujem a brucho super, to je skor genetikou toto.

anonym_3164cc
Dnes o 15:31
@anonym_autor

@anonym_3164cc keď nevidíš ,tak nekomentuj

@anonym_autor no však cez ten tuk nevidím tvar brucha.podla toho sa "určuje" pohlavie

anonym_01bfa1
Dnes o 15:32
@anonym_25fa5a

@anonym_d9a562 Ok, to je tvoj nazor. Ale moj je taky, ze poriadne kremovane brucho nepopraska. Dajme tomu, ze elasticita koze, ale aj krem vela urobi. Asi ti popraskalo, tak to zvalujes na elasticitu. Ja po 2 tehotenstvach mam brucho, ze by si neverila, ze som tehotna bola. A to som mala mega velke brucho.

@anonym_25fa5a ja cakam piate dieta a mam 43 rokov a ani jedna stria a nakremovala som obycajnym kremom, co vzdy, mozno tak 10x za cele tehotenstva, mne sa to nechcelo 🫣.

anonym_bb374e
Dnes o 15:33

Tému daj preč, lebo ťa tu úplne dodr*ú. Tvoja otázka je síce smiešna, ale písať ti, že tam je kopa tuku a slabo sa krémuješ je od veci. Pýtaš sa jednu vec a každá ti tu píše ako sa mazala. No úplne k veci komentáre.

anonym_3164cc
Dnes o 15:33

Ty si asi ďalšia nie veľmi ostrá ceruzka

iwesska
Dnes o 15:46

Pri takom bruchu som mala raz dievca,raz chlapca,vyber si,co sa ti viac hodi😂

autor
Dnes o 15:51
@anonym_01bfa1

Ja si tipnem chlapceka, ale to je len o "pocite", ten tvar brucha je uplne irelevantny, to skor hovori o polohe plodu.
Ja cakam piate dieta, mame uz 2 chlapcov a 2 dievcata a teraz mam brucho "na chlapca", take viac dopredu, "spicate", manzelova sesternica ma termin tyzden po mne a brucho ma viac tak do bokov, gulate, do sirky. A obe cakame dievcata. To brucho som mala ale stale cca rovnake, v tom som ja rozdiel nevidela, ci to bol chlapec, ci dievca. To su len take povedacky, ked neboli sona, tak si ludia vytvorili nejake "teorie", lebo boli proste zvedavi a chceli nieco predpovedat. V dnesnej dobe...Nebola si na "velkom sone" v 20tt.? Tam uz by lekar mal vediet povedat.

@anonym_01bfa1 bola som,len nevedel povedať na isto ,že čo to bude,či dievčatko alebo chlapcek,už len v júli idem,dúfam , že už isto to povie

autor
Dnes o 15:51
@iwesska

Pri takom bruchu som mala raz dievca,raz chlapca,vyber si,co sa ti viac hodi😂

@iwesska no teraz by bolo dobré dievčatko ,keďže chlapcov máme 😊

autor
Dnes o 15:53
@anonym_bb374e

Tému daj preč, lebo ťa tu úplne dodr*ú. Tvoja otázka je síce smiešna, ale písať ti, že tam je kopa tuku a slabo sa krémuješ je od veci. Pýtaš sa jednu vec a každá ti tu píše ako sa mazala. No úplne k veci komentáre.

@anonym_bb374e to máš pravdu,stále nájdu taký ,čo komentuju a myslia ,že sú mudri

betulinka1
Dnes o 15:54

@anonym_autor myslim si, ze dievcatko. Mala som chlapca a uplne iny tvar brucha.

autor
Dnes o 15:54
@anonym_3164cc

@anonym_autor no však cez ten tuk nevidím tvar brucha.podla toho sa "určuje" pohlavie

@anonym_3164cc to není tuk ,to aj gynekológ povedal ,takže

autor
Dnes o 15:55
@anonym_25fa5a

@anonym_autor Juj to mas dlho nevolnosti ☹️. Tak uz len vydrzat. V 30tt sa robi dalsie velke sono a to ti uz snad povedia 🙂.

@anonym_25fa5a ďakujeme

autor
Dnes o 15:55
@betulinka1

@anonym_autor myslim si, ze dievcatko. Mala som chlapca a uplne iny tvar brucha.

@betulinka1 ďakujeme

autor
Dnes o 15:56
@anonym_01bfa1

@anonym_01bfa1 ďakujem

marusiao
Dnes o 16:01

myslím, že dievča

anonym_683cbf
Dnes o 16:02
@anonym_25fa5a

@anonym_25fa5a ja som nekrémovala a nemala som, ani nemám žiadne strie. O tom to nie je