icon

Budem trestne stíhaný ak je 14 ročná priateľka zrejme tehotná?

fresh123
9. dec 2018

Zdravím vás všetkých. Mám na vás dosť vážnu otázku. Prosím dopredu že o srandovne a agresívne komentáre neziadam. Jedna sa o to.... že proste mám 19. Vyše polroka chodím s priateľkou ktorá dovŕši 15 rokov v máji... asi je tehotná... nie som pedofil.... proste cítime k sebe čo cítime. Sex silou mocou chcela.... ano viem nemal som byť sprosty a nechat sa ovplyvniť. Vsetlo prebiehalo úplne v poriadku... Ale to nie je podstatné. Prosím len o odpoveď na to že či ma čaká súd a pôjdem hneď sedieť alebo nečaká a ak čaká či sa dá tomu nejak predísť bez problémov. Rozhodli sme sa že na potrat nepôjde ak bude 100% tehotná a že o krpca sa postarame. Vopred ďakujem za odpoveď.

judar
9. dec 2018

otázka času kedy sa na teba vykašle keď silou mocou chcela sex...a potom ťa aj silou mocou bude ťahať ona po súdoch lebo ju prestaneš baviť....potom ti už na súde nepomôže ani tvrdene že ťa 14 ročná soplaňa nútila do sexu

fresh123
autor
9. dec 2018

@judar dobre. Ale jedna sa o to že keď pôjde ku gyn... že či sa to ihneď rieši takto...? Alebo či som ja spáchal trestný čin?

cickamon
9. dec 2018

https://korzar.sme.sk/c/4720103/aj-dobrovolny-s... a bohuzial ani o tom ci si dieta chcete nechat este nerozhodujete vy ... ona je dieta rozhoduju rodicia ... a ano gynekolog hlasi policii pokial viem ze ma maloletu tehotnu a riesi to potom policia

fresh123
autor
9. dec 2018

@cickamon ďakujem veľmi pekne. A dá sa tomu nejak predísť?

meluela
9. dec 2018

@cickamon ale nemyslim si ze rodicia maju pravo poslat ju na potrat, ci? mozu s potratom nesuhlasit, ale nie dieta k nemu prinutit

cickamon
9. dec 2018

@meluela bohuzial pokial nema 15 je nesvojpravna takze rozhoduju a posledne slovo maju oni, keby uz mala pocas prehliadky prvej 15 už by to bolo asi na nej, no dievca bude mat 15 az v maji. Bola pri mne jedna ciganka co rodila v 14-tich a doktor sa snou ani nebavil o vsetkom cely cas rozhodovali rodicia ju maximalne oboznamil co sa deje...

cickamon
9. dec 2018

@fresh123 keby mlcala ako hrob a nepriznala nikomu ze si otec ani by ta ale nemohla uviest v rodnom liste ako rodica a teda ty by si nemal ziadne prava ani povinnosti, len bohuzial toto sa vie lahsie spravit pri jednorazovke ... kedze jej rodicia alebo aspon kamaratky asi vedia o tebe tazko sa to utaji pred policiou a po porode mozu nariadit testy otcovstva

miadi
9. dec 2018

Asi je tehotna? Bud je alebo nie je. Tehotensky test bol?Ked ste sa pred pol rokom zoznamili mala iba cerstvo 14r ? Ci este len 13 .. drzim palce nech nie je tehotna.

lula313
10. dec 2018

S veľkou pravdepodobnosťou by si dostal len podmienku.. ak by tehotna nebola, počkajte až na tu 15tku, pokaslal zivot ti za to nestojí..

simsalabim
10. dec 2018

@fresh123 prepac, neda mi. To, ze 14 r dieta nemysli na mozne tehotenstvo, chapem. Ale dospely clovek??? Kde si nechal rozum? Ako ste sa chranili? Zda sa ti, ze v tomto veku je na materstvo pripravena? Problem so zakonom budes mat urcite. Je sice pekne, ze sa chces teraz “postarat”, ale nemal si na to mysliet skor? Ved ona je este dieta a ty si ociach zakina spachal trestny cin ( hoci ons “chcela”.V niektorych krajinach sa myslim prihliada aj na vekovy rozdiel, ak je jeden z dvojice takto mlady, ale u nas zrejme nie. V kazdom pripade - tehotensky test a uvidite, na com ste. V tomto veku byva menzes este nepravidelny.

fresh123
autor
10. dec 2018

@simsalabim kondom bol 🙂

seva22
10. dec 2018

Ach jaj...zelam vam aby to bol len plany poplach a tehotenstvo sa nepotvrdilo...ale ak ano,budes musiet znasat nasledky...aspon ty si mal mat rozum,ked ona nie! 😞

asia83
10. dec 2018

Darmo sa hanbíte, píšte pravdu. Vaša "priateľka" má 14 rokov. Máj je strááášne ďaleko. Píšete, akoby mala zajtra pätnásť. Áno, stíhaný budete, tomu sa nevyhnete. Mali ste na to myslieť predtým, než ste si s ňou ľahli. Ste o 5 rokov starší, mali ste mať rozum vy, nie 14 ročná pubertiačka. Darmo chcela veľmi sex, ako píšete, čomu môžeme a nemusíme veriť, vy ste to nemali povoliť. No evidentne ste ani vy neboli proti...

fresh123
autor
10. dec 2018

@asia83 neslo mi o názor o tom aký som... Ale o radu a ako predísť určitým veciam

nika82
10. dec 2018

Ach jaj

simsalabim
10. dec 2018

@fresh123 ako predist urcitym veciam? Nuz, spravat sa v medziach zakona. Ty si dospely a pravne za seba zodpovedas. Ona je v ociach zakona dieta. Takze dufat, ze je to len plany poplach ( ak ste pouzili kondom, je to pravdepodobne) a potom pockat do jej 15.narodenin. Lebo takto “predides urcitym veciam”.

domafi
10. dec 2018

ahoj, skús sa obrátiť na túto poradňu, určite ti povedia, ako postupovať...http://www.alexisporadna.sk/

asia83
10. dec 2018

@fresh123 Tak keď to vy sám neviete, nemá vám to kto povedať, tak vám to poviem aspoň ja. Je dobré, vedieť pravdu. V budúcnosti sa môžete podobnej situácii vyhnúť. Ak je tehotná, trestnému stíhaniu sa nevyhnete. Ak vás niekto udá, že máte či ste mali pohlavný styk so 14 ročnou, trestnému stíhaniu sa tiež nevyhnete. Vďaka za naše zákony.

jana2679
10. dec 2018

Nuž čo na to dodať, : predpokladám že si vedel čo robíš a aké to má následky - ak bude tehotná tak "Vy dvaja" nerozhodujete o ničom, iba jej rodičia, a súd bude určite, ak pred súdom ona povie že to robila dobrovoľne tak to nemá žiadne následky pre teba. No a radšej by som sa bála toho čo s Vami narobia jej rodičia - to budú následky a tých by som sa sakra bála.

meredith83
10. dec 2018

No pockaj ked bol kondom a stalo sa to raz si si isty ze si otcom? Keby nahodou bola tehotna. V dnesnej dobe je vsetko mozne viem ze teenageri zacinaju sexualne zit v 13tke. Inak vela parov caka do 16-17 a potom maju sex. Hlavne ked je v otazke naozajstny cit. Nic vam neutecie hlavne ak sa naozaj mate radi.

Ako sa pise hore. Su iste zakony a v tomto pripade si ich porusil kedze ty si legalne dospely. Pokial bude tehotna tak naozaj zalezi vela na rodicoch. Takto sa opytam keby tvoja 14 rocna dcera prisla tehotna domov ako by si sa citil? Ono aj tehotenstvo v tomto veku moze byt rizikove. Tak drzim palce aby to dopadlo dobre a trochu viac rozumu do buducnosti.