Čakám bábo a nemám žiadne skúsenosti s deťmi
Ahojte mamicky i cakajuce 🙂
Mam jeden taky "problem". Koncom maja by som sa mala stat matkou, citam si vsetky mozne knihy a casopisy, no pravda je taka, ze prakticku skusenost s detmi nemam ziadnu. A tym myslim absolutne ziadnu. 😕 Nikdy som male babatko nedrzala ani na rukach, o prebalovani ci kupani ani nehovoriac. Neviem si predstavit, ako v juni pridem domov a zvladnem to. Mama mi sice slubila pomoct, ale aj tak...Boli ste niektora na tom takisto ja, resp. je tu niekto taky, kto tiez caka babo a nema ziadne skusenosti?
Za kazdy povzdbudzujuci prispevok vopred dakujem 🙂
Caute Zienky, veru i mna vcera prepadol stres a panika, ze ci to ja zvladnem s tym mojim mrnuskom. Aj mi nejaka ta slzicka vypadla, ale to len preto, ze clovek ma v sebe velky zmatok. Aj sa tesi na babatko aj sa boji, ze ako to bude, ci to zvladne....a podobne.
Tak drzte mi palce 🙂
@erienka ja som bola na tom tak isto, nemala som kontakt s malymi detickami a ked som aj mala tak som sa ich bala chytit aby som neublizila. Ked mi malu doniesli na izbu po porode ostala som ako obarena ze co ja mam teraz s nou robit, ale kedze tam nikto nebol, musela som. Sice som mala nejake prve dni respekt ale je to tvoje dietatko a inštiknt matky je neporazitelny 🙂

@erienka ja som sa tiez toho trosku obavala, ale ako pise @kobrtko, fakt to pride za chodu...ak budes v nemocnici cely cas s babatkom, tak to pride uz tam. Ja som po piatich dnoch prisla domov uz ako hotova "mamina" a to som sa prvy den bala rozbalit malu z perinky... 🙂 Neboj to urcite zvladnes!