Cegys v Trenčíne - screening a biometria
kočky rada by som sa spýtala ako to funguje v Trenčíne v Cegyse ak mám vymenný lístok od mojho gynekologa na biometriu a screening VVCH v 20 týždni.......Má niekto skúsenosti??? Čítala som tu pár diskusii ale väčšinou nič konkrétne rada by som vedela ako je to s pohlavím, či sa za zistenie lekárom platí alebo nie, čítala som aj o konzultácich....To vám akože vysvetloval čo vídí??? či???? ďakujem
Ahojte🙂 chcem sa spýtať idem do Cegysu na Biometriu a screening, morfo v 20 tt a chcem sa spýtať keď si zoberiem USB prepne mi na 3D a urobí video, resp fotku na USB? a cena cca..lebo cenník neviem najsť. Dakujem
@chymenitta33 Daj si do googlu : cenník cegys a bude to jeden zo spodných odkazov, alebo skús zadať toto: readgur.com/doc/191891/cenník-výkonov
@synthiarowley - Dakujem krásne! 🙂
Ahojte, ja sa mam do cegysu este len objednat,ale niekolko dni sa tam nemozem dovolat...neviete aj o nejakom inim kontakte, prip.o inej ambulancii kde robia sono v 20tt? Okolie trencin..vdaka
Ahoj,
mne bolo gynekológom odporučené tam volať len v utorok, v stredu a vo štvrtok a to niekoľkokrát za sebou nakoľko telefóny zdvíhajú len medzi menením sa pacientok v ordinácií. A pravdepodobne ta tam poslal doktor z dovodu morfologického vyšetrenia a ak som správne pochopila toto je jediný doktor s certifikátom vykonávať daný akt v kraji.
Dakujem pekbe za radu,zajtra vyskusam volat znova, dufam, ze budem mat viac stastia...
🙂 nemáš naozaj začo- ja tam budem zajtra taktiež volaať- vidíím, že mame podobný TP tak sa tam možno ešte aj stretneme.....držííím palce 🙂
Ahojte bola ste niektora v Cegyse na IUI ako to prebieha chcela by som to vyskúšať
Dr. Hlavacik a jeho prístup nič moc ale vraj ako odborník je dobry. Dr. Lintner je príjemnejší.

@benji86 ahoj a vymenny listok si mala od svojho gynekologa ? Ten ti to morfo nerobil ? Dakujem 🙂