icon

Čím ste si mazali tehotenskú bruško?

xsimonkax
8. sep 2023

Ďakujem.😊

jarmila2010
8. sep 2023

nicicm :D alebo klasika,len telove mlieko...strie nemam..v tomto mam super pokozku

dzulli1980
8. sep 2023

Bepanthemom 👍 ... počas tehotenstva som pribrala 30 kg, nemám ani jednu striu, a to som rodila ako 36-ročná.
@xsimonkax

nikasmile
8. sep 2023

@xsimonkax elasti-q

rebrambora
8. sep 2023

Vela tekutin, aby mala pokozka elasticitu.
Striedala som s mojou klasickou starostlivostou. Jeden den take telove mlieko, druhy olej.
Jedine spesl co som kupila boli oleje znacky frei. Velmi odporucam. Strie na bruchu nemam a to mam na ne nabeh a som na konci druheho tehotenstva. Pribrala som sice ani 10kg, ale brusko je velke.

yanni
8. sep 2023

@xsimonkax nicim. Mam niekolko deti a ziadne strie. Mozes si mazat aj motorovym olejom, ked to mas geneticky dane, tak sa ti koza popraska tak ci tak. Najdi si tu na MK diskusie, jednoducho genetiku neklames. Inak, posledne dieta som rodila presne na den pred mojimi 41mi narodeninami, cize si myslim, ze aj s tou elasticitou koze to velmi nema. Predsa je to ine u 20 rocne a ine u 40 rocnej a 20 rocna cela "cervena/fialova" a ja nic.

nikha2809
8. sep 2023

Ja ničím a to som pribrala 20kg pri oboch tehotenstvach.To máš genetiku či strie mať budeš alebo nie

denden77
8. sep 2023

nicim 🤷‍♀️😊 (16kg +)

laurika173
8. sep 2023

Prve tehotenstvo nicim (len klasika telove mlieko ako na cele telo) sem tam a druhe bi oil olej kazdy vecer.. Ani po jednom tehotenstve mi nezostali strie na bruchu. Zato na stehnach par mam po druhom tehotenstve 🤷

mikitilik29
8. sep 2023

@xsimonkax bi oil

nevenka
8. sep 2023

@xsimonkax 4x tehotna a nicim, sem tam obycajnym telovym mliekom, co som mala doma a sem tam som sa natrela, mne sa to nechcelo, len ked to velmi tahalo, ako rastlo. Strie nemam, to bude asi genetika.

bmolko
8. sep 2023

@xsimonkax ja som pouzivala krem na tehotenske strie od Vichy, ale to bolo uz pred 500 rokmi, takže neviem aký teraz táto značka ma. Po porodoch krasne brucho

diankamf
8. sep 2023

Bi-oil 🙂

lenusska5
8. sep 2023

Bi-oil 🙂

vanilka83
8. sep 2023

@xsimonkax kvalitné bambucke čisté bio maslo

minilla
8. sep 2023

Mandlovym olejom.

pandeia
8. sep 2023

Tehotensky Weleda olej, je vyborny 🙂

lasona
9. sep 2023

Excipial...koža ma veľmi svrbela, toto mi pomahalo

adrianap83
9. sep 2023

@xsimonkax weleda olej, pod to ružovú vodu.

x_mery_x
9. sep 2023

Nicim :D

mima172
9. sep 2023

Čistý mandľový olej - kvalitný mandľový olej má skvelé vlastnosti a za mňa je bonus a to, že je bez vône (keďže mi bolo zle, tak mi to veľmi vyhovovalo).

spolumatka
9. sep 2023

Tie čo píšu ničím akože 🙈 načo? Mandľový olej striedam s BiOil a naozaj malé percento žien si dovolím tvrdiť bez starostlivosti o pokožku ostanú bez strií ako tu píšu
Myslím , že to je najmenej čo môžem urobiť napr. po sprche natrieť si bruško

kik2022
9. sep 2023

@xsimonkax Elasti-Q a občas mandľový olej.

beata_k
9. sep 2023

Striedala som olivovy olej, kokosovy a bambucke maslo.

1samer11
12. sep 2023

@xsimonkax ja používam Bi-oil ošetrujúci olej. Používam ho na bruško, prsia, zadok a stehná.

michaela567y
13. sep 2023

Ja mám z DM taky telový olej, výborný na strie a jazvy a stoji asi 4€

miadi
17. okt 2023

Vacsinou nic raz za cas body lotion alebo coconut oil .. neurobili sa strie. A pribrala som 24kg max..