Čím ste si mazali tehotenskú bruško?
Ďakujem.😊
Bepanthemom 👍 ... počas tehotenstva som pribrala 30 kg, nemám ani jednu striu, a to som rodila ako 36-ročná.
@xsimonkax
Vela tekutin, aby mala pokozka elasticitu.
Striedala som s mojou klasickou starostlivostou. Jeden den take telove mlieko, druhy olej.
Jedine spesl co som kupila boli oleje znacky frei. Velmi odporucam. Strie na bruchu nemam a to mam na ne nabeh a som na konci druheho tehotenstva. Pribrala som sice ani 10kg, ale brusko je velke.
@xsimonkax nicim. Mam niekolko deti a ziadne strie. Mozes si mazat aj motorovym olejom, ked to mas geneticky dane, tak sa ti koza popraska tak ci tak. Najdi si tu na MK diskusie, jednoducho genetiku neklames. Inak, posledne dieta som rodila presne na den pred mojimi 41mi narodeninami, cize si myslim, ze aj s tou elasticitou koze to velmi nema. Predsa je to ine u 20 rocne a ine u 40 rocnej a 20 rocna cela "cervena/fialova" a ja nic.
Ja ničím a to som pribrala 20kg pri oboch tehotenstvach.To máš genetiku či strie mať budeš alebo nie
nicim 🤷♀️😊 (16kg +)
Prve tehotenstvo nicim (len klasika telove mlieko ako na cele telo) sem tam a druhe bi oil olej kazdy vecer.. Ani po jednom tehotenstve mi nezostali strie na bruchu. Zato na stehnach par mam po druhom tehotenstve 🤷
@xsimonkax bi oil
Bi-oil 🙂
Bi-oil 🙂
Mandlovym olejom.
Tehotensky Weleda olej, je vyborny 🙂
Excipial...koža ma veľmi svrbela, toto mi pomahalo
@xsimonkax weleda olej, pod to ružovú vodu.
Nicim :D
Čistý mandľový olej - kvalitný mandľový olej má skvelé vlastnosti a za mňa je bonus a to, že je bez vône (keďže mi bolo zle, tak mi to veľmi vyhovovalo).
Tie čo píšu ničím akože 🙈 načo? Mandľový olej striedam s BiOil a naozaj malé percento žien si dovolím tvrdiť bez starostlivosti o pokožku ostanú bez strií ako tu píšu
Myslím , že to je najmenej čo môžem urobiť napr. po sprche natrieť si bruško
Striedala som olivovy olej, kokosovy a bambucke maslo.
Ja mám z DM taky telový olej, výborný na strie a jazvy a stoji asi 4€
Vacsinou nic raz za cas body lotion alebo coconut oil .. neurobili sa strie. A pribrala som 24kg max..

nicicm :D alebo klasika,len telove mlieko...strie nemam..v tomto mam super pokozku