Cítili ste uhniezdenie vajíčka?
Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem
celkom zaujimava informacie
http://spravy.pozri.sk/clanok/Porodne-asistentk...
ale ci to bude personalne zvladnutelne ??
ja som uhniezdenie cítila na 9.DPO v pravom podbrušku-ovulovala som z pravého vaječníka. Také divné bodanie, ťahanie slabej intenzity... Na 16.DPO už boli //. 😍
Baby, ja som to prvýkrát 100% cítila, samozrejme som nevedela, že som tehotná, ale tak silno ma pichlo v podbrušku, že som sa až zlomila v páse... Neskôr som si vypočítala, že to bolo v termíne uhniezdenia vajíčka. A teraz pri druhom tehu, samozrejme som ešte netušila, že by som mohla byť tehotná, som mala implementačné krvácanie. Keďže sa mi to nikdy predtým nestalo, že by som krvácala mimo cyklu, hneď som to pripísala tomu uhniezdeniu a spravila som si test, ktorý bol vtedy ešte negatívny 🙂 Ale už som bola tehotná 🙂
@sassannka gratulujem k babetku a vela zdravicka nech mate.
@lenka1980 ked si dala test pozitívny a hned si isla ku gynekologovi? Lebo ja tiez ze som dala dvakrat test v piatok aj v sobotu boli pozitívny a hned som sla ku gynekologovi, takze este stale nevidi na ultrazvuku, ze je to skoro😕 Ze mam prist o dva tyzdne 😕 Prajem aby bolo v poriadku, tešili by sme sa. Mam aj strach co to bude.... dufam ze nie vo vajickovodu, je to zle miesto, povedal mi gynekolog.
@lusynka1986 no išla som a nič nevidel, asi po 2 týždňoch som prišlaa už bolo malý fliačik vidieť, netreba zbytočne stresovať, keĎ si mala testpozitívny tak si určite tehotná a drobátko sa uhniezdilo určite na správnemiesto 🙂
Podla mna sledovanie nejakeho uhniezdenia je uz trosku prehnane.....
Ja som ani v 5-6tt netusila ze som tehotna...
Viem ze pre tie, ktore sa snazia dlhsie, su to zle slova, ale baby, skuste sa proste prestat snazit, mne povedali ze deti mat nebudem kvoli tomu ze som nemala 2,5r ms, a neprisla ani po odstraneni endometrioznych lozisk...
a dnes som v 18tt(resp.od zajtra🙂)
ja som to citila, strasne ma pichalo celu noc v podbrusku v zivote som taku pichlavu bolest necitila cize to bolo urcite ono 😀 a teraz mam Kamka, tadaa😀
@kristianka2255 a to po kolkych dnoch od posnazenia sa ? :P
@kiki94 fuha to je otazka, to je uz rok prec 😃ja som to tak podrobne nemonitorovala a nezapisovala.😅
@kristianka2255 jaaaaj 😂😂😂
@lenka1980 ďakujem, že si ma ukludnila 🙂 . Bála som sa... Dúfam, že mi pekne uhniezdenie na spravne miesto 🙂 Ale stáva sa niekto uhniezdenie vo vajíčkovodu? Jaká je to bolesť? Chcela som to vedieť.
pridam moju skusenost.ja som to sice necitila ale ked som bola na WC tak som mala v stvrtke cyklu krv na papieri,take dve bodky ako spendlikova hlavicka.akurat som bola u kamosky a som sa jej pytala ze ci to niekedy mala a ona ze nie a ze ci to neni uhniezdenie....vravim ze isto nie lebo som bola len nejak 12DC a pred tyzdnom mi skoncila MS. a nakoniec to bolo uhniezdenie,zamiesili sme hned den po MS a na 18 DC som uz mala na teste ducha.a ja som sa rok a pol cudovala preco nemozem otehotniet sak ovulacia je v strede cyklu a kolo toho terminu sme vzdy aj tak nejak sexovali a nakoniec som vlatne mavala plodne dni hned po MS.
Ja som cítila pri všetkých tehotenstvach a mala som aj špinenie ako keď končí menštruácia
ano citila som pri druhej dcere, bola to bolest, krce, ktore ma dostala do kolien, myslela som, ze pridu kramy, no neprisli. skoncila som az na pohotovosti, ale to asi kvoli myomu. tehotenstvo neskor na sone, ani na teste nebolo, tak mi pichli vyvolavacku, ale nezabrala, dcera ma uz 1.5 roka 😍
co nepochopim nikdy, moj muz vedel obe tehotenstva skor ako ja. normalne vedel, ze som tehotna dobre, ze nie na druhy den a ja som sa len smiala. hovoril, ze inac voniam hihi
Ahojte, potrebovala by som radu. Mám pár dní po ovulacii, mám strašne bolesti prsníkov,aj v oblasti podbruška, hrozne ma bolí aj ľavý vaječník.. akoby som mala dostať menštruáciu, ale tú mám az za 9-10 dní. Čo to môže spôsobovať? 🙂 ďakujem za radu.
Ahojte som dva mesiace po pôrode dostala som už aj menzes a skončil mi minulý týždeň v sobotu a dnes keď som bola na wc som mala trošku krvi ...môže to byť za hniezdenie ? :o
Ahojte som tu prvy krát a chcela by som sa spýtať jednu vec. Teraz mam 22 deň cyklu a predtym 2 dni som mala male spinenie čo som predtym vobec nemavala. Môže to byť to že sa uhniezdune vajíčko? Lebo vazne aom predtým nemavala take spinenie nikdy tak preto ma to prekvapilo a keďže sa snazime o bábo tak som bola zvedava že čo mo poradíte.
Ahojte píšem tu prvý krát lebo.neviem čo sa deje takže menstruaciu som mala 28.9. Potom mi prišli plodné dní počas ktorých sme mali s priateľom nechraneny sex a to počas celých plodnich dní 13.10 bola ovulacia (cítim dosť vajecniky) na 9deň po ovulke som začala mať bolesti v podbrusku a krv na intimke dokonca som mala aj závrat 1x.potom som vymenila intimku a nič na druhy den sa tá krv opakovala v malom množstve a dokonca aj na 11ty deň po ovulacii celý deň keď som oddychovali nič a k večeru sme išli s priateľom,na nákup vrátili sme sa domov a zese krv ale už omnoho viac ako 9a 10 deň po ovulke no a dnes je 12 deň a dostala som ráno neskutočne bolesti a navštívila ma mrcha 😞 s priateľom sa snažíme o bábätko už 4 mesiace no zatiaľ nič máte niekto s tým krvácaním skúsenosti čím to mohlo byť spôsobené? ?
Ahoj

@kiki94 jedine kupit ovulacne testy a podla toho napr. znacka pepino 20 kusov 7€,kmotra ma s nimi dobru skusenost