icon

Cítim sa sama

katka2423
8. nov 2016

Ahojte prosim vas na uvod tí co ma chcete odsudzovat prosim ani to robit nemusite mam uz sama so sebou problem a vycitam si to. Takze mam 23 rokov som silna diabeticka a moj lekar mi neodporucal uzivat antikoncepciu samozrejme len docasne ale spat k veci pred vyse mesiacom som ostala tehotna ano viem je to chyba mojej nezodpovednosti. Avsak prave som nastupila na vysoku a dieta neprichadzalo do uvahy a taktiez chlap s ktorym som ho mala mat to zasadne odmietol. Odovodnil to tym ze sa na dieta este neciti a plne ho chapem bol so mnou kratko cize jeho obavy si myslim boli na mieste. Tak som teda isla na potrat. Necitila som ziadnu fyzicku bolest za to ta psychicka bola silna , cez to vsetko som sa snazila usmievat, byt stastna ale proste len na oko. Cez den som prezivala a v noci silne muky... ta najhorsia cast, ktorej nemozem ani ja sama uverit je ta ze som pred par dnami zistila, ze som znova tehotna. Znova s tym istym chlapom. Nemohla som tomu uverit pretoze som si myslela, ze po tom potrate tak lahko neotehotniem. Chlap s ktorym ho mam to dieta zasadne odmieta, dal mi cas aby som sa toho dietata zbavila nerozpravame sa spolu . Zial potrat mi uz nevykonaju vraj len 1 krat do polroka. No zial nie je to zial ale aj je . Nesmierne trpim. To dietatko.... nie som financne zabezpecena, nemam skolu, nie som pripravena a hlavne musim respektovat jeho volu. On to dieta nechce. Od znamej som dostala tabletku na vyvolanie potratu, ktore na Slovensku nedostanem len tak .... toho chlapa strasne lubim, nechcem ho sklamat, nechcem si ho priviazat k sebe tymto sposobom, nechcem aby sa citil ku mne priviazany ... ale spat k veci dal mi tyzden cas aby som sa ho zbavila. Citim sa strasne sama, citim sa akoby to bola len moja starost a hlavne mam nesmierne vycitky. Neviem sa do toho dokopat. Nie je tu nejaka z vas, ktora si presla niecim podobnym? :(

0silvia0
8. nov 2016

@katka2423 skúsim úplne pragmaticky: druhý krát ti potrat neurobia, tak máš len možnosť dieťa donosiť, buď ho budeš vychovávať sama alebo ho dáš na adopciu... prvý krát ti nestačilo sa poučiť, tak nedá sa nič robiť, budeš to musieť nejako zvládnuť...

dominika6
8. nov 2016

@katka2423
A teraz co...v ruke drzis tu zazracnu tabletku a rizhodujes sa podla toho co ti povedia cudzie zeny na fore...
mas pri sebe blbca a riad sa rozumom nie srdcom lebo toto bola zatazkavacia skuska ktorou 2x nepresiel...
Tak sa vzchop kopni ho do prdele nech uvolni miesto chlapovi co ta bude lubit a nie len vytriasat na teba semeno...
A co ked ta tabletka nezabere?..

vorkola
8. nov 2016

S takym idiotom by som nebola ani den.A on na tvoje zdavie pozera, ?a ty ze ho nechces sklamat.Porod a daj na aadpciu,ale jeho nechci.To nieje chlap na spluzitie

marrie5385
8. nov 2016

@katka2423 ak sa neciti dost zodpovedny na otcovstvo tak nech nesexuje. Cele to hodil na teba...fakt. podla mna nedospely chlapec a voci tebe ako partnerke dost sebecky zmyslajuci. Aj keby si neotehotnela...triezvo si premysli ci chces takeho chlapa po svojom boku ze vtedy ked ho potrebujes tak ta necha samu.... o upt sa rozhodni sama ale myslim ze ak babatko chces tak zvysok sa da vyriesit. Je to aj tvoje babatko, tvoja krv a zasluzi si dostat sancu ... ❤

cibija
8. nov 2016

...už máš jeden potrat za sebou a sama píšeš, čo to robí s tvojou psychikou. Druhý potrat môžeš prežívať ešte horšie, hlavne vtedy, keď nemáš nikoho s kým by si sa mohla o svoju bolesť podeliť - ten tvoj "priateľ" bude mať problém vyriešený a ty ho len budeš zaťažovať svojimi rečami a výčitkami a skôr, či neskôr si nájde inú plnú života.
Dieťatko si nechaj a za 9 mesiacov sa veci utrasú, hlavne ak máš kde bývať, pri narodení dieťaťa dostaneš jednorázový príspevok od štátu cca 900€ a potom cca 228€ každý mesiac, ďalej otec dieťaťa je tiež povinný prispievať na dieťa, či sa na to cíti, alebo nie. Potom budeš mať niekoho kto ťa bude ľúbiť najviac na svete 😉

ria_onyx
8. nov 2016

@katka2423 " mam tyzden, na to aby som sa ho zbavila"...kks, ako keby sa jedna o kus handry a ty napises, ze ho nechces sklamat a ze srdcu nerozkazes....🙏🙏🙏 preboha rozmyslaj trochu, ci ti chlap,ktori ta aj tak odkopne skor ci neskor stoji za zivot uz 2 !!!! dietata...

ria_onyx
8. nov 2016

@ria_onyx *ktory

cucoriedka337
8. nov 2016

ty sa mas zbavit dietata?? to uz ako moze niekto toto povedat???!!!!! to co za chlapa?? a ty s nim chces ostat??? si myslis ze ti uz dalsie deti nespravi??? ci ti bude robit deti aj nadalej a ty sa ich budes zbavovat az dovtedy kym uz vobec nebudes moct mat deti???? taky chlap naozaj nestoji ani za ten hlupy sex ....vaz si samu seba a jeho posli do certa

eliska13
8. nov 2016

@katka2423 tak snáď to nie je vymyslené.Nechcem ho sklamať?Chýba mi informácia o tvojich rodičoch aké máš zázemie?Dieťa by som si nechala., ak Ti môžu s bývaním či finančne pomôcť rodičia.Za chyby sa platí prepáč toto bola veľká chyba nepoužiť ochranu.Ano si sama na to rozhodnutie ten chlap je obyčajný sviniar a viac by som sa s nim nestretavala

senan
8. nov 2016

byt tebou si trosku otvorim oci a pozriem sa triezvym pohladom na toho chlapa. Dobre ti tu baby pisu, vsak taky chlap co dokaze povedat aby si sa zbavila dietata nie je chlap ale je hlupak, prepac za vyraz ale je to jednoducho tak. Byt tebou co najrychlejsie od neho odidem

tutu_1
8. nov 2016

Veď toto je úplne choré. Prepáč nie on nie je na vine. Dovoľuje si k Tebe len toľko co mu dovolíš. Ty rešpektuješ ze on si neda kondom, on ta ma tak na háku ze ta bezproblemov oplodni po potrate. A ze srdcu nerozkazes ? To fakt ? Vyhľadaj odborníka. Veď on ta ma len na sex na nic iné. A ty pre neho zabijes svoje deti, zničis si zdravie. Kde máš nejakú sebaúctu ? Tebe sa paci keď s tebou takto jedna ? To je človek hodny tvojej lásky ? Akože nechápem.

mimkus
8. nov 2016

ten chlap je idiot. vykasli sa nanho.

stardust
8. nov 2016

@katka2423 tak ked si druhy krat otehotnela, tak je to asi znamenie, ze ti je dieta sudene. Sice nebudes mat chlapa pri sebe, ale na dieta je povinny platit alimenty 😉

ziwka
8. nov 2016

radšej adopcia ako potrat :/ už keď sa na to teda necítiš. Ale mysli na to, že keď sa spamätáš a pošleš somára kade ľahšie a fakt nájdeš niekoho kto s tebou bude a bol by s tebou aj s tvojim dieťaťom a mal ho rád ale ty ho mať nebudeš. Budeš ale chcieť mať s ním rodinku a zrazu to nepôjde... prečo? pre dva potraty a nikdy nevieš čo to s tvojim telom urobí. žiadna situácia nie je neriešiteľná. škola sa dá aj s dieťaťom dorobiť. je toľko možností a spôsobov len otvor oči a pozri sa okolo seba a hlavne si zlož "zamilované" okuliare lebo je rozdiel medzi láskou a zamilovanosťou. ak sa bojíš že ostaneš sama s dieťaťom bez lásky... tú najväčšiu lásku budeš mať pri sebe ak si bábo necháš ;) prajem ti pevné nervy a to najlepšie rozhodnutie 🙂

katka253111
8. nov 2016

@katka2423 az mi slzy do oci vosli... jedno babo si zabila a teraz chces dalsie??? 😢😢😢

sissy27
8. nov 2016

Aj mňa ex poslal na potrat - a aj preto je on ex a ja mama... Nikdy by som neuprednostnila cudzieho chlapa pred vlastným dieťaťom.
Ak žena chce ísť na potrat nech ide, je to jej právo... Ale má to byť jej rozhodnutie, jej slobodná voľba a nie želanie nejakého kkta, ktorý ani nevie včas vytiahnuť... Mimochodom, ak ti ten tvoj zázrak povie, aby si sa láskavo hodila pod vlak, tak sa hodíš, aby si ho nesklamala?

sibalka21
8. nov 2016

@katka2423 Srdcu nerozkazes? :D SI ma rozosmiala teraz..... Milujes idiota, ktory ta ma za obycajnu hus, spravi ti dieta a posle ta len tak na potrat... Ma ta len na sex a preto vie ze sa moze do teba hocikedy spravit a ty sa dietata ,,zbavis,, lebo ho milujes... Spametaj sa ides zabit SVOJE DRUHE DIETA.... Pre lasku si ochotna obetovat dve deti a svoje zdravie?? Rob ako myslis ak si hlupa hus, ktora spravi vsetko co sprostemu kktovi na ociach vidi... O par rokov budes lutovat to, ze koli svojej hluposti, nemozes mat vlastne deti.... Mozno som zla, ale mozes sa hanbit zato, ze si ochotna zabit dve deti koli laske...

dasenka26
8. nov 2016

@katka2423 kondom nepoužíva? A to uz preco? Zásadná ochrana ked neberies tabletky..a všetko mohlo byt inak..

angela5
8. nov 2016

@katka2423 spravit chybu moze kazdy, ale dvakrat tu istu? Ako si mohla po tom potrate a vycitkach mat este chut na sex (a dokonca s tym istym chlapom co ta odmietol)..? Podla mna je cele toto vymyslene..

36evina36
8. nov 2016

A o inej ochrane si nepocula okrem tabletiek? A teraz zhltnes tabletku a chlap sa vrati - to bude vyhra a co spravis ďalší mesiac ked ta nabucha zas. Všetky nadávajú na neho a ty chodíš na vysokú kde je tvoja inteligencia, vsak ked uz máš jeden potrat za sebou tak by si si tiez mohla dat pozor na to ako to dopadne

ria_onyx
8. nov 2016

Mne to ani ako laska nepripada, skor chora zavislost na bezcharakternom hajzlovi, povedzte , co moze normalna zena milovat na cloveku, ktory jej da " velkoryso" tyzden, aby sa zbavila druheho dietata, ved je to chore...normalne mi zle z tohto prispevku ostalo

katka2423
autor
8. nov 2016

v poriadku zeny dakujem vam srdecne za vase nazory . rozhodnutie je aj tak na mne,. kto si mysli ze som idiot nech si mysli, kto si mysli ze je to wymyslene nech si mysli 🙂 dakujem este raz .. ahojte 🙂

bonaquaba
8. nov 2016

@sibalka21 nie zabit dve deti kvoli laske, ale kvoli kktovi a vlastnej hluposti, niektore baby stratili zdravy rozum, alebo ho vlastne ani nikdy nemalu, ako. Veduca tejto diskusie, nechce sklamat egoistu, Len aby neostala sama a co si mysli, ze Toto je laska, ked devil mysli IBA na seba a urobi Sa, bez Toho, aby znasal nasledky? A povie babe zbav Sa Toho, ved o Nic nejde a mas na to tyzden, a ked Sa dietata zbavi tak este mozno s nou chvilu vydrzi a odkopne ju,

tutu_1
8. nov 2016

@36evina36 no vraj srdcu nerozkaze... 😥

36evina36
8. nov 2016

@tutu_1 len.skoda ze ma dievca v hlave prazdno

f3rari
8. nov 2016

Paneboze ty si ale sprosta..A ten tvoj "princ" co nepouziva kondomy.. no nehovor,uplny macho..Na tvojom mieste by som mu spravila uzol na cikule a kopla ho s rozbehom do ritneho otvoru 😈 A ze tebe nevadi a este ho za to aj "milujes" ze z teba robi prvotriednu chudinu,tvoj problem.Ako sa hovori,su to tvoje sracky a vyplakavanie na MK ti nepomoze.Ak raz za takych 10 rokov budes chciet otehotniet spomen si na toho tvojho "borca" 😉

liaka
8. nov 2016

@katka2423 a ked uz nikdy nebudes moct mat vlastne deti? Este s nelegalnou tabletkou? Ved to je zasah do organizmu. Ved on si uzije na plno a vie, ze ty sa toho stale zbavis. Za par mesiacov, rokov najde druhu, zalozi si s nou rodinu a ty nikdy nebudes mat dieta a ostanes sama... Kedy je clovek pripraveny na dieta?!

tutu_1
8. nov 2016

@katka2423 si to po sebe dievča prečítaj, jasne ze si tu každá mysli, ze si nie pri zmysloch. Chceš ísť na VS a správaš sa ako keby si bola z osady. Jedna s tebou ako s nickou a ty ho za to miluješ. No proste si ešte veľmi mladá a priamoumerne aj hlúpa. Tiez poznám takú hlúpu ženu ako si ty, len jej partner to dotiahol do dokonalosti spravil z nej ľahkú ženu. Veď co by pre neho neurobila, ona ho miluje. Normálne mi vynecháva rozum pri takýchto príbehoch.

sibalka21
8. nov 2016

@katka2423 Toto musi byt jedine vymyslena tema, lebo ziadna zena nieje taka tupa aby zabijala vlastne deti koli kktovi, ktory ju ma evidentne totalne hlboko a ma ju len na sex... Taka sprosta zenska nemoze ani existovat a ak hej, mali by davat povinne sterilizovat na 18ku....

danii2
8. nov 2016

@katka2423 A co ked o 4 roky stretnes niekoho ineho,ktory ta bude naozaj lubit a aj ty jeho (viem,ze teraz si to mozno nevies predstavit,ale uvidis sama,ze baby mali pravdu a tento chalan ta nema rad iba to hra a to je rozdiel)A co ked budete chciet babatko,ktore by bolo vase,bude sa na vas podobat bude vasim pokracovanim,ale doktor ti povie,ze to uz nepojde? Ze tymi potratmi si zuzila maternicu a babatko sa neuchyti,nevyvynie? Rozmyslaj koli sebe a babatku,ked sa citis sama ked porodis,uz sa tak nikdy citit nebudes.A vtedy naozaj zistis,co je laska.