icon

Cítim sa sama

katka2423
8. nov 2016

Ahojte prosim vas na uvod tí co ma chcete odsudzovat prosim ani to robit nemusite mam uz sama so sebou problem a vycitam si to. Takze mam 23 rokov som silna diabeticka a moj lekar mi neodporucal uzivat antikoncepciu samozrejme len docasne ale spat k veci pred vyse mesiacom som ostala tehotna ano viem je to chyba mojej nezodpovednosti. Avsak prave som nastupila na vysoku a dieta neprichadzalo do uvahy a taktiez chlap s ktorym som ho mala mat to zasadne odmietol. Odovodnil to tym ze sa na dieta este neciti a plne ho chapem bol so mnou kratko cize jeho obavy si myslim boli na mieste. Tak som teda isla na potrat. Necitila som ziadnu fyzicku bolest za to ta psychicka bola silna , cez to vsetko som sa snazila usmievat, byt stastna ale proste len na oko. Cez den som prezivala a v noci silne muky... ta najhorsia cast, ktorej nemozem ani ja sama uverit je ta ze som pred par dnami zistila, ze som znova tehotna. Znova s tym istym chlapom. Nemohla som tomu uverit pretoze som si myslela, ze po tom potrate tak lahko neotehotniem. Chlap s ktorym ho mam to dieta zasadne odmieta, dal mi cas aby som sa toho dietata zbavila nerozpravame sa spolu . Zial potrat mi uz nevykonaju vraj len 1 krat do polroka. No zial nie je to zial ale aj je . Nesmierne trpim. To dietatko.... nie som financne zabezpecena, nemam skolu, nie som pripravena a hlavne musim respektovat jeho volu. On to dieta nechce. Od znamej som dostala tabletku na vyvolanie potratu, ktore na Slovensku nedostanem len tak .... toho chlapa strasne lubim, nechcem ho sklamat, nechcem si ho priviazat k sebe tymto sposobom, nechcem aby sa citil ku mne priviazany ... ale spat k veci dal mi tyzden cas aby som sa ho zbavila. Citim sa strasne sama, citim sa akoby to bola len moja starost a hlavne mam nesmierne vycitky. Neviem sa do toho dokopat. Nie je tu nejaka z vas, ktora si presla niecim podobnym? :(

Strana
z4
katka2423
autor
9. nov 2016

@marfikchov dakujem vam. viem ze to co so spravila sa odpustit neda a viem aj o tom ze mam k dotycnemu vytvoreny nezdravy vztah a totalne sa ponizujem ako zena

katka2423
autor
9. nov 2016

@papricka33 pokusim si to premysliet a najst vhodne riesenie ktore nezrani nikoho

wanda52
9. nov 2016

@katka2423 tak to, čo si urobila sa už odčiniť nedá, treba si to odpustiť. Odpusť to sama seba, ak to pôjde a odčiň to tak, že tomu druhému dieťatku daruješ život. Bude to od teba to najlepšie, čo v živote spravíš. Ak ťa ten tvoj chlap opustí, nemáš za kým banovať... keď trochu viac dospeješ, budeš to vidieť triezvejšími očami. Ten, kto ťa bude raz naozaj milovať, bude milovať aj tvoje dieťa, hoc nebude jeho... ak si ho teda necháš. Prosím za to dieťatko, daruj mu život, vieš koľko bezdetných manželov by sa dokázalo s láskou starať o tvoje dieťatko. Prajem ti veľa sily pre správne rozhodnutie. Ja by som sa svojho dieťaťa nevzdala, aj keby som mala živoriť..

lulu_2323
9. nov 2016

@katka2423 dufam ze tato tema je vymyslena nikto ta nema pravo sudit...ale si dospela mas 23 rokov ja som mala 20 ked som ostala tehotna mam krasnu 15 mesacnu dcerku a bolo mi jedno ze nie som zabezpecena dokonca som vtedy mojmu manzelovi sama povedala ze ak sa nato neciti nemusi byt s nami ze ja to zvladnem aj bez neho s pomocou mojej rodiny ale samozrejme ostal a miluje nas a je stastny ze ju ma a tiez nebol pripraveny!...akoze preco beries ohlad na tvojho priatela? Mas rodinu ktora ti pomoze? Preco chces zabit dalsie dietatko ked si dostala druhu sancu aby si tie muky uz neprezivala? Uz nikdy nebudes sama ak si ho nechas a ked uvidis kolko radosti ti prinesie babatko...vyser sa na debila nechaj si babatko a jeho daj na sud nech ti plati nedaj sa tlacit dokuta

marfikchov
9. nov 2016

@katka2423 prepáč, ale v takejto situácii asi nie je riešenie, ktoré by niekoho nenasralo, v lepšom prípade nezranilo... ak si ho necháš, tak môžeš čakať,: 1. chlap od teba odíde (to urobí aj tak , si myslím) 2. štúdium prinajlepšom prerušíš, v horšom prípade skončíš 3. budeš sa cítiť sama počas celého tehotenstva deprimovaná z toho, že sa nemáš o koho oprieť a od koho žiadať pomoc, radu, podporu... ak sa dieťaťa zbavíš, tak: 1. chlap bude síce vysmiaty, však čo, zasunul, vajcá prázdne, situáciu za neho vyriešiš ty 2. môžeš si tak dosrať zdravie, že ani najlepší gynekologovia ho nepozliepajú 3. budeš žiť s výčitkami do konca života...

napadla mi Sisa Sklovská, ktorú mimochodom vôbec nemusím, tá tiež v mladosti podstúpila interupciu a potom, keď sa konečne ako 45ročná vydá očakáva, že otehotnie vo svadobnú noc, lebo ona sa ako 45 ročná konečne cíti na matku a starý paprd po 60tke otcom... no a bohužiaľ!!

rozmýšľaj!!!moja jediná rada

charlie1980
9. nov 2016

Vsetky tu pomaly nadavaju na chlapa, no zakladatelka je presne taka ista, o nic horsia/lepsia. Ba co viac, este ho aj miluje. Takze on sa chranit nemieni...v poriadku. Poslala by som ho do sprchy ulavit si. Ani ty sa chranit nemozes...v poriadku...tak nesuloz!
A ano, mam zname, ktore boli na tom presne ako ty...jedna si dala tabletku vo CH, tusim do 6tt je to mozne, o mesiac na to otehotnela, dieta si nechala. Ostala slobodna matka. Druha isla na UPT, po mesiaci otehotnela, ostala slobodna matka, alǐenty nikdy neplatil, dieta nevidel.
Tak len nevedz rozkazat tomu svojmu srdcu, dopadnes rovnako. O tvojich potratoch sa radsej ani nevyjadrim, lebo by ma tu nadobro zamkli.

eleaelea
9. nov 2016

To koľko detí ešte chcete zabiť, aby vám došlo, že nechcete deti, že nie ste pripravení, že nemáte dostatok peňazí atď

papricka33
9. nov 2016

@katka2423 také nie je. Ale taký je život.... Ak ho žiješ zodpovedne. Vždy sa musia robiť ústupky.

matejko19
Odpoveď bola odstránená
xeniii
9. nov 2016

@eleaelea toto je na tom to najsmutnejšie. Že za nepremyslené činy dospelých často trpia deti, tí ktorí za to vôbec ale vôbec nemôžu

dilino
16. feb 2019

@katka2423 keby si s nim mala postupne 5 deti a za každym by ťa posielal na potrat a ty by si išla lebo ho miluješ ved on s tebou manipuluje a psychicky ťa vydiera že bud on alebo žeby jeho dieťa teda vaše spoločne nebud hlúpa po tom čo ti urobil prvý krát si s nim išla spať druhy krát rozum dostaň škoda že neexistuju obchody kde sa da kúpiť rozum sú tu stovky mamičiek čo túžia chodia na rôzne vyšetrenia aby mali aspoň jedno a ty sa takto nezodpovedne chovaš čo si mysliš miluješ ho aj ked si s teba robi handru ide spať s tým istym dvakrát a šup máš smolu prepáč bude to znieť kruto ale taka ako ty by deti nemala mať raz potrat a teraz zrejme na druhy bože že tu take ktore by urobili aj nemožne aby to dieta mali a ty dostaneš šancu a tak sa kruto zbaviť dietatka ten tvoj druhý krát by si mal azaobstarať gumu napišeš to si iba namyšľáš že ho ľubiš možna ty jeho hej on teba určite nie je nezodpovedný len tak dalej guma stoji koľko a že nepouživa tak si mu naletela a mala si ty jemu razne povedať že bez toho to nepôjde ked vieš že sa to môže stáť spať s chlapom s ada aj z rozumom

tinapa
17. feb 2019

@katka2423 Nechoď na potrat...už druhý v krátkom čase.. Potom, kkeď dieťa budeš chcieť s partnerom, ktorý ťa bude skutočne ľúbiť, sa to už nemusí porariť, len potom si budeš trieskať hlavu o stenu. Tvoj terajší ťa nemá rád..má ťa len na zábavu. Je to žiaľ tak, či to chceš vidieť alebo nie. Nie je ani empatický, si mu ľahostajná.. Odláskuj sa. Nič iné sa ti nedá poradiť. A dieťa si nechaj..zvládneš to s pomocou rodiny, blízkych, priateľov, hocikoho, kto má srdce. Tento ho nemá.. Chce to triezvy pohľad, pre ten si si tu prišla po radu, nie? Držím palce, aby si mala dosť sily vzdorovať.. Školu si dokončíš neskôr..tá ti neutečie, ale šanca mať dieťa ešte niekedy, tak tá áno..

0silvia0
17. feb 2019

@tinapa katka ziadala o radu pred 2 rokmi. Urcite to ma uz vyriesene, okrem toho je neaktivna.

tinapa
17. feb 2019

@0silvia0 Ďakujem za upozornenie, na dátum som nepozrela..

Strana
z4