Čo mám jesť v tehotenstve?
ahojte 🙂 čitam vela článkov čo jesť a čo nie počas tehotenstva. Z niečoho si beriem príklad ale z niečoho nie nedokážem sa vzdať syrov a mlieka bylinkových čajov a ževraj je to velmi zle....a teraz mi strasne chutia hranolky a nedokážem ich nejest... može sa niečo stať ? iný zase hovoria že nemám nič obmedzovať že sa mam stravovat tak ako do teraz až na výnimky káva, vinečko a tak samozrejme....chcem aby moje babo malo všetky živiny a veci ktoré potrebuje pre správny vývoj.nechcem aby mu niečo chýbalo... tak ja už neviem či tak alebo tak ... ak by mi niekto poradil bola by som rada
Poradila by som ku kave zo svojej skusenosti.. Ja som sa docitala o tejto: http://www.zelenejablko.sk/tehotenstvo-a-kava/, planovala som kupit ale dost draha sa mi zdala.. ale potom ju dostala ako darcek a odvtedy uz doma len tuto si robim. A v praci mame lavazzu bezkofeinovu a tiez dobra, len neviem ako je odkofeinovana, ci nahodou nie chemicky.. tato ebenica zevraj nie chemicky.

mne gynekolog odporučil hlavne veľa živín, kvalitnú stravu a výživový doplnok Maternity vulm - obsahuje DHA látku - potrebnú pre správny vývin plodu