icon

Čo očakávate: chlapca alebo dievča?

13. máj 2024

Baby, není tu nejaká žienka ktorá vie nejako vypočítať čo čakám ? 🙏🙏 som taká nedočkavá..

Strana
z3
autor
13. máj 2024

ak otec dieťaťa je narodený v párnom mesiaci tak dieťa čo sa má narodiť v párnom mesiaci bude chlapec v nepárnom zas dievča.
Ak otec je narodený v nepárnom mesiaci, dieťa čo sa má narodiť v nepárnom mesiaci bude chlapec v párnom dievča

teki1
13. máj 2024

Trapošiť,koľko ty máš rôčkov?
Lebo toto čo si napísala napr.ja mám úplne naopak.Čiže ja som prvá výnimka.Takže ešte budeš prekvapená ,čo ti vyjde.😉 Dúfam dáš vedieť.

sisa_s
13. máj 2024

Mudra spermia...vypocita si parne neparne mesiace

autor
13. máj 2024

@teki1 to je úplne jedno že ti to nevyšlo 🤷 však jednej môže vyjsť, druhej nie. Ja som nikde nepísala, že to je 100% výsledok ja neviem či píšem po španielsky 😀

mariska1989
13. máj 2024

Koľko máš rokov a v akom mesiaci bolo splodene ?

teki1
13. máj 2024

Určite to vyjde tebe. 🥳

sticker
klejkaez
13. máj 2024

@cookie29 vsak jedine😃🙏🏼

cookie29
13. máj 2024

Keby to tak fungovalo celkom by ma zaujimalo prečo ma Antoine Griezmann, známy futbalista, 3 deti narodené 8.4. (V rôznych rokoch) a teda obe pohlavia 😂

bejbs123
13. máj 2024

Ide to tu dolu vodou,pretoze zeny ako vy tomu prispievate, ste totalne naivna a kedze nemate zdravy usudok,niekto vam chce otvorit oci a este sa ocapujete,ze sme zle,budte rada,ze vas kus poucime a nestrapnite sa niekde inde…a inac hry takehoto druhu,ze si podme vyratat kto bude moj frajer podla mena a podobne sme sa hrali v skolskej druziny,tak snad ste mentalne neostali v tomto veku ✌🏻…a inac moj muz aj dcera su obaja narodeny v parny mesiac,tot vse k tejto teorii

mqkm
13. máj 2024

Ja viem odporučiť https://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonaso...

A potom cez prvý scan - podľa hlavičky / skull a nub theory a potom druhý veľký scan - potty shot
☺️

beata110
25. máj 2024

Skus test s nitkou mne ukazala pekne co budem mat ci nahoda neviem. Ale dom to skusala aj na kamoskach a kazdej ukazalo presne to co mali. Sme len kukali

Strana
z3