icon

Čo povedať mamine?

zirafa112
6. nov 2015

Ahojte baby,
pred pár týždňami som mala s priateľom pohl. styk. Samozrejme kedže neberiem antikoncepciu tak sa chránime kondomom,ale pred cca. týždňom a pol sme spolu spali a roztrhol sa nám kondom a kedže som nemala plodné dni nechali sme to tak (samozrejme čo bola chyba,ale čítali sme na internete,že mimo plodných dní je malá šanca otehotnieť) no a bum robila som si test a dve čiarky..V pondelok som objednaná k doktorke,ale musí ísť so mnou aj mama kedže nemám 18..Prosím poradíte mi čo jej povedať alebo aspoň ako ju na to pripraviť? A čo sa týka dieťatka bojím sa čo bude či je v mojom veku lepší potrat alebo si ho nechať.Samozrejme viem,že to malé stvorenie za nič nemôže..
PS: do albumu Vám pridávam aj fotku dvoch rozdielnych tehotenských testov

Čo povedať mamine?
Strana
z10
poohie
16. nov 2015

@zirafa112 neboj, raz to prejde a bude to urcite stat za to malicke dokonale babatko!!! drz sa! 😉

luciferkax
16. nov 2015

@zirafa112 gratulujem!!!!!!!

ajka006
16. nov 2015

@nely459 tiež si myslím, že netreba strašiť dopredu... každá to máme iná... ja som bola tehotná 2x a zle mi nebolo ani raz

ajka006
16. nov 2015

@zirafa112 GRATULUJEM🙂 prajem veľa veľa zdravíčka a hlavne pohody a žiadny stres!

nely459
16. nov 2015

@ajka006 ja nestrasim, pisem ako to bolo u mna 🙂

majorosovalucia
16. nov 2015

Ahoj precitala som si vsetky strany diskusie.Som rada,ze ten potrat sa nekonal.Opatruj sa a drzim palce.Prijemne tehulkovanie prajem.

majik66
16. nov 2015

bude to dobre...neboj...ked ho budes drzat v naruci, budes stastna, ze ho mas a ten pocit je na nezaplatenie...
mozno to bude zo zaciatku tazsie...ale potom sa ti to tisickrat vrati 🙂

Strana
z10