icon

Čo ste pili počas tehu?

ingridka07
27. feb 2013

ahojte. Prosím čo ste pili počas tehu? Mineralka už nechutí, džusy vyvrátim, fantu to isté. Dakujem ?

Strana
z2
jarkamartin
28. feb 2013

na začiatku tehu som mohla len Rajec materina dúška, z iného mi bolo zle🙂 Potom som už mohla všetko, ale také ako cola, fanta nepijem vôbec. keď tak Kofola, ale v tehu veľmi málo, len ako prehrešok 🙂inak som pila vodu a mlieko, ktorého môžem vypiť na litre, chutí mi. a nakoniec tehu, keďže bolo leto som pojedla kilá melónov 🙂

sarka9832
28. feb 2013

ahoj ja len fatru,caj,lebo z cistej vody som mala zahu

zvedavamt
28. feb 2013

rano vypijem napoj z mladeho jačmena,aby som nemala zahu
/fatra este nikomu od zahy natrvalo nepomohla,akurat zatazuje oblicky vysokym obsahom sodika/ sytene napoje ties prekysluju a kola navyše kradne z kosti a zubov vapnik aj kvoli obsahu kyseliny fosforečnej a nadbytku cukru
pocas dna popijam cistu vodu filtrovanu,alebo odstatu cez noc, naj zo studničky
čaj rooibos, medovkovy,zazvorovy
mlieko ma zahlienuje,tak nie
meltu alebo vitakavu s trstinovou melasou na doplnenie železa
v meste dojčensku vodu

sea23
28. feb 2013

pila som vsetko okrem alkoholu... 😉

loxa
28. feb 2013

občasne všetko,kofolu, fantu, rajec, aj kvapku alkoholu, ale denne len vodu, ladovy rooibos a citronovu stavu riedenu s vodou

silviavivien
28. feb 2013

ja mineralky z dzusov som mala kyselinu a este som furt mlieko pila z toho som nemala kyselinu take dobre studene:D

salma22
28. feb 2013

ja vsetko ...nooo dzusy museli byt z duzinou ostatne mi nechutili...a kofolu ,caje pre tehu maminky a mineralku bez bubliniek

zuzulica
1. mar 2013

Ja pijem väčšinou čistú jemne sýtenú Zlatú studňu,Rajec,alebo Mitickú.Inak mimo tehu pijem vačšinou čistú vodovodnú+spomínané+čaje.Zo začiatku tehu mi voda nechutila,pila som tehotenské a ovocné nesladené čaje. Džúsy sú veľmi sladké a môžu ti dráždiť žalúdok,aj normálne sa odporúča ich piť zriedené 1k1 s vodou,nikdy nie čisté.Vhodnejšie sú zeleninové šťavy.Sem tam zhreším a dám si kofolu,ale to len 2-3dcl raz za pár mesiacov,ale malé to strašne rozdivočí, tak to nerobím často 😉 Inak aj v tehu aj normálne vypijem veľa mlieka, ale to nepovažujem za pitný režim.

brumka
1. mar 2013

ja pijem len vodu z vodovodu tak 3-4litre za den, sladke mi nechuti, a mam odporucanu kavu 1-2za den max viac nie.

lujza123
Odpoveď bola odstránená
petula8
9. júl 2013

dve šálky kávy instantnej, veľa minerálky bezbublinkovej, mätový čaj tri šálky, zo sladkých vôd ma bolelo brucho (marka, fanta a tak)

sedmokravka
9. júl 2013

na co mas chut daj si vsetko (trosku len, neodriekaj si, v tehu ta riadi niekto iny, tak neodopieraj 😉 ) mala som denne maly pohar pepsi, nedalo sa vydrzat 😀

janka220989
20. júl 2013

preco nemožeme pit tonik?????? asi pred mesiacom som si dala pohar zazvorového toniku, velmi mi to chutilo

tatianabartovicova
28. jún 2017

chcem sa spytat, co si myslite o vode s citronovou stavou? Som zvyknuta na dobry metabolizmus kazde rano vymackat pol citrona s vodou a vypit nalacno. Mozem pokracovat, ci ani nie?

jana_eyre
28. jún 2017

@tatianabartovicova jasne ze mozes pit vodu s citronom, je to zdrave..

tatianabartovicova
28. jún 2017

@jana_eyre dakujeem 😊

lorela
28. jún 2017

@tatianabartovicova Maximálne ti časom odíde zubná sklovina 😉.

n1colette
9. júl 2017

Dievčatá, a čaje sa aké môžu piť? Myslím tie bylinné.. ovocné mi, žiaľ, nechutia..
Ďakujem

kejtka87
9. júl 2017

@zuzulica nehnevaja sa ze sa tak drzo opytam ale nepribrala si vela ked si pila mlieko

Strana
z2