Čo ste pili počas tehu?
ahojte. Prosím čo ste pili počas tehu? Mineralka už nechutí, džusy vyvrátim, fantu to isté. Dakujem ?
ahoj ja len fatru,caj,lebo z cistej vody som mala zahu
rano vypijem napoj z mladeho jačmena,aby som nemala zahu
/fatra este nikomu od zahy natrvalo nepomohla,akurat zatazuje oblicky vysokym obsahom sodika/ sytene napoje ties prekysluju a kola navyše kradne z kosti a zubov vapnik aj kvoli obsahu kyseliny fosforečnej a nadbytku cukru
pocas dna popijam cistu vodu filtrovanu,alebo odstatu cez noc, naj zo studničky
čaj rooibos, medovkovy,zazvorovy
mlieko ma zahlienuje,tak nie
meltu alebo vitakavu s trstinovou melasou na doplnenie železa
v meste dojčensku vodu
pila som vsetko okrem alkoholu... 😉
občasne všetko,kofolu, fantu, rajec, aj kvapku alkoholu, ale denne len vodu, ladovy rooibos a citronovu stavu riedenu s vodou
ja mineralky z dzusov som mala kyselinu a este som furt mlieko pila z toho som nemala kyselinu take dobre studene:D
ja vsetko ...nooo dzusy museli byt z duzinou ostatne mi nechutili...a kofolu ,caje pre tehu maminky a mineralku bez bubliniek
Ja pijem väčšinou čistú jemne sýtenú Zlatú studňu,Rajec,alebo Mitickú.Inak mimo tehu pijem vačšinou čistú vodovodnú+spomínané+čaje.Zo začiatku tehu mi voda nechutila,pila som tehotenské a ovocné nesladené čaje. Džúsy sú veľmi sladké a môžu ti dráždiť žalúdok,aj normálne sa odporúča ich piť zriedené 1k1 s vodou,nikdy nie čisté.Vhodnejšie sú zeleninové šťavy.Sem tam zhreším a dám si kofolu,ale to len 2-3dcl raz za pár mesiacov,ale malé to strašne rozdivočí, tak to nerobím často 😉 Inak aj v tehu aj normálne vypijem veľa mlieka, ale to nepovažujem za pitný režim.
ja pijem len vodu z vodovodu tak 3-4litre za den, sladke mi nechuti, a mam odporucanu kavu 1-2za den max viac nie.
dve šálky kávy instantnej, veľa minerálky bezbublinkovej, mätový čaj tri šálky, zo sladkých vôd ma bolelo brucho (marka, fanta a tak)
na co mas chut daj si vsetko (trosku len, neodriekaj si, v tehu ta riadi niekto iny, tak neodopieraj 😉 ) mala som denne maly pohar pepsi, nedalo sa vydrzat 😀
preco nemožeme pit tonik?????? asi pred mesiacom som si dala pohar zazvorového toniku, velmi mi to chutilo
chcem sa spytat, co si myslite o vode s citronovou stavou? Som zvyknuta na dobry metabolizmus kazde rano vymackat pol citrona s vodou a vypit nalacno. Mozem pokracovat, ci ani nie?
@tatianabartovicova jasne ze mozes pit vodu s citronom, je to zdrave..
@jana_eyre dakujeem 😊
@tatianabartovicova Maximálne ti časom odíde zubná sklovina 😉.
Dievčatá, a čaje sa aké môžu piť? Myslím tie bylinné.. ovocné mi, žiaľ, nechutia..
Ďakujem

na začiatku tehu som mohla len Rajec materina dúška, z iného mi bolo zle🙂 Potom som už mohla všetko, ale také ako cola, fanta nepijem vôbec. keď tak Kofola, ale v tehu veľmi málo, len ako prehrešok 🙂inak som pila vodu a mlieko, ktorého môžem vypiť na litre, chutí mi. a nakoniec tehu, keďže bolo leto som pojedla kilá melónov 🙂