Ďakujem, že ste ma odhovorili od interupcie
Tak v tejto diskusii vám chcem všetkým poďakovať. Ešte par týždnou do zadu som premýšľala o tom ako potratiť. Bola som v šoku nakoľko som si nikdy nevedela predstaviť že práve ja niekedy budem mať dieťa. Nevedela som ako ho vychovať a ako správne zachádzať.Začali ste ma tu všetky kritizovať (ani sa nečudujem). Ale vďaka vašej kritike a nadávkam smerovaným na mňa som si uvedomila že to možno zvládnem. Niektore ste mi písali že vživote neprajete dieta takej osobe ako som ja. Zamyslela som sa nad tím všetkým a uvedomila si, že to malé vlastne zato nemože a že mate pravdu že som hlúpa ak vobec som dokazala len pomyslieť na niečo takéto. Nakoniec začiatkom 4 mesiaca som šla na gynekologiu a tám som prvý krat zbadala na monitore moje malé. Videla som ako sa tam mrví a naťahovalo ručičky a nožičky. Bolo to užastné bolo to roztomile. V ten okamžik som sa hneď druhy krat zamilovala. A teraz keď si len predstavím čo som chcela zrobiť sa až sama sebe hnusím. Milujem to male a každým dňom sa naňho teším viac a viac. Zanič na svete ho nedám. Budem sa snažiť byt pre neho/ pre ňu tou najlepšiou matkou akou sa len dá byť. A vám mamičky patri jedno obrovské ĎAKUJEM zato že ste mi otvorili oči. Za to ako tu viete aj pomocť a zároveň podporiť ste všetky super milujúce matky ! Ste užastne ešte raz ĎAKUJEM 🙂 🙂 🙂 ps: 3.5 sa dozviem čo to budé už sa neviem nato dočkať 🙂
Radost citat taketo spravy 🙂
@alice1995 Nech sa ti dari,vela stastia prajem...uvidis,ked to male budes stiskat na hrudi,to sa neda ani opisat...este si vela krat zanadavas sama na seba,ake si mala myslienky,ale co uz,dolezite,ze si sa nakoniec rozhodla tak ako si sa rozhodla 🙂
krasne citanie,zelam vela stastnych chvil lebo tie naozaj budu;)
Super, tesim sa a ked budes potrebovat pomoc, kludne sa ozvi 🙂
si super baba,a budes este suprovejsia mamina. 😉 ked uvidis ten maly uzlicek nazivo budes plakat stastim 🙂 🙂
ja sa tiez hlasim🙂ked bude treba aj ja pomozem
Ďakuj sebe, za to že si sa správne, ale veľmi správne rozhodla. A potom ďakuj, za to, že môžeš prežiť to, čo niektoré nemôžu... Ďakuj za to že si matkou, a že budeš mať najväčší dar a zmysel života! A ja ďakujem Tebe, za správnu voľbu! 🙂
Krasne,tesim sa,mat babo je ta najuzasnejsia vec,uvidis,ked ho budes mat v naruci,vela stastia! 🙂
Spravne rozhodnutie,,, drzim palce tebe aj drobcekovy nech sa pekne vyvija a nech je zdravucky... Bude s teba dobra maminka... Tvoje dietatko bude tvoj zmysel zivota tvoj najvecssi dar😊
Teším sa. Držím vám palce🙂
Ako sa vraví: "Pôrod je jediné rande na slepo, ktoré končí celoživotnou láskou". Veľa šťastia tebe aj bábätku 🙂
@alice1995 tak titi sa prijemne cita, gratulujem aj ja a zelam vela zdravicka obom a nech presne s tymto postojom zvladas vsetjy strasti zivota, drz sa
Ďakujém veľmi pekne vám všetkým 🙂 🙂 🙂
super, gratulujem!! 🙂 urcite budes skvela mama, drzim palce aby ste boli obaja zdravi a nech sa vam dari..
Tak to sa veľmi teším, že to dopadlo takto 🙂 Držím Vám palce, nech ste šťastná rodinka 🙂
I ja sa pripájam a držím päste... Ja mám 3 deti a hoci ako pubiši niekedy vytočia mňa i muža do vývrtky sme radi, že ich máme.... 😉 😉
Uvidíš, celkom sa Ti zmení život i svet, máš dôvod sa tešiť na každý deň...
jeeej to je velmi dobra sprava 🙂 myslim ze vsetky sa tesime s tebou. Dieta je velky dar. Prides na to ked budes to malinke stvorenie drzat v rukach a potom si este len povies, ze si rada ze si neurobila to co si mala v plane..
Vsetko dobre prajem budes urcite tou najlepsou maminou pre svoje miminko a dufam ze budes priebezne informovat ako sa mate 🙂..
určite budem informovať no dovtedy ďaleko ale už viem že to bude malá Ninka 🙂 🙂

@alice1995
No vidis...keby sme tu neboli aj kriticke osobky prisla by si o zmysel zivota