Darí sa vám holiť sa v tehotenstve?
baby dajte tip ako sa mam vytocit -vykrutit aby som sa oholila :D inak sa ani neholim kaslem na to..ale ked idem na prehliadku-poradnu tak to musi byt aspon trosku :D by som sa hambila jak pes .... a holili ste sa doma pred porodom alebo ste isli neoholene a oholili vas tam ? jaaj ja mam plnu hlavu toho.Co ked si nestihnem oholit ani nohy :( ja som chlpata jak gorila :D a este aj cierne chlpy :D 😖
Ja uz ked som sama nevedela, tak ma holil manzel. 🙂
ja som to zvládala sama, so zrkadielkom...síce to trvalo, no dalo sa 😉 tiež sme si s manželom povedali, že keby niečo, príde asistovať ale nebolo treba 😉
holila som sa sama, podľa zrkadla, nechty na nohách to tiež boli také kreácie, ale zvládla som, dokonca ešte aj nalakovať nechty na nohách deň pred pôrodom, reku nebudem jak šupka 😀 no a keď sa blížil termín, holila som sa častejšie, aby som sa vyhla holeniu v nemocnici 🙂
Ja som sa zvládla holit celé tehu sama a kedže som bola dohodnutá s lekárkou na určitý den, tak ráno som sa oholila a za 4 hod. bol malý na svete, takže v poho. Pri prvom ma holili v nemocnici a poviem Vám, že to nebolo moc príjemné. 🙂
no to uz bolo trochu tazsie ale zvladala som to raz asistoval manzel, to som si uz ani topanky nezaviazala 😀
jednoznačne doma...v nemocnici pred cisárskym prišli kvôli holeniu, povedala som že som sa doma, pozrela to a povedala že ok.
ja som to zvladala sama pri prvom tehotenstve a teraz pri druhom to zvladam iez sama po pameti 🙂
tak ja som mala riadne brusisko, takze od6-7 mesiaca som to nezvladala sama, takze kazdu nedelu ma muzik holil 😀 😀 a aj v den D som bola pripravena.. 😀 😀
ja som ku koncu nevidela nic dole, len obrovske brusisko 😀 ..nejako som sa so zrkadielkom oholila ale v porodnici ma este raz presla 😀 ani som nedychala bala som sa aby ma nesmykla, ale napokoju, dalo sa 🙂
ja som sa skusala oholit aj pomocou zrkadla (ved aj doktori operuju podla zrkadla, no nie?!-NEODPORUCAM NESKUSENYM), tiez oholit "po pamati" alebo najprv som si ohmatala co chcem oholit a potom po slepu s malinkou dusickou. a skusal aj manzel, ale nechcela som sa dat zmrzacit, tak som to musela urobit sama. a urcite sa ohol doma pred porodom.
ahoj, prečo holiť ... skús depilačnú penu. Bezbolestné a pomerne rýchle. A vieš, že všetko čo chceš dať preč, tak preč aj pôjde. Žiadne zrkadielkovanie a stresovanie a hlavne s bruškom ... vieme o čom hovoríme ...
ahoj. Mňa holil manžel a holí ma dodnes 🙂 . Pred pôrodom tiež, ale holili ma aj v pôrodnici.
ahoj, ja som sa holila celé tehu. Potom som čakala na nedelu že sa oholím , lebo som v pondelok mala termín, ale malý sa akosi vypýtal v piatok tak som šla s 3dňovým neoholením, ale nikto ma neholil , no bola som na cisárskom 🙂
ahojte,mna oholil manžel ked my odtiekla plodová voda
hihi no... ja som sa holila po hmate, zrkadielko je urcite dobra vec. s tym brusiskom som si tam aj tak skoro nedociahla. a ked som porodila a videla tu spust tak som aj zabudla na porod a na tych 200 stichov 🙂 neznasam holenie a zasadne sa depilujem ( brazilska depilacia cukrovou pastou) (sama) ale kedze to nebolo mozne skocila som si do salonu a moja zlata kozmeticka Ivetka ma nechcela depilovat ako sa toho bala 🙂 no na poslednej depilacii som bola v decembri, v january som mala termin, mala sa narodila az vo february. no a to som sa holila som sa kde som hrabla. pred porodom sestricka hovori oholim vas, a ja ved som , ona sa pozera a pozera ( a mysli si no chudak dieta ako sa prehrabe tym pralesom) ☹ ale nechala to tak .. a ako som uz pisala tak ked som to videla na porodnom stole tak som hned zabudla na tu bolest.
moj partner ma nikdy neholil ale takato pomoc tiez nemusi byt od veci... aj ked ja sa pred nim hanbim ukazovat sa chlpata. 😝
tak to je uz tazsie 🙂 ja aj ked sa oholim tak sem tam si najdem nejake zabudnute miesto :D ked budem v 9mesiaci tak poprosim mojho ochotneho manzela :D chlapi su dost uchylni takze im to vadit nebude :D
no ja som sa minule po prvykrat musela holit so zrkadlom na stojane,to okruhle a super... 😉
ale neviem ake to bude ked budem mat vacsie brusko... ☹ a zacnem skusat bez pomoci... 😒
a ak nie,tak poprosim priatela,muzom to asi robi aj radost,aj ked je to zodpovednost holit take trochu nedostupne miesta...... 😀
ale snad to budem stale zvladat.... 😀
Ahojky, tak já jsem se holila průběžně.. a pak se zvětšujícím se bříškem po paměti, no a den před porodem jsem byla u dr, takže v porodnici oholená, ale pak doma jak už jsem neměla břicho jsem se málem dočůrala od smíchu, tam oholená tam zas ne 😀 😀 😀 doufám že to doktor nijak neřešil protože to musel být fakt pohled 😉 😀 😀
aj ja s tým mám problém, je to strašné, neviem sa "tam" vôbec dostať a je to strašné, keď to nevidím. Nemám ani také väčšie zrkadlo, len malé a celkom veľké. Tak som to obmedzila len na holenie pred poradnou... Neviem ako to bude pred pôrodom, ale možno mi to bude jedno
tak mna holi manzel a mam to bez roboty 😉
ja som tiež chlpatá a mám stým problém stále holiť, ale stihla som to pre pôrodom,teraz depilujem voskom,takže to dlhšie vydrží 😉
Já jsem také chlupatá ale tzkouším to a zatím to jde 😀
(: ja mam nato manzela, teraz sice nestiha, ale este to zvladam, inac sa nan uplne spolieham, tiez by som asi odpadla keby som mala ist taka .... na gyndu (O:
ja som sa holila pravidelne pred každou poradňou vo vani a po pamäti...ako mi rástlo brucho požiadala som aj manžela o asistenciu ale keď som videla tú smrť v očiach, tak som sa zmierila s tým, že si to radšej oholím sama ako sa nechať dorezať...a keď mi ráno odtiekla plodová voda, tak som sa doplazila do vane a v strese som to urobila znova aj keď deň predtým som sa holila...ale v nemocnici ma oholili znova lebo vraj som to neurobila dostatočne dobre. Sestrička bola ale milá, takže som nemala z toho žiadne depresie.. 😀
v pohode som sa holila sama aj v den porodu nemala som s tym problem nikdy som nepotrebovala asistenciu manžela,,,aj tak neviem či by pomohol,,,ked sa to udržiava a neholi len raz za čas ked sa ide ku gynekologovi tak je to v pohode,,,a keby si nestihla nič sa nedeje sestrička oholi na prijme,,,
ja to zatial v pohodke zvladam sama, ale muza uz mam pripraveneho, ze v pripade potrby pomoze, tak uvidime, ci bude treba 🙂
ja sa holim sama i ked to nieje take jednoduche ...jednou rukou sa holim a druhou drzim zrkadielko 🙂.. a tiez sa oholim len ked idem na kontrolu...😀
@dadika1114 tak to ked si spomeniem aká to bola gymnastika s tým veľkým bruškom.....ale zvládla som to sama....aj vo vysokom štádiu tehu....nejako som sa povykrúcala a išlo to....ono ja som ani nepotrebovala vidieť holenú oblasť...už ju poznám naspamäť...ako tu bolo písané,pokiaľ to budeš robiť priebežne,tak to potom bude raz dva....
a holila som sa aj v deň pôrodu....ráno som sa zobudila na kontrakcie....tak som nechala muža ešte spať a ja som išla do sprchy a ešte sa vyholila........ 😀 ale tak ,jasné ,že kontrakcie boli ešte relatívne slabé a nie v takých krátkych intervaloch.... 😉

JA som sa holila,tak cca kazdy tyzden dvakrat,inak by som si pripadala ako nejaky domorodec...hoci uz ku koncu to bolo skor po pamati,ale darilo sa-ono to nie je katastrofa.V nemocke ma neholili,nie ze by som sa holila pred odchodom,myslim,ze som to stihla den predtym,ak si dobre pamatam...ale aj tak,ked tam prides v bolestiach ,bude ti vsetko uplne jedno!!!!