icon

Diskotéka v šiestom mesiaci

denisel
3. dec 2014

Ahojte, viem, ze by sa asi nemalo, ale aj tak sa chcem opýtať..... Som pozvana na 1 diskoteku a chcem sa opýtať ci je to rizikove a ci ste niektora chodili na diskoteky.... Niektori mi tvrdia ze by nesli, niektori nemaju proti tomu namietky , tak sa radsej opytam vas, skusenych.... Ďakujem

Strana
z2
junova
3. dec 2014

@denisel Ja by som na diskotéku neisla. Po prvé zafajcene prostredie a po druhé veľká pravdepodobnosť, že do teba niekto strčí. Čo máš 17? Ja som tiež ako tehotná chodila na akcie, boli sme na muzikáli, na plese. Ale tam sa nefajcilo.

nice202
3. dec 2014

ja by som sa tehotna hanbila ist na diskoteku...

siska765
3. dec 2014

@denisel ani ja v tom nevidim problem, pokial nebudes pit alkohol, pokial tam nie je nafajcene a nebudes tam neviem ako saliet a sediet pri reprakoch 🙂 tak si myslim ze mozes ist kuknut.Ved uz si za rizikovym obdobim, je sice pravda , ze babatko to uz vnima ,ale ak tam nebudes vravim saliet celu noc tak nevidim problem, akurat sa priprav na to ze mozno cudzie zenske budu na teba zazerat,ale na tie sa vykasli,no davaj pozor -kde je masa ludi -moze ta niekto omylom udriet pri tancovani ,alebo ozrati ked sa budu natahovat.Je to na tebe 😉

junova
3. dec 2014

@siska765 zakladateľka píše, že tam bude nafajcene.

mikema
3. dec 2014

@denisel Ty robis nocne?!?!? Moja kamoska otehotnela (robila akurat na intenzivke lekarku) a hned jej zrusili nocne a prelozili na ine oddelenie (robi turnus, neviem, ci je to na SK tiez tak, ale to je v podstate jedno). Ak diska nebude preplnena, kludne chod. Ak tam bude moc nafajcene a bude ti to moc vadit, mozes ist prec. Nasa kamoska minule tiez sedela asi hodinu v podniku, kde sa fajcilo i ked tam mali dobre vetranie a nesmrdelo tam az tak strasne. Ale tak raz za cas sa isto nic nestane, len aby to nebolo kazdy tyzden...

stanislavao
3. dec 2014

@denisel no v zafajcenom prostredi diskoteky - to asi neni najlepsie pre buducu matku a uz vobec nie pre dieta. okrem toho milion ludi, mackanica, tlacenica. nesla by som ani keby co bolo. diskoteky ste si mali uzivat, ked ste mali 17. teraz sa uz skludnit a venovat sa niecomu rozumnejsiemu, ako diskoteke.

siska765
3. dec 2014

@junova to je iba jeden z detailov , ktory by ju mohol ohrozit 😀

denisel
autor
4. dec 2014

Ok.... Ďakujem.... Chcela som Len vediet vase nazory a skusenosti..... Som po prvykrat tehotná a mam bezproblemove tehotenstvo.... Ale radsej teda nepojdem na disku.... Nebudem riskovat.....
@mikema ano robim nocne ale za 2 tyzdne koncim a idem domov na SK , uz nastupujem na matersku

trish31
4. dec 2014

@denisel chodila som vsade ale na diskoteky nie...smrad,zafajcene,90% podnapitych ludi,ludia sa na seba tlacia-asi som pruderna ale podla mna tam tehotna zena s babom v brusku nema co hladat....

Strana
z2