Diskusné fórum pre tehuľky a mamuľky - štvrtá časť
Takže, pri príležitosti svojho 9000eho príspevku otváram nové tehulky a mamulky. Verím, že než bude téma uzavretá, bude sa ma táto téma aspoň trochu týkať... 😀 Píšte, šťažujte sa, raďte, bavte sa. Život je taký krásny, aký si ho urobíme. 😎
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
ninočka tak sa držkajte... papa... 🙂
malalady no vyzerá to tak... som zvedavá či v utorok na 3D sa to potvrdí... 😀
ahojte, luci gratulujem.
aj ja som zvedava ci sa to na 3d potvrdi, lebo kamoska mi teraz pisala ze jej povedali 100% dievca a nakoniec to bol chlop 😀 😀 😀
jani, dorotka ďakujem... 🙂
na meno máme ešte čas, ale niečo sa už črtá... 😉 jani na ten na 3D som zvedavá aj ja...
Ahojte, v posledom case som trochu nestihala, tak som tu dlhsie nebola. Dufam, ze sa mate vsetky dobre.
My sme boli vcera na sone a dozvedeli sme sa, ze cakame chlapceka 🙂
anad mám pre teba jedno meno - Jakub, tak sa volá môj drahý a tiež sa narodil 30.04. 😀 . no a samozrejme gratulujem k rozšíreniu ješitnej časti ľudskej populácie.
anad aj tebe blahozelam tento tyzden je tusim fakt tyzden usg 😀
ale vas tu je co mate okolo 20tt
aha idem to mrknut a potom popisem presnu cestu ale obavam sa ze v prosanuse aj tak ta cena nie je aktualna a gynfiv neviem ci ju vobec ma asi by bolo najlepsie zavolat
telefonne cisla si nasla?
anoooo malady, konecne sa potvrdilo srdiecko a som stastna prestastna 😵
najprv mi dr. povedal, ze sa nechce do mna moc pozerat, ze ved je jasne ,ze to rastie /za tyzden gastacny vak narastol zo 7mm na 18mm-ale este tam nebolo srdiecko/. Tak som ho poprosila, nech sa pozrie, ze je to pre moju psychiku dolezite. Dali mi aj teh.knizku jupiii
malady ved aj machrujem 😎 😵 😉
dakujem diddi, ta tehu knizka je ruzova,mozno je to znamenie, ze bude dievcatko 😀
akej farby ju mate vy? a celkom by ma zaujimalo, ked vam merali panvu, ake cisla tam mate?
malalady no nic som nenasla v gynfive je iba cena za 12 az 16 tt a prosanus tam ma tu staru cenu takze jedine volat 😉

certica, ninocka tak podľa toho čo som videla medzi nôžkami a v prípade ak to nebola pupočná šnúra, tak by to mal byť chlop... 😵 ale pssst... 🤐 😉