Diskusné fórum pre tehuľky a mamuľky - štvrtá časť
Takže, pri príležitosti svojho 9000eho príspevku otváram nové tehulky a mamulky. Verím, že než bude téma uzavretá, bude sa ma táto téma aspoň trochu týkať... 😀 Píšte, šťažujte sa, raďte, bavte sa. Život je taký krásny, aký si ho urobíme. 😎
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
ked nema sukromny lekar zmluvu s poistovnou...tak vsetky vysetrenia si platis...zalezi od lekara a jeho cenniku...vstupne vysetrenie - krv, tlak, cytologia...stoji okolo 750 Sk...je to vsak individualne...vysetrenie sono okolo 100-200 Sk...sukromnych mas aj v Kochovi...alebo dr.Denis Milli
jj včera v KE, celú noc sa mi s tým snívalo 😀
úžasný zážitok 😀 všetko je ok a vieme už aj, v našej domácnosti pribudne chlap 😀
diddi dik. jj, neviem - ja sa v slovenskych oznaceniach lekarov nevyznam, taky, co vezme krv a posle ju do labaku a potom mu zavolam po vysledky 😀 ine nepotrebujem 🙂
jj nie na klasickom si ešte lekár nebol istý 😀
a na mene sa ešte pracuje, ale to bude asi dlhodobejší proces 😀 😉
funny mozes skusit aj probios alebo prosanus oni maju nielen gynekologicke ambulancie ale aj viacerych lekarov 😉
dorotka, dnes chvalabohu nič nerobia.. teda zatiaľ.. 😵 🤐 takže som doma, ale malí sú rozhádzaní z toho celého... dnes je ešte aj riadne hnusne vonku, takže ani na balkón nepôjdu 😒
katrin, este vam robia bordel? U nas sa tiez stale vrta a klasika, ked maly spi 😅
dorotka, v noci bývajú hladní.. takže do polnoci každé dve hodiny - to máme aj spevácke árie, nech všetci susedia vedia, že sme doma a napríklad dnes v noci spali od druhej do šiestej... 😵 takže som sa o šiestej strhla zo spánku spotená, že malí ručia (samozrejme sa mi to snívalo) a oni si spokojne spinkali... potom začali mrnkať
intuicia mamicky 😉 ale unavena uz musis byt brutalne alebo si obcas zdriemnes aj cez den?
dorotka, snažím sa si niekedy pospať.. napríklad teraz by som aj mohla, ale nedá sa mi spať.. 😒
teraz som sa dozvedela, ze bud. rok mam do marca narok na celych 20 dni dovolenky, ale da sa jedine vybrat...preplatit sa neda...neviete niektora o tom nieco?

lauretta, kedy si bola na 3d? a kde?