Diskusné fórum pre tehuľky a mamuľky - štvrtá časť
Takže, pri príležitosti svojho 9000eho príspevku otváram nové tehulky a mamulky. Verím, že než bude téma uzavretá, bude sa ma táto téma aspoň trochu týkať... 😀 Píšte, šťažujte sa, raďte, bavte sa. Život je taký krásny, aký si ho urobíme. 😎
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
toni jejoo..
Tak ja mam deky 3. Modre. Potom este fusaky 2. Modre. Ale uz v 2 odtienoch! 😀 A este pride bielo-oranzova, aby sa nam hodila ku kociku.
Toni,ja viem,ale takym ludom to budes darmo vraviet,ona sa vytesuje z vnucky.Pockaj co ti bude nosit,ked sa narodi... 😉
ahojte skoromaminy! Ake mate novinky? Som dnes nestihala s vami citat... som si musela upratat pracovne maily.. 😅 Mame uz nejake nove babatka? 😕
didi podla dr som v 14tt a podla dnesneho uzv presne 12tt a 4 dni hmmmmm jak to tedy rataju?asi gestacny vek je 12tt a tehu ratane aj s ovu a tak je 14tt to su 2tt rozdiel 😕
certi, doooobre si to vymyslela. 😉 Vavka mozes aj zajtra prist navarit, dnes uz peciem kralika 😀
hej, tam byva rozdiel...tehu je od prveho dna posled. MS. a gest.v. je o 2 tt. menej
didi oki xi tak nejsem taka blba hehe.a kedy myslis ze nam urcia pohlavie babatiek?
Navarim.Esteze nechces toho kralika,to by som nevarila,chudacikovia hunaty-tu ich tiez furt kantria,ale do ust som ho este nedala a ni nedam a nebudem ani kukat ako sa skvari 😀
Ja mam tiez nejaky kus stehna od svokry v mrazaku - oni chovaju od moriek, cez sliepky, kralikov vsetko az po kravu 😅 , tak na vianoce bude masa a masa 😝

ved to froschka, ked som si sadla, tak to bolo strasne..hanba, nehanba, natiahla som si tehu rifle a je mi ok