DNA testy otcovstva po interupcii
Ahojte chcela by som sa opitat ci sa da urcit otcovstvo po interupcii v 8 az 9tt. Partner mi totiz neveri ze by to bolo jeho na co nema ziadny dvod a neviem ako inak mu mam dokazat ze som ho nikdy nepodviedla. Dakujem za normalne odpovede
Neviem preco si na UPT išla, ale srať na takého partnera ked ti toto neverí ... že sa mu snažíš niečo dokazovať ma zarazilo... ihneď by som ho poslala do .... maj nejakú hrdosť...
Urcite sa treba informovat u lekara pred vykonanim interupcie...
@dominika7990 no je to tazke ho niekam poslat mam s nim uz dve krasne deti a keby som naozaj nemusela tak by som nesla
Nič nedokazuj a nestrápňuj sa pred lekármi. A utekáááj od chlapa,ktorého máš,to mi je ozaj super život- interupcia, žiarlivec 😒 ešte napíš,že nemáš kde bývať a nemáš robotu a idem sa za teba modliť...
@majka01_74 dakujem aj na to som myslela takze samozrejme sa budem informovat este pred tym
@momo18 ako co chces pocut? Kazda normalna zena by nebola s chlapom , ktory ked ta nabucha zbavi sa zodpovednosti tym ze pojdes na potrat a potom ti este neveri ze je jeho !!! ZOBUD SA!!! ty sa naozaj dokazes tak ponizit a chces mu dokazovat ze bolo jeho??? Zabili ste dieta , to by vas malo trapit ale bouzial v dnesnom svete su priority uplne inde.
Ja by som takeho chlapa akurat kopla do guli a nie mu daco dokazovala.
To mu ides dokazovat pri kazdom dietati ked ta nabucha, ci ides chodit na potraty dovtedy kym budes s nim? Lebo ty si mu na jednu vec.
Mozte ma prosim vas prestat za to sudit a aj za to aky moj partner je nemate ani tusenie ako zijem tak prosim vas prestante
@momo18 už tým pádom by som ho poslala idiota.... dá sa urobiť z krvy matky ako spomínala nivea777 len neviem od ktorého tt. Cenovo 600€chlapec a 1500€ dievča pohlavie sa dá zistiť az od 10tt čiže by si musela počkať... no informuj sa u lekára ak ideš na upt možno sa dajú odobrať vzorky a bude to do 300€ aj ked mi to príde nehumánne z toho bábätka brat ešte vzorky 😔 Si si na 100% istá že to tak chceš? Už si bola niekedy na UPT? 😔 Bo z vlastnej skúsenosti viem že to budeš do konca života ľutovať 😔
@dominika7990 nie nebola som este a viem ze to budem lutovat uz teraz to lutujem ale bohuzial nemozem si to nechat ci chcem alebo nie
z plodovej vody sa robi od 12tt a z krvi neviem
Ved,ked mas dve deti,to tretie sa uz zvezie 😉 este o tom porozmyslaj,aby si to potom nelutovala 😢 zivot je obcas tazky,ale to malinke za to nemoze.....nechcem ti davat kazanie,neber to v zlom,len este porozmyslaj ☹ a tvojho muza radsej nekomentujem,ja by som takeho poslala do teplych krajin....ten si ta tazko vazi 🙄
Nemozem kedze som uz dva krat po cisarskom reze a lekarka mi povedala ze nemozem mat tretie zo zdravotneho hladiska toho mojho a aj toho dietata tak preto a ano teraz ma tu vsetky nezabudnite este poriadne zjeb.t za to ze sme sa mali chranit nemozem zato ze aj ta ochrana moze zlihat ak to poniektore nahodou neviete

Tu fakt cakas normalne odpovede? A z coho sa maju tak asi urobit testy? Z tvojej maternice?