icon

Dnes som sa dozvedela, že som tehotná

mokasina
26. feb 2013

🙂 1. dobrá správa je že naše Mišuliatko má dnes 13 rôčkov a tá 2. je že som si našla pozitívny tehotenský test ♥ 😠 😀

Strana
z2
andy09
5. mar 2013

@mmonika ani nevrav Moni radosť veľká a hlavne miška

mmonika
5. mar 2013

@andy09 to je najkrajšia sprava aku som sa za posledné dni dozvedela ...Aj Rasťo je asi nadšeny.. tak držím palčeky a pekné tehulkovanie 🙂

andy09
6. mar 2013

@mmonika tak to je aj pre mna najlepšia správa už som z toho bola nanič že sa nedarí, už len aby to dobre dopadlo. Veru sa tešia aj Rasťo aj malá.

mmonika
6. mar 2013

@andy09 neboj hlavu hore a mysli pozitívne.. 🙂 a hneď to pojde ľahšie 🙂 vsak ak chceš pokecať dojdi na kavičku , som ešte doma, poklebetime 🙂

masinka
6. mar 2013

a Granko nam aj tak chuti 😉
obrovská gratulácia vsetkym cerstvym tehulkam 😀

miruuska
8. mar 2013

ahojte baby chcem sa vas spytat zistili ste niektoraze ste tehu ale okolo druheho tyzdna?a co vam bolo na sone vidiet?moc mi pomozete

miruuska
8. mar 2013

@pivonia14 bola si u doktora co ti povedal?

cawes
8. mar 2013

@miruuska nic ved sa to da zistit az pri 4tt a vajicko sa uhniezdi pri 4-5 tt. mne dr. videl pri 5tt vak

miruuska
8. mar 2013

@cawes pytam sa preto lebo som si robila v pondelok test a vysiel pozit.ale ciarka bola slaba tak som isla hned k doktorovi kedze mam za sebou potrat a druhe tehu bolo rizikove tak som necakala.povedal mi ze som tehu aj on mi robil test a ties dbe ciarocky a ties slaba.na sone nebolo nic vidiet okrem zvacsenej sliznice.tak mi zobral krv nasadil utrogestan.a v piatok mam prist ze budu vysledky cize dnes.no a dnes som bola v soku ked mi povedal ze krv prisla negativna a na sone bolo vidiet to iste co v pondelok.kazal mi utrogestan vysadit a do dvoch dni mi pride menstruacia.mne to nedalo a dnes som si spravila test ked som prisla a vysiel pozit,a ciarka uz bola ovela silnejsia ako v pondelok.mam priznaky tehu co som mala aj pri prvom tehu.11februara som tam bola a nic.a 4marca mi povedal ze som tehu.tak podla vypoctu by som mala byt ale v druhom tyzdni.

cawes
8. mar 2013

@miruuska tak este pockaj, to z krvou no mohla sa stat niekde neaka chyba

mamina2388
11. apr 2013

ahojte.....aj ja som sa dnes dozvedela tu uzasnu spravu, po cca 2rokoch snazenia mi doktor povedal ZE ANO VYSLO VAM TO STE TEHOTNA, a aj som na monitore videla ako pokopkava aj srdiecko bilo jedna radost.......najzaujmavejsie na tom je ze v kolkom som tt ....11. ano je pravda ze som si radsej pockala uz a neponahlala som sa ale teraz uz len dufat a verit ze vsetko dobre dopadne. A narodi sa zdravucke mimco..prajem krasny zvysok dnicka

Strana
z2