Dnes som sa dozvedela, že som tehotná
🙂 1. dobrá správa je že naše Mišuliatko má dnes 13 rôčkov a tá 2. je že som si našla pozitívny tehotenský test ♥ 😠 😀
a Granko nam aj tak chuti 😉
obrovská gratulácia vsetkym cerstvym tehulkam 😀
ahojte baby chcem sa vas spytat zistili ste niektoraze ste tehu ale okolo druheho tyzdna?a co vam bolo na sone vidiet?moc mi pomozete
@cawes pytam sa preto lebo som si robila v pondelok test a vysiel pozit.ale ciarka bola slaba tak som isla hned k doktorovi kedze mam za sebou potrat a druhe tehu bolo rizikove tak som necakala.povedal mi ze som tehu aj on mi robil test a ties dbe ciarocky a ties slaba.na sone nebolo nic vidiet okrem zvacsenej sliznice.tak mi zobral krv nasadil utrogestan.a v piatok mam prist ze budu vysledky cize dnes.no a dnes som bola v soku ked mi povedal ze krv prisla negativna a na sone bolo vidiet to iste co v pondelok.kazal mi utrogestan vysadit a do dvoch dni mi pride menstruacia.mne to nedalo a dnes som si spravila test ked som prisla a vysiel pozit,a ciarka uz bola ovela silnejsia ako v pondelok.mam priznaky tehu co som mala aj pri prvom tehu.11februara som tam bola a nic.a 4marca mi povedal ze som tehu.tak podla vypoctu by som mala byt ale v druhom tyzdni.
ahojte.....aj ja som sa dnes dozvedela tu uzasnu spravu, po cca 2rokoch snazenia mi doktor povedal ZE ANO VYSLO VAM TO STE TEHOTNA, a aj som na monitore videla ako pokopkava aj srdiecko bilo jedna radost.......najzaujmavejsie na tom je ze v kolkom som tt ....11. ano je pravda ze som si radsej pockala uz a neponahlala som sa ale teraz uz len dufat a verit ze vsetko dobre dopadne. A narodi sa zdravucke mimco..prajem krasny zvysok dnicka

@mmonika ani nevrav Moni radosť veľká a hlavne miška