icon

Dostanem u gynekológa balíček pre tehotné?

2. jan 2024

Baby u gynekológa dávajú tehulkam nejaké balíčky , ale neviem na čo to je a kedy to vlastne dávajú ? Tiež som tehotná a mne Nikto nič ešte nedal 😁

majlo1234
2. jan 2024

Asi da, ak ma zmluvu s nejakou poistovnou, pripadne ak on sam ponuka “tejorensky balicek” ja som pri kazdom tehotenstve zaplatila 150 ojro a asi vramci toho. Ale v podstate su to len mini testery roznych detskych kozmetik, pripadne mini tuby vazeliny na cecky/vloziek so podprdy…proste nic extra super

asdfka
2. jan 2024

ja som dostala v 6mesiaci, boli tam len vzorky plienok, vlhcenych utierok, gel na pranie a krem bepanthenbaby, a milion prospektov, ktore su na nic :D

autor
2. jan 2024

@majlo1234 A veď ja viem
Len vidím že s tým maminy odchádzaju
Však moja dcérka by sa doma s tým zahrala 😁

autor
2. jan 2024

@asdfka áno áno viem čo to obsahuje . Pri dcérke to lekár nemal u seba a dali mi až v pôrodnici, a teraz to má položené na skrini tak reku či dostanem aj ja 😁

ivkav5
2. jan 2024

Mne dala dr. v prvom aj v druhom trimestri, akurát že nie moja ale zastupujúca🙄😂 moja sa veľmi nepotrhá..

majlo1234
2. jan 2024

Pri prvom som tusim dostala az c porodnici, tak sa informuj priamo u neho, ze chces😅

diankamf
2. jan 2024

Ja ssom dostala taky kufrik kfe boli vzorky a letaciky a dostala som ho na poslednej poradni u svojho gynekologa… 🙂

tehulka2011
2. jan 2024

najprv pises ze nevies "naco to je" a potom ze vsetko vies 🙂

lenuliatkotn
2. jan 2024

Musíš sa registrovať na Happy Baby a ak má zmluvu s nimi tvoj dr.dostaneš balíček v 36tt myslím a potom v nemocnici

beata_k
2. jan 2024

Dostanes na poslednej kontrole.

dominikamacakova
2. jan 2024

Dá sa to aj objednať za 1€ myslím

lenuliatkotn
2. jan 2024
autor
2. jan 2024

@beata_k tie čo to brali neboli na konci

natall113
2. jan 2024

Ja som dostala tuším v 30tt potom ešte raz nepamätám kedy

marticka85po
2. jan 2024

Ja som dostala 2x pocas tehotenstva u gynekologa.Raz okolo 20tt a tak okolo 35tt.a posledny kufrik v porodnici

beata_k
2. jan 2024

Mozno posledny mesiac chodia uz k porodnikovi do porodnice.

jazula
2. jan 2024

Zaregistruj sa na happybaby.sk a ak aj tvoj gynekolog nie je v tomto zapojeny, poslu ti balicek domov 🙂. Tusim 2 alebo 3 balicky maju, posledny som dostala v porodnici 🙂. Nejake vzorky, prospekty, kremiky v tom boli.

cakanka22
3. jan 2024

Aj moja mi dala 🙂 boli tam okrem iného poukážky do lekárne dva roky po dátume 😁