Fajčenie na začiatku tehotenstva: Aké sú následky?
Ahojte, mozno som temu zle nazvala, ale nevedela som aky nazov jej dat, kedze vec, ktorá ma trapi je trosku zlozitejsia. Fajcar v pravom slova zmysle nie som. Zapalim si prilezitostne, ked si idem sadnut na kavu raz - dvakrat za tyzden. Ale tak ma napadlo, co ak zena fajci a je tehotna a nevie este o tom??? Myslim prve tyzdne tehotenstva. Nemoze prist k poskodeniu?? A vobec moze to mat nasledky?? Najlepsie by asi bolo spytat sa lekara, ale kedze bohuzial tehotna nie som nemam dovod sa ist preto pytat lekara. Mate niektora nejake info o tom?? Dakujem velmi pekne 🙂
@hankaop vsak aj teraz to pocitujem,ked si kupujem uz "len" krabicku nie 3. 😀 a samozrejme ze ked nedam 10€ na cigarety,tak dam 10€ na nieco ine. Trebars na vecicky pre babatko ked sa to potvrdi. Dufam,ze sa potvrdi,ze som tehu. Sice sa trochu aj bojim toho a to strasne,ale to hadam kazda sa bala. Neviem,si pripadam jak mimozemstanka 😀 😀
😢 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sasha25 Ahoj, fajčenie je u každého individuálne, ja som pred tehotenstvom vyfajčila 10-15 cigariet denne, keď som otehotnela, išla som za lekárom a on mi povedal, že pokiaľ si raz- dvakrát dám jednu cigaretu za týždeň, a mám na ňu veľkú chuť, že je lepšie si zapáliť ako nefajčiť vôbec. Po prvé preto, lebo si to vyžaduje organizmus, že telo môže dostať väčší šok a môže to ublížiť ešte viac ako byť bez tej jednej cigarety raz začas.Samozrejme nevyfajčiť balík za deň ale sem tam ak sa tá chuť už skutočne nedá vydržať.

@gaudinka dakujeeeeem ti. Dneska som mala pred chvilockou 5tu cigaretu. Co som mala vcera 10 o tomto case. Drzim sa. Viem,ze to je vela aj tak,ale postupne sa odnaucam. A podporuje ma v tom aj priatel. Nefajci! Podme toto robit a ked uz som zufala,tak ze mam este hodinku pockat. Takze tak. Sice je fajciar ako ja ale zlaty je.