icon

Farbenie vlasov v tehotenstve

3. apr 2023

Ahojte baby, farbili ste si doma vlasy v tehotenstve? Konkrétne ma zaujíma bezamoniaková farba Syoss Oleo. Je v pohode? Nad inými farbami s amoniakom ani neuvažujem. Mám strach z toho farbenia, aby som neublížila bábätku. Som v 20 týždni. Ďakujem za komenty ;)

janai1
3. apr 2023

Ako farbou na vlasy ublížiš dieťaťu? To tu farbu ideš jesť?

autor
3. apr 2023

Vždy som si farbila na blond, ale už 4 mesiace si nefarbím. Nemala som z toho dobrý pocit. Ale mi už dosť vidieť šediny. Nevyzerá to dobre.

solange7
3. apr 2023

Ak sa ju nechystas jest, tak ti neublizi.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
viestta
3. apr 2023

Farbila som si vlasy. Vsak ta farba z vlasov nema ziadnu sancu dostat sa do krvneho obehu a tym padom ani do maternice

danusskaaa
3. apr 2023

Nemyslím si, že farbenie nejako uškodí bábätku!? Skôr by som povedala, že ti môže inak chytiť (ako bežné) keďže v tele rôzne zmeny.

jazula
3. apr 2023

Ja som sa až na MK dozvedela, že toto baby riešia…keď som išla z prvej návštevy u gynekológa, kde mi potvrdil tehotenstvo, v eufórii som išla rovná čiara ku kaderníčke urobiť si radosť farbením a ostrihaním…a netuším akú farbu použila 😅

jj298
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
3. apr 2023

Normalbe som sa farbila. Tuez pouzivam syos

domiklik
4. apr 2023

Farba na vlasy, kvapky do nosa a aj dosť veľa druhov liekov sa do ľudského tela nevstrebava...

gabanna1991
6. apr 2023

Nie vydržala. Som nefarbit.

ivka21
29. apr 2023

Prvé tri mesiace som nefarbila potom už áno. Tiež na blond.

zmrzlinka8
18. máj 2025
@domiklik

Farba na vlasy, kvapky do nosa a aj dosť veľa druhov liekov sa do ľudského tela nevstrebava...

@domiklik kvapky do nosa sa vstrebávajú. a niektoré lieky že sa nevstrebávajú? a čo len preletia telom nepovšimnuté?