icon

GS mamavit vs. Femibion - ktorý si vybrať?

bobocka
7. sep 2011

tieto dva vitamonove produkty pre snazilky a tehulky su si dost podobne.aku mate s nimi skusenost? ktory odporucate a preco? dakujem za kazdu odpoved 🙂

Strana
z4
lei254
16. sep 2016

Pri prvej dcérke som užívala Femibion celé tehotenstvo, myslela som že to neviem ako pomôže k jej zdraviu a opak bol pravdou, narodila sa mi pridusena, zistili jej všetko možné aj nemožné, pri druhej som užívala obyčajnú kyselinu listovú na predpis od gynekologicky za 1,50€ prvé tri mesiace a malinká sa narodila bez akýchkoľvek komplikácii.

basenqe
10. okt 2016

Ahojte, ponukam na predaj Femibion 2 4 balenia, kupene pred par dnami. Najprv som jedla Feminion 1, vsetko bolo v poriadku, ale z dvojky ma boli zaludok. Pytala som sa na to lekara, povedal, ze je to velmi individualne a s danym doplnkom to v globale nesuvisi. Objednala som si za zvyhodnenu cenu 4 balenia na 4 mesiace a z jedneho chyba len trojdnova davka. Ponukam na predaj za 60€. Idealne osobny odber BA. V pripade zaujmu volajte 0903 223 293. Barbora

misko_alicka
20. okt 2016

Brala som femibion, ale prešla som na ladeevita, má aj železo, čo femibionu chýba... a čo sa týka priberania z výživových doplnkov, tak z toho nepriberám, práveže mám pocit, že by som mohla aj viac. Som v 20tt a od začiatku tehu som pribrala asi 4 kg...

dada000
21. nov 2016

Tiez sa rozhodujem ci femibion alebo ladeevita?Ma sa uzivat aspon 3 mesiace dopredu?Dakujem

renata369
30. nov 2016

Ahojte kočky. Ja som ostala pri Femibione. Môj gynekológ aj hematologička mi dávali acidum folicum (myslím, že dávkovanie až trikrát denne), ale od lekárky z Heliosu mám odporúčaný Femibion (vraj je najlepší). Zrejme aj kvôli faktu, že je tam metafolin. Takže ja stále musím odporúčať ten. Čo sa týka Ladeevita, pozerala som, že má rovnakého výrobcu ako Inofolic (ktorý som pred otehotnením používala necelé tri mesiace a podarilo sa konečne po trištvrte roku) takže nemôžem ani ten zavrhovať. Ale čo sa týka kyseliny listovej ja ostávam pri Femibione. Držím palce všetkým :-*

adika011
11. júl 2017

Mam na predaj femibion do 12.tt.,29tabliet(lebo jednu som uzila),ceba 7eur+posta.

Strana
z4