Gynekológ ma poslal na sono k inému lekárovi
ahojte chcela by som radu, môj doktor Kunský - Nr ma poslal na sono dr.linderovi do medicínskeho, má niekto takúto skúsenosť, počula som rôzne verzie a trocha som sa naplašila, bola by som Vám veľmi vďačná, ak by ste sa so mnou podelili o skúsenosti... Mám tam ísť na budúci týždeň.
Konečne sa nám podarilo mať bábo, tak by som bola nerada ak by sa niečo skomplikovalo . Som v 19tt.
ĎAKUJEM všetkým za príspevok
A preco si sa Dr. nespytala preco ta tam poslal? Tu ti asi tazko poradime.
nie povedal, že aby sme niečo neprehliadli tak ma poslal aj tam, ale dnes som ostala naštrbená tak neviem 😖
@jajajka1 ak si dobre pamätám, tak Linder je braný ako odborník na sono v NR ....aj v nemocnici býval na sone väčšinou on 😉 takže by som sa vôbec neplašila
...má asi viac skúseností a možno kvalitnejší prístroj na sono ....a myslím,že radšej pozrieť 2x zbytočne ako naozaj niečo zanedbať 🙂
ste zlaté, že reagujete, pretože dnes od obeda som mala hlavu ako balón a vôbec som sa nedokázala sústrediť na robotu 🙂
nejdeš nahodou na 4D??bo Lindner je v nitre jediný čo ho má 😎
Ahoj,ja tiez chodim kunskemu a on mi hovoril,ze raz za tehotenstvo posiela do medicinskemu,k nemu,ze,aby sa aj druhy doktor pozrel,takze si myslim,ze je vsetko ok
@miska143 Ďakujem pekne fakt som znervóznela aj keď polovicka tvrdila, že si zbytočne robím starosti :o) Ale ako si som to nevedela dostať z hlavy tak som musela písať. A nevieš či sa tam treba objednať, pretože mne kázal len sa na recepcii zahlásiť a že ma hneď poslú hore bez objednania, tak aby som tam zbytočne nechodila dvakrát
pokial je vsetko v poriadku tak je divne ze ta posiela ku inemu. Ine by bolo , keby tam videl nejaky problem a rad by pocul aj nazor ineho kolegu..tak vacsino posielaju k vacsim odbornikom. ale len tak bezdovodne mi to pride divne..
Netreba sa tam objednat a ja som sa ho pytala preco posiela a on povedal,ze,aby mu aj iny doktor potvrdil,to co aj on vidi .
ja tiez chodim na velke sono k inemu lekarovi. on ma lepsi pristroj ako moja doktorka, ona ma len taky jednoduchsi, kde pozdrie len pohyby a srdce. takze u mna je to normal. aj na preventivne prehliadky chodim na sono k inemu lekarovi.

@jajajka1 pokoj, ak by to bolo vážne, alebo by sa mu zdalo niečo podozrivé neposlal by ťa tam o týždeň