Gynekológ ma poslal na sono k inému lekárovi
ahojte chcela by som radu, môj doktor Kunský - Nr ma poslal na sono dr.linderovi do medicínskeho, má niekto takúto skúsenosť, počula som rôzne verzie a trocha som sa naplašila, bola by som Vám veľmi vďačná, ak by ste sa so mnou podelili o skúsenosti... Mám tam ísť na budúci týždeň.
Konečne sa nám podarilo mať bábo, tak by som bola nerada ak by sa niečo skomplikovalo . Som v 19tt.
ĎAKUJEM všetkým za príspevok
nie povedal, že aby sme niečo neprehliadli tak ma poslal aj tam, ale dnes som ostala naštrbená tak neviem 😖
@jajajka1 ak si dobre pamätám, tak Linder je braný ako odborník na sono v NR ....aj v nemocnici býval na sone väčšinou on 😉 takže by som sa vôbec neplašila
...má asi viac skúseností a možno kvalitnejší prístroj na sono ....a myslím,že radšej pozrieť 2x zbytočne ako naozaj niečo zanedbať 🙂
ste zlaté, že reagujete, pretože dnes od obeda som mala hlavu ako balón a vôbec som sa nedokázala sústrediť na robotu 🙂
Ahoj,ja tiez chodim kunskemu a on mi hovoril,ze raz za tehotenstvo posiela do medicinskemu,k nemu,ze,aby sa aj druhy doktor pozrel,takze si myslim,ze je vsetko ok
@miska143 Ďakujem pekne fakt som znervóznela aj keď polovicka tvrdila, že si zbytočne robím starosti :o) Ale ako si som to nevedela dostať z hlavy tak som musela písať. A nevieš či sa tam treba objednať, pretože mne kázal len sa na recepcii zahlásiť a že ma hneď poslú hore bez objednania, tak aby som tam zbytočne nechodila dvakrát
pokial je vsetko v poriadku tak je divne ze ta posiela ku inemu. Ine by bolo , keby tam videl nejaky problem a rad by pocul aj nazor ineho kolegu..tak vacsino posielaju k vacsim odbornikom. ale len tak bezdovodne mi to pride divne..
Netreba sa tam objednat a ja som sa ho pytala preco posiela a on povedal,ze,aby mu aj iny doktor potvrdil,to co aj on vidi .
ja tiez chodim na velke sono k inemu lekarovi. on ma lepsi pristroj ako moja doktorka, ona ma len taky jednoduchsi, kde pozdrie len pohyby a srdce. takze u mna je to normal. aj na preventivne prehliadky chodim na sono k inemu lekarovi.

@jajajka1 pokoj, ak by to bolo vážne, alebo by sa mu zdalo niečo podozrivé neposlal by ťa tam o týždeň