Gynekologické sono v 32. týždni
Ahojte baby. Som celkom nešťastná. Dnes som bola u gynekologičky a robila mi gynekologické sono zo spodu, vraj kôli krčku. Som v 32tt. Hneď nato, ako som sa od nej vrátila, som mala intimku celú krvavú. Nie trošku, fliačik, ale normálne krvavú. Volala som hneď do ambulacie a povedali mi, že ak to do hodiny neprejde, mám znova prísť. Chvalabohu to prešlo, ale vystrašilo ma to smrť. Chodím sa kontrolovať, pri močení ma zrazu začalo páliť/rezať. A aj ma bolí celý spodok. Len neviem či si to už namýšľam.
Dík za všetky reakcie vopred.
Tiež sa mi to zdá čudné. mne krčok dr. kontroluje normálne zospodu pri vyšetrení klasickom na koze a nie ultrazvukom, tak to som ešte nepočula. usg v tomto štádiu len cez bruško. držím palce, nech je všetko ok.
krcok sa kludne moze kontrolovat aj intravaginalnym sonom, nie je divne ani v 32 tyzdni. nakolko sa presnejsie zmeria jeho dlzka, vnutorna branka a pripadna vezikulacia ako znamky pocinajuceho porodu.
len stále špiním, no poviem Vám pravdu, bojím sa. Aj cukor mi vybehol na 9,9 z toho celého. Ale ďakujem za reakcie.
baby, bola som na pohotovosti, všetko je v poriadku, naštastie. Vraj sa to môže stať pri takomto vyšetrení. Už to úplne prešlo. Musím mať len kľudový režim, užívať magnezium a nejaký sirup na krčok, a bude to ok. 🙂

@wyslmt sono zo spodu v 32 tt??? to som ešte nepočula. Krčok sa da skontrolovať aj normalnym sonom ak je už treba 😖