icon

Gynekologické sono v 32. týždni

wyslmt
26. jún 2014

Ahojte baby. Som celkom nešťastná. Dnes som bola u gynekologičky a robila mi gynekologické sono zo spodu, vraj kôli krčku. Som v 32tt. Hneď nato, ako som sa od nej vrátila, som mala intimku celú krvavú. Nie trošku, fliačik, ale normálne krvavú. Volala som hneď do ambulacie a povedali mi, že ak to do hodiny neprejde, mám znova prísť. Chvalabohu to prešlo, ale vystrašilo ma to smrť. Chodím sa kontrolovať, pri močení ma zrazu začalo páliť/rezať. A aj ma bolí celý spodok. Len neviem či si to už namýšľam.

Dík za všetky reakcie vopred.

vejula
26. jún 2014

@wyslmt sono zo spodu v 32 tt??? to som ešte nepočula. Krčok sa da skontrolovať aj normalnym sonom ak je už treba 😖

kiwi82
26. jún 2014

Tiež sa mi to zdá čudné. mne krčok dr. kontroluje normálne zospodu pri vyšetrení klasickom na koze a nie ultrazvukom, tak to som ešte nepočula. usg v tomto štádiu len cez bruško. držím palce, nech je všetko ok.

eikenella
26. jún 2014

krcok sa kludne moze kontrolovat aj intravaginalnym sonom, nie je divne ani v 32 tyzdni. nakolko sa presnejsie zmeria jeho dlzka, vnutorna branka a pripadna vezikulacia ako znamky pocinajuceho porodu.

wyslmt
autor
26. jún 2014

len stále špiním, no poviem Vám pravdu, bojím sa. Aj cukor mi vybehol na 9,9 z toho celého. Ale ďakujem za reakcie.

eikenella
26. jún 2014

@wyslmt moze to byt len ranka na sliznicy vo vchode do posvy, ja by som zbehla na gynekol. UP, aby ta pozreli odspodku

ematko29
26. jún 2014

@wyslmt ja by som šla na pohotovosť teraz.Neviem ,ale celá vložka krvavá?a ešte ked špiníš a máš rezavé bolesti ttak určitte utekam na pohottovosť.

wyslmt
autor
27. jún 2014

baby, bola som na pohotovosti, všetko je v poriadku, naštastie. Vraj sa to môže stať pri takomto vyšetrení. Už to úplne prešlo. Musím mať len kľudový režim, užívať magnezium a nejaký sirup na krčok, a bude to ok. 🙂

eikenella
27. jún 2014

@wyslmt tesime sa s tebou 🙂 budes kludnejsia