Holenie pred tehotenskou poradňou
🤣 ahojte, možno blbá otázka , ale teraz chodíme už každý týždeň a viete si predstaviť, aké brucho už mám. Strasne ma to nebaví sa pokazde holiť, ale mne to je také blbe. Aj keď chlpy až také nemám. Ako ste to mali alebo máte vy? 🤣
Áno, holila 😀 Toto som rozhodne nezanedbávala ani počas tehotenstva, necítila som sa dobre, necítim sa tak dobre ani keď nie som tehotná 😀
Vzdy som sa holila, ale skrz seba lebo sa mi to inak hnusi
@anonymes vždy na každú poradňu, pripradala by som si cudne kebyže nie. Zoberieš zrkadlo a ideš, nie je to zložité 😊
Ako sa citis. nic sa nedeje ak uz nedociahnes, doktorov ani sestricky vobec nezaujima nasa uprava. Ver mi, ze naozaj nie.
Nejako extra som to neriešila,zvykla som sa holiť bežne pri sprchovaní,ale ako "dobre"to bolo,to netuším. Ani pri pôrode som ti neriešila,nikto ma neholil,ani pri šiti to nevadilo.
Akože holím sa stále na kazdu poradňu. Len ja to už mám pocit, že preháňam, s takými malými mini chĺpkami
@anonymes lekára to naozaj nezaujíma, hol sa podľa tvojej potreby.
@kiki68 mozno to myslela na sitie. Ja som si teda po porode ani nesedla a holit si cerstve rany no ani napad.
@selena_luna No ja som musela holit vsetko okolo, mne to zapalivalo kozu
@kiki68 chapem. Kazdopadne ak sa zena neholi po porode neznamena to ze ma leniveho chlapa alebo zanedbava hygienu. Proste po porode aj pred nim ale aj len tak bezne je uplne v poriadku sa aj neholit.
@selena_luna presne😆
@anonymes ako sa citis, tak urob. Prve tehotenstvo som mala cas chodit na brazilku, druhe som vobec neriesila nejake upravy😆
@selena_luna tak mne to skor prislo take, ako ze Teba prestane mat 5 minut vobec na sprchu a uz bude len neupravena a smradlava, lebo dieta. Vela ludi s tymto tie zeny doslova strasi, ze ake to bude priserne. To zas nemam rada ja. Ci je niekto dole bushy, alebo bez chlpu je kazdeho vkus

@anonymes ano, vzdy. Hlavne keby som sa nehoila stale, tak mam zapalenu kozu. U mna je to take blbe.