Homeopatiká Coryzalia a ich obsah lulkovca zlomocného
Dobry den. Chcem sa spytať na jednu vec. Som na začiatku tehotenstva, kycham a smrkam a tak som zašla do lekarne či nema nejake homeo, kedže viem že počas tehu sa možu len tie. Na nadchu mi dala homeopatika coryzalia, tak hned ako som prišla domov dala som si do ust jednu guličku a čitam si pribalovy letak, samozrejme ako prve zloženie, až som nadabila na to že obsahuje lulkovec zlomocny!!!! Velmi jedovatu rastlinu. Hned som to vyplula do koša, mohla som to cmulať len par sekund. Ale normalne som šokovana, ako možu homeopatika určene tehotnym ženam a malym deťom, a vôbec ludom obsahovať jedovatu rastlinu ako lulkovec zlomocny.
Čo si o tom myslite vy?
homeopatiká mám rada, väčšinou mi zaberú, pijem aj bylinkové čaje, to je ale zdĺhavejšie-tiež mi pomáhajú, treba užívať hneď na začiatku ochorenia
prepáč mi že odpovedám oneskorene, na zachrípnutý hlas, až strata hlasu mi pomohol HOMEOVOX, často mávam zápal hrtana tam mi zaberá HOMEOGENE 9, na nádchu sa mi osvedčila CORYZALIA to si ale kombinujem s EUPHORBIA nosný sprej, nemôžem užívať antibiotiká tak zatiaľ mi zaberá toto +vitamíny s FIN CLUBU uvidím dokedy, už takto fungujem 5 rokov
@vejula Cukriky sa daju kupit aj v potravinach a ovela lacnejsie a chutnejsie... z toho lulkovca pri tom riedeni tam nie je ani jedna molekula! Kto studoval chemiu mi to potvrdi, ze to nie je mozne pri tom riedeni....neodporucam to jest dalej, deti z toho maju nocne mory alebo nekontrolovane spravanie a zachvaty zlosti!
@vejula Trošku som sa zasmial po dlhej dobe, Vejula viem že toto je starý príspevok ale väčšina Bylín v tomto lieku sú JEDOVATÉ. A to je aj Včelí jed a predsa lieči reumu. Viem že si sa bála o bábe ale myslieť si že si dostala liek od doktora ktorý ťa otrávi je veľmi poľutovania hodné.
5 zo/6 bylín sú jedovaté a spôsobujú závažne neduhy až smrť. Pri byline ľulkovec zlomocný by pre dospelého stačilo 10 bobúľ na smrť,, lenže moja zlata.. keď si to prepočítaš musela by si na posedenie zjesť 1549 balení Coryzaliu :D tak veľa šťastia s tým.

@vejula
Mas tam sice uvedene 0.333mg ale z 3CH.
Pri 1CH je to riedenie 1:100, pri 2CH sa to znova zriedi, takze mas uz 1:10000 ...
Cize v jednej tablete Coryzalia mas realne z toho lulkovca 0,000000333 gramu. Ak by si zjedla 1000 tabletiek tak do seba dostanes 0.3 mg lulkovca cize v takej koncentracii tam mozes mat aj arzen.
Na pomery Homeopatik ale celkom dobra koncentracia. Napr Oscilococcinum (chripka) ma 200CH, teda riedenie dielu kacacej pecene ku 1 so 400 nulami vody ;)
Podla mna je to pekne klamanie zakaznikov ak tie koncentracie skryvaju za CH, pretoze krajsie vyzera 0,333mg ze?